Ben anestezili oldum hsg doktorla gorus vajinusmusta yaşamıştın sanirim sen. Bide kayganlaştirici hiçbirşey kullanma. Ben gebe kaldigim ay hicbir sekilde hicbir sey kullanmadan iliski oldu. Birdeee sana cok kiziyorum. Ne bu stres ya. Kusurluyum ne demek? Sanki hsg cektirdin tuplerin kapali cikti da ben kusurluyum. Tuplerin kapali olsa bile ne olacak, Allah yaratmadi mi seni? Sana da evladi Allah verebilir ancak. Aç youtube dan spermin yolculugunu bi izl. Milyonlarca sperm var ama sadece biri gidebiliyor, ona o yolu kim veriyor sen mi eşin mi? Eşin içinde sevinmelisin oturmuş agliyosun. Kendini topla. Bol bol dua et bak üç aylardayiz mubarek ramazana bir ay kaldi. Yer gök dua imiş. Rabbim yeterki dua et diyor sen iste vereyim diyor. Allah hayiis saglikli evlatlar nasip etsin. Kendinide eşinide boyle yipratma. Sen eşini kaybetme korku yaşarsan adamin aklina zorla sokmuş oluyosun. Benim gorumceminde olmuyor, 3
tup bebek denedi. Yine deneyecek. Pes ederse zaten kaybetmiş sayilir. Pes etmeyip savaşacaksın. Elbet uzuleceksin, bunalacaksin. Ama yeniden yine de ayaga kalkip savasacaksin