Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Arkadaş kuzuluga gitti hamiş simdi :) bende eger ekimde gebe kalmasaydim kasimda gidecektim oraya :) belki vesile olur bilinmez canim
bizim armutluda yazlığımız var orda da kaplıca var temmuz ayında gidecegım mayıs ayında da bizim burdakı kaplıcalara gidecegım ... birde böyle deneyım belkı vesıle olr

Bizede Karacabey yakın bakalım benimde adet bitsin gidelim bakalım ben bi kez öyle gittim ama çok sıcaktı bayılacak kadar oldum girmedim o yüzden

Bizede Karacabey yakın bakalım benimde adet bitsin gidelim bakalım ben bi kez öyle gittim ama çok sıcaktı bayılacak kadar oldum girmedim o yüzden
vallahı ben hiç gitmedım nasıl bilemıyorum ama sıcak banyoyu sevıyorum hoşuma giidyor :))
teyzemınde rahim ağzında darlık varmış 2 defa operasyon geçirdi olmadı en son kaplıcalara ve süt buharı yaptığında hamıle kalmış... bana çok kızıyor gitmezsen hakkımı helal etmem büyük sözü dinle diyor ... :))

E sende dinle bi git bakalım süt buharını ben yaptım hatta gece yatmadan önce sarımsağı iple bağladım fitil gibi gönderdim oda iltihap varsa söküyormuş falan filan bu ay bakalım bismillah diyip tedaviye başlayacağız

süt buharı bende yaptım , maydonoz koyup kaynatıp üzerine çok yanıyorsun belini sar hemen.. tabi o ay yumurtan çatlamamış olursa bir anlamı kalmıyor.Bildiğim rahimi yumuşatıp tüpleri açıyor.Denemekte fayda var tabi. sebep bunlar..

5 gün fazla süt buharı reglden sonra bir kaç gün yeter gibi..yumurtlama zamanı iyi olur..

kızzz sarımsak yakmadımı ..sonra ne oluyor o içerde ger düşüyormu ilk defa duydum..

Harika ağzına sağlık..

5 gün fazla süt buharı reglden sonra bir kaç gün yeter gibi..yumurtlama zamanı iyi olur..
cnm benım reglım 6 gün sürüyor ama yumurtlama günüm 14 yada 15. gün kaçıncı gün başlayayım ben 7. gün başlayayıp 12. güne kadar yapmayı düşünüyorum 3 gün yapan da var

Aynısı benimde başına geldi cnm kasım annesi grubuna geçmiştim gene ovulasyona geldim . 10 haftalık bebeğinin kalbi durdu. Şimdi ne yapicam bilmiyorum.
Bende nasip olsaydı kasım annesi olacaktım. 31 martta alındı benim 25 gün oldu ilk adeti bekliyorum sonrasına korunmayacaktım ama bugün vazgeçtim. En başından beri çabalıyorum araştırma yapılsın diye bugünki doktoruma güvendim artık oda beklememi istedi test sonuçlarına göre devam edeceğim. Bebeğin incelenmesini istedinmi ? Kendin yda eşin için bir yönlendirme yapıldımı ?

cnm benım reglım 6 gün sürüyor ama yumurtlama günüm 14 yada 15. gün kaçıncı gün başlayayım ben 7. gün başlayayıp 12. güne kadar yapmayı düşünüyorum 3 gün yapan da var
benim de yaklaşık olarak 14,15 16 günleri yumurtlamam oluyor. 12 günden başla 3 gün yeterli bence.

Benden ve eşimden kromozom analizi ayrıca benden trombofili paneli testi istedi bugünki doktor, artık onunla devam edeceğim. Ben kan verdim eşim akşam iş çıkışı vericek sonucu 1 ay sonra çıkıcak. Sonuca göre hareket edeceğiz çok şükür biri beni dikkate aldı. En azından 2. Bebeğim için tedbir alayım sonrası nasip :)

Kizlar bu tup acilmasi bende ypayim bari sut buhari adetimin ikinci gunu bugun kapaliysa acilir ha bide benim rahim yamuk degilde armut gibi sekliymis ama o sorun degilmis bu hsg rahim.filmi kac dakika bana 3 4 dediler

Ağlayacak ne var canım benim hayırlısı de herşeyden önce, bak bana hamile kaldımda ne oldu önce sağlık diye dua et lütfen.

Ağlayacak ne var canım benim hayırlısı de herşeyden önce, bak bana hamile kaldımda ne oldu önce sağlık diye dua et lütfen.
Sen kaliorsun yine ah keske bende kalsam da ah ya saglik tabiki sukur hersey yolundaymis öle yumurta rezervi iyimis progrstoran cok iyimis ama ben hic ovu teste cift cizgi koyu görmedim ama yumurtluon dio doktor anlamadim

Kizlar bu tup acilmasi bende ypayim bari sut buhari adetimin ikinci gunu bugun kapaliysa acilir ha bide benim rahim yamuk degilde armut gibi sekliymis ama o sorun degilmis bu hsg rahim.filmi kac dakika bana 3 4 dediler
canım regl nin bitimini beklemen lazım. bittikten sonra yumurtlama gününden bir kaç gün öncesine gelecek şekilde olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…