- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.601
bizim armutluda yazlığımız var orda da kaplıca var temmuz ayında gidecegım mayıs ayında da bizim burdakı kaplıcalara gidecegım ... birde böyle deneyım belkı vesıle olrArkadaş kuzuluga gitti hamiş simdi :) bende eger ekimde gebe kalmasaydim kasimda gidecektim oraya :) belki vesile olur bilinmez canim
Bizede Karacabey yakın bakalım benimde adet bitsin gidelim bakalım ben bi kez öyle gittim ama çok sıcaktı bayılacak kadar oldum girmedim o yüzdencnm annem ve teyzem çok tavsiye ediyor bu şekılde hamile kalan yakınları çokmuş sıcak ve şifalı su iyi gelır dıyorlar bizim burda da var yakın haftada 2 kez gidecegım adet olursam adetim biter bitmezde 5 gün süt buharı yapacagımm
vallahı ben hiç gitmedım nasıl bilemıyorum ama sıcak banyoyu sevıyorum hoşuma giidyor :))Bizede Karacabey yakın bakalım benimde adet bitsin gidelim bakalım ben bi kez öyle gittim ama çok sıcaktı bayılacak kadar oldum girmedim o yüzden
E sende dinle bi git bakalım süt buharını ben yaptım hatta gece yatmadan önce sarımsağı iple bağladım fitil gibi gönderdim oda iltihap varsa söküyormuş falan filan bu ay bakalım bismillah diyip tedaviye başlayacağızvallahı ben hiç gitmedım nasıl bilemıyorum ama sıcak banyoyu sevıyorum hoşuma giidyor :))
teyzemınde rahim ağzında darlık varmış 2 defa operasyon geçirdi olmadı en son kaplıcalara ve süt buharı yaptığında hamıle kalmış... bana çok kızıyor gitmezsen hakkımı helal etmem büyük sözü dinle diyor ... :))
süt buharı bende yaptım , maydonoz koyup kaynatıp üzerine çok yanıyorsun belini sar hemen.. tabi o ay yumurtan çatlamamış olursa bir anlamı kalmıyor.Bildiğim rahimi yumuşatıp tüpleri açıyor.Denemekte fayda var tabi. sebep bunlar..ben bu ay hiçbirsey yapmadım cnm ilişkı bile doğru düzgün olmadı belkı geç yada erken yumurtlamış olabılırım o yüzden hiç umutlu değilim bu aydan
öbür ay süt buharı yapacagım birde kaplıcalara gitmeyi düşünüyorum
teyzemle konuştum oda ilk 3 sene hamıle kalamamış hamıle kaldığı ay süt buharı yapmış birde kaplıcalara gitmiş o ay hamile kalmış, bana çok dedı yap diye ama hep erteledım adet olur olmaz yapacagım inş
5 gün fazla süt buharı reglden sonra bir kaç gün yeter gibi..yumurtlama zamanı iyi olur..vallahı ben hiç gitmedım nasıl bilemıyorum ama sıcak banyoyu sevıyorum hoşuma giidyor :))
teyzemınde rahim ağzında darlık varmış 2 defa operasyon geçirdi olmadı en son kaplıcalara ve süt buharı yaptığında hamıle kalmış... bana çok kızıyor gitmezsen hakkımı helal etmem büyük sözü dinle diyor ... :))
kızzz sarımsak yakmadımı ..sonra ne oluyor o içerde ger düşüyormu ilk defa duydum..E sende dinle bi git bakalım süt buharını ben yaptım hatta gece yatmadan önce sarımsağı iple bağladım fitil gibi gönderdim oda iltihap varsa söküyormuş falan filan bu ay bakalım bismillah diyip tedaviye başlayacağız
Harika ağzına sağlık..Ben anestezili oldum hsg doktorla gorus vajinusmusta yaşamıştın sanirim sen. Bide kayganlaştirici hiçbirşey kullanma. Ben gebe kaldigim ay hicbir sekilde hicbir sey kullanmadan iliski oldu. Birdeee sana cok kiziyorum. Ne bu stres ya. Kusurluyum ne demek? Sanki hsg cektirdin tuplerin kapali cikti da ben kusurluyum. Tuplerin kapali olsa bile ne olacak, Allah yaratmadi mi seni? Sana da evladi Allah verebilir ancak. Aç youtube dan spermin yolculugunu bi izl. Milyonlarca sperm var ama sadece biri gidebiliyor, ona o yolu kim veriyor sen mi eşin mi? Eşin içinde sevinmelisin oturmuş agliyosun. Kendini topla. Bol bol dua et bak üç aylardayiz mubarek ramazana bir ay kaldi. Yer gök dua imiş. Rabbim yeterki dua et diyor sen iste vereyim diyor. Allah hayiis saglikli evlatlar nasip etsin. Kendinide eşinide boyle yipratma. Sen eşini kaybetme korku yaşarsan adamin aklina zorla sokmuş oluyosun. Benim gorumceminde olmuyor, 3 tup bebek denedi. Yine deneyecek. Pes ederse zaten kaybetmiş sayilir. Pes etmeyip savaşacaksın. Elbet uzuleceksin, bunalacaksin. Ama yeniden yine de ayaga kalkip savasacaksin
cnm benım reglım 6 gün sürüyor ama yumurtlama günüm 14 yada 15. gün kaçıncı gün başlayayım ben 7. gün başlayayıp 12. güne kadar yapmayı düşünüyorum 3 gün yapan da var5 gün fazla süt buharı reglden sonra bir kaç gün yeter gibi..yumurtlama zamanı iyi olur..
Bende nasip olsaydı kasım annesi olacaktım. 31 martta alındı benim 25 gün oldu ilk adeti bekliyorum sonrasına korunmayacaktım ama bugün vazgeçtim. En başından beri çabalıyorum araştırma yapılsın diye bugünki doktoruma güvendim artık oda beklememi istedi test sonuçlarına göre devam edeceğim. Bebeğin incelenmesini istedinmi ? Kendin yda eşin için bir yönlendirme yapıldımı ?Aynısı benimde başına geldi cnm kasım annesi grubuna geçmiştim gene ovulasyona geldim . 10 haftalık bebeğinin kalbi durdu. Şimdi ne yapicam bilmiyorum.
benim de yaklaşık olarak 14,15 16 günleri yumurtlamam oluyor. 12 günden başla 3 gün yeterli bence.cnm benım reglım 6 gün sürüyor ama yumurtlama günüm 14 yada 15. gün kaçıncı gün başlayayım ben 7. gün başlayayıp 12. güne kadar yapmayı düşünüyorum 3 gün yapan da var
10/11/12 canım böyle demek istedim.benim de yaklaşık olarak 14,15 16 günleri yumurtlamam oluyor. 12 günden başla 3 gün yeterli bence.
amin cnm bende doktor değiştirdim gerçekten çok zor içine sinen bir doktor bulmak.Rabbim yardımcımız olsunBu 4. Doktor Allah işinin ehliyle karşılaştırsın hepimizi inşallah, çare aramak çok zor
tmm cnm şk ederım anladım ilişkıye girmek gerekıyor mu pekı süt buharından sonra?10/11/12 canım böyle demek istedim.
Ağlayacak ne var canım benim hayırlısı de herşeyden önce, bak bana hamile kaldımda ne oldu önce sağlık diye dua et lütfen.Kizlar mirelim sifir aglaya aglaya gidiom eve esilin spermleri hareketi herseyinin ustunde asiri cok 70milion fasla guldu kadin venim derlerim süper en son tupler tikaliysa desi hsg cekilecek adetimin 6 ve 12 arasi agrir kirampf gurcek dedi korku basti simdikten 4 dakika islem dedi kamara kadar girmiyecek igne dedi sade sivi vercez dedi o sivi agri eder dedi
Sen kaliorsun yine ah keske bende kalsam da ah ya saglik tabiki sukur hersey yolundaymis öle yumurta rezervi iyimis progrstoran cok iyimis ama ben hic ovu teste cift cizgi koyu görmedim ama yumurtluon dio doktor anlamadimAğlayacak ne var canım benim hayırlısı de herşeyden önce, bak bana hamile kaldımda ne oldu önce sağlık diye dua et lütfen.
canım regl nin bitimini beklemen lazım. bittikten sonra yumurtlama gününden bir kaç gün öncesine gelecek şekilde olmalı.Kizlar bu tup acilmasi bende ypayim bari sut buhari adetimin ikinci gunu bugun kapaliysa acilir ha bide benim rahim yamuk degilde armut gibi sekliymis ama o sorun degilmis bu hsg rahim.filmi kac dakika bana 3 4 dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?