• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sabirsiz61 Sabirsiz61 S sinkar Amine Busra Amine Busra çatlatma ignesinjn ovitreljn etkisi kandan ne zaman kaybolur.bi bilgisi olan var mi?
Etiket bildirimi gelmemiş. Ben hamile kaldigim ay degilde once ki ay cok cok silik cizgi gormustum 12 yada 13. Gündü. Sonra goremedim ve 16. Gün regl oldum. Hamile kaldigim ay 16. Gune kadar hicbir test yapmadim o yuzden. İnşallah senin bebiştendir canim

Yaptım canım çok silik çıktı . Iğneden olabilir ama
.. .canim umi t vermek istemem ama sen yine ş biraz bekle.. ben cennet kuşuma hamile kalmışım 28 ocakta adet gördüm ki ben polikistik im 28 subatşubatta bu gruptaki arkadaşımın hatta bu konudaki arkadaşımın isteği üzerine yaptım hemen çıktı anında kıpkırmızı oldu varsa hemen çıkıyor ertesi gün Kan verdim değer 300 lerde di

Canım bence de korunma eğer pihtilasma testini yapmasan da asprin kullan hamile kalır kalmaz
inşallah hamilesindir.ovulasyon testim benim 3 gün üst ıste pozitif verdi ama kop kuyudu. Oki aydır yapmış tüm hiç kıyılamamıştı okadar meğer hamile misim ben yumurtlucam sanıyordum. Meğer bebek varmis

Back