- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #53.581
HADİ NŞAALLAH O ZAMAN..Yaptım canım çok silik çıktı . Iğneden olabilir ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HADİ NŞAALLAH O ZAMAN..Yaptım canım çok silik çıktı . Iğneden olabilir ama
cnm hsg'den korkma benım hsg'm çok kolay geçmişti, aşılamada zorlandım biraz ama ağlıyacak , dayanılamıyacak kadar değil kendini strese sokma lütfenKizlar mirelim sifir aglaya aglaya gidiom eve esilin spermleri hareketi herseyinin ustunde asiri cok 70milion fasla guldu kadin venim derlerim süper en son tupler tikaliysa desi hsg cekilecek adetimin 6 ve 12 arasi agrir kirampf gurcek dedi korku basti simdikten 4 dakika islem dedi kamara kadar girmiyecek igne dedi sade sivi vercez dedi o sivi agri eder dedi
Kız niye ağlıyorsun hsg den korkma benimde rahat ve kolay geçti Allah yardımcın olsun işte bişey daha ortadan kalkacak meleğine yakınlaşacaksın inşaallahKizlar mirelim sifir aglaya aglaya gidiom eve esilin spermleri hareketi herseyinin ustunde asiri cok 70milion fasla guldu kadin venim derlerim süper en son tupler tikaliysa desi hsg cekilecek adetimin 6 ve 12 arasi agrir kirampf gurcek dedi korku basti simdikten 4 dakika islem dedi kamara kadar girmiyecek igne dedi sade sivi vercez dedi o sivi agri eder dedi
Canım sen nasılsın durumlar nasılcnm hsg'den korkma benım hsg'm çok kolay geçmişti, aşılamada zorlandım biraz ama ağlıyacak , dayanılamıyacak kadar değil kendini strese sokma lütfen
Ondan degil igne gibi sey sokuorlarmis sivi verince sade adet agrisi dedi ondan degil tikaliysa tup bebek care dendi kendimi kuzurlu hizediomKız niye ağlıyorsun hsg den korkma benimde rahat ve kolay geçti Allah yardımcın olsun işte bişey daha ortadan kalkacak meleğine yakınlaşacaksın inşaallah
O acidan degil kamara kadar girmiyecek jile ogne dedi sade sivi agri yapar dedi benim korkum eger kapaliysa tup bebek ve kendimi kuzurlu hizediom esimin spermleri asiri hizli ve cokmus yani kuzur yine ben ben vencnm hsg'den korkma benım hsg'm çok kolay geçmişti, aşılamada zorlandım biraz ama ağlıyacak , dayanılamıyacak kadar değil kendini strese sokma lütfen
cnm ben bildiğin gibi bu ay ara verdım fazla umutlu değilim bu aydan sadece 13,15,17 günlerde ilişkı oldu dahada olmadı ... 5 mayısta şişli memorial semra kahramana randevum var bakalım ne diyuecek,Canım sen nasılsın durumlar nasıl
Şükret Sorun sende de olsa tedavi diye birşey var sperm var sa her şey daha kolay merak etme.Aşılmadada tüp bebekte ve diğer normal yöntemlerde şanslısın tüpler ne olcak açılır ..O acidan degil kamara kadar girmiyecek jile ogne dedi sade sivi agri yapar dedi benim korkum eger kapaliysa tup bebek ve kendimi kuzurlu hizediom esimin spermleri asiri hizli ve cokmus yani kuzur yine ben ben ven
cnm bu düşünceden kurtul mesala kusur eşinde olsan eşine farklı gözlemı bakıcaksın hem ne biliyorsun belkı tüplerın acık bu sefer ikinizde de kusur olmayacak aynı bizim gibi ... sen rahat oll eşinede herşeyi yansıtma iyi haberlerini bekliyoruzO acidan degil kamara kadar girmiyecek jile ogne dedi sade sivi agri yapar dedi benim korkum eger kapaliysa tup bebek ve kendimi kuzurlu hizediom esimin spermleri asiri hizli ve cokmus yani kuzur yine ben ben ven
genelde çift günler de denir benim de ovs başladı tek günlere denk geliyor 11 13 15 gibi olacak gibi gün aşırı 30 nisan yumurtlama bitmiş olacak..ben buay yakı yaptım birde incir yiyorum bakalım aç karna sabahları..inşallah tutunurlar..cnm ben bildiğin gibi bu ay ara verdım fazla umutlu değilim bu aydan sadece 13,15,17 günlerde ilişkı oldu dahada olmadı ... 5 mayısta şişli memorial semra kahramana randevum var bakalım ne diyuecek,
öbür ay süt buharı yapıcagım birde kaplıcalara gitmeyi düşünüyorum ... biraz kafam rahat artık nasip kısmet diyorum
ben bu ay hiçbirsey yapmadım cnm ilişkı bile doğru düzgün olmadı belkı geç yada erken yumurtlamış olabılırım o yüzden hiç umutlu değilim bu aydangenelde çift günler de denir benim de ovs başladı tek günlere denk geliyor 11 13 15 gibi olacak gibi gün aşırı 30 nisan yumurtlama bitmiş olacak..ben buay yakı yaptım birde incir yiyorum bakalım aç karna sabahları..inşallah tutunurlar..
Bende umutlu değildim zaten benim adet geldide zaten İnşaallah senin hiç ummadığın bu ayda merhaba der meleğincnm ben bildiğin gibi bu ay ara verdım fazla umutlu değilim bu aydan sadece 13,15,17 günlerde ilişkı oldu dahada olmadı ... 5 mayısta şişli memorial semra kahramana randevum var bakalım ne diyuecek,
öbür ay süt buharı yapıcagım birde kaplıcalara gitmeyi düşünüyorum ... biraz kafam rahat artık nasip kısmet diyorum
Evet bazen insan kendini eksik hissediyor ama bu düşünceden biran önce kurtulmalısın kısa süreli olmalı bu kusurlu değiliz sadece Allah bizlerden biraz daha dua sabır tevekkül bekliyor bu imtihanımızdan sabırla şükürle duayla çıkacağız inşaallahOndan degil igne gibi sey sokuorlarmis sivi verince sade adet agrisi dedi ondan degil tikaliysa tup bebek care dendi kendimi kuzurlu hizediom
ben bu ay hiçbirsey yapmadım cnm ilişkı bile doğru düzgün olmadı belkı geç yada erken yumurtlamış olabılırım o yüzden hiç umutlu değilim bu aydan
öbür ay süt buharı yapacagım birde kaplıcalara gitmeyi düşünüyorum
teyzemle konuştum oda ilk 3 sene hamıle kalamamış hamıle kaldığı ay süt buharı yapmış birde kaplıcalara gitmiş o ay hamile kalmış, bana çok dedı yap diye ama hep erteledım adet olur olmaz yapacagım inş
Ben anestezili oldum hsg doktorla gorus vajinusmusta yaşamıştın sanirim sen. Bide kayganlaştirici hiçbirşey kullanma. Ben gebe kaldigim ay hicbir sekilde hicbir sey kullanmadan iliski oldu. Birdeee sana cok kiziyorum. Ne bu stres ya. Kusurluyum ne demek? Sanki hsg cektirdin tuplerin kapali cikti da ben kusurluyum. Tuplerin kapali olsa bile ne olacak, Allah yaratmadi mi seni? Sana da evladi Allah verebilir ancak. Aç youtube dan spermin yolculugunu bi izl. Milyonlarca sperm var ama sadece biri gidebiliyor, ona o yolu kim veriyor sen mi eşin mi? Eşin içinde sevinmelisin oturmuş agliyosun. Kendini topla. Bol bol dua et bak üç aylardayiz mubarek ramazana bir ay kaldi. Yer gök dua imiş. Rabbim yeterki dua et diyor sen iste vereyim diyor. Allah hayiis saglikli evlatlar nasip etsin. Kendinide eşinide boyle yipratma. Sen eşini kaybetme korku yaşarsan adamin aklina zorla sokmuş oluyosun. Benim gorumceminde olmuyor, 3 tup bebek denedi. Yine deneyecek. Pes ederse zaten kaybetmiş sayilir. Pes etmeyip savaşacaksın. Elbet uzuleceksin, bunalacaksin. Ama yeniden yine de ayaga kalkip savasacaksinKizlar iternete baltim cok zor öldum.agridan diyen.bile var korkuttular beni ya
Sordum ama aneste etmioruz dedi kolay islemmis 4 dakika dedi sade sivi verince kramp olcakmis okadar dedi yani bilmiomBen anestezili oldum hsg doktorla gorus vajinusmusta yaşamıştın sanirim sen. Bide kayganlaştirici hiçbirşey kullanma. Ben gebe kaldigim ay hicbir sekilde hicbir sey kullanmadan iliski oldu. Birdeee sana cok kiziyorum. Ne bu stres ya. Kusurluyum ne demek? Sanki hsg cektirdin tuplerin kapali cikti da ben kusurluyum. Tuplerin kapali olsa bile ne olacak, Allah yaratmadi mi seni? Sana da evladi Allah verebilir ancak. Aç youtube dan spermin yolculugunu bi izl. Milyonlarca sperm var ama sadece biri gidebiliyor, ona o yolu kim veriyor sen mi eşin mi? Eşin içinde sevinmelisin oturmuş agliyosun. Kendini topla. Bol bol dua et bak üç aylardayiz mubarek ramazana bir ay kaldi. Yer gök dua imiş. Rabbim yeterki dua et diyor sen iste vereyim diyor. Allah hayiis saglikli evlatlar nasip etsin. Kendinide eşinide boyle yipratma. Sen eşini kaybetme korku yaşarsan adamin aklina zorla sokmuş oluyosun. Benim gorumceminde olmuyor, 3 tup bebek denedi. Yine deneyecek. Pes ederse zaten kaybetmiş sayilir. Pes etmeyip savaşacaksın. Elbet uzuleceksin, bunalacaksin. Ama yeniden yine de ayaga kalkip savasacaksin
cnm annem ve teyzem çok tavsiye ediyor bu şekılde hamile kalan yakınları çokmuş sıcak ve şifalı su iyi gelır dıyorlar bizim burda da var yakın haftada 2 kez gidecegım adet olursam adetim biter bitmezde 5 gün süt buharı yapacagımmBende umutlu değildim zaten benim adet geldide zaten İnşaallah senin hiç ummadığın bu ayda merhaba der meleğin
Kaplıcalara neden gideceksin canım bize yakın kaplıca ama bi kere gittim sadece