- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #53.561
Yaptın mı test12 canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptın mı test12 canım
Yaptım canım çok silik çıktı . Iğneden olabilir amaYaptın mı test
Göster xnm yok ya igneden degilYaptım canım çok silik çıktı . Iğneden olabilir ama
İnşaallah iğneden kaynaklı değil bebişten ötürüdür o ikinci çizgiYaptım canım çok silik çıktı . Iğneden olabilir ama
Yarınki kontrolden haberdar etBende bugun ader odum yarin kontrol bakalim.neolcak artik bende tedaviye basllamak istiorum
Ins.cnm.bugunde.adet oldum.acaba iyimi kötumu bilmedim.belki hemen baslariz tedaviyi bilmiom.nelee edecek sende haber et cnm.neyaptiginiYarınki kontrolden haberdar et
Benimki daha tam sökülmedi canım bi iki damla lekelenme oldu devamı yarın gelecek gibi Çarşamba'da doktora giderim canımIns.cnm.bugunde.adet oldum.acaba iyimi kötumu bilmedim.belki hemen baslariz tedaviyi bilmiom.nelee edecek sende haber et cnm.neyaptigini
Sana neyaparlar adetliyken belki banada ondan yaparBenimki daha tam sökülmedi canım bi iki damla lekelenme oldu devamı yarın gelecek gibi Çarşamba'da doktora giderim canım
İnşaallah Mayıs'ta hamiş haberleri veririzSana neyaparlar adetliyken belki banada ondan yapar
Aii heycanlandim ins canim ama acaba neypaarlar yarin baslarlarmiİnşaallah Mayıs'ta hamiş haberleri veririz
Klomen başlayacaksa yarın başlaması lazımAii heycanlandim ins canim ama acaba neypaarlar yarin baslarlarmi
Etiket bildirimi gelmemiş. Ben hamile kaldigim ay degilde once ki ay cok cok silik cizgi gormustum 12 yada 13. Gündü. Sonra goremedim ve 16. Gün regl oldum. Hamile kaldigim ay 16. Gune kadar hicbir test yapmadim o yuzden. İnşallah senin bebiştendir canimSabirsiz61 S sinkar Amine Busra çatlatma ignesinjn ovitreljn etkisi kandan ne zaman kaybolur.bi bilgisi olan var mi?
Klomen ne cnm sonra ne asama ai ben bekleyemiom yarinaKlomen başlayacaksa yarın başlaması lazım
Çatlatma iğnesi sonrası Allah ın takdiriKlomen ne cnm sonra ne asama ai ben bekleyemiom yarina
Hmm tm bakalim belki bana hemen asilama öle konusmustuk anlatmisti gecen ay bakalimÇatlatma iğnesi sonrası Allah ın takdiri
Hayırlısı canım inşaallah ne olursa olsun vesilemiz olurHmm tm bakalim belki bana hemen asilama öle konusmustuk anlatmisti gecen ay bakalim
.. .canim umi t vermek istemem ama sen yine ş biraz bekle.. ben cennet kuşuma hamile kalmışım 28 ocakta adet gördüm ki ben polikistik im 28 subatşubatta bu gruptaki arkadaşımın hatta bu konudaki arkadaşımın isteği üzerine yaptım hemen çıktı anında kıpkırmızı oldu varsa hemen çıkıyor ertesi gün Kan verdim değer 300 lerde diYaptım canım çok silik çıktı . Iğneden olabilir ama
inşallah hamilesindir.ovulasyon testim benim 3 gün üst ıste pozitif verdi ama kop kuyudu. Oki aydır yapmış tüm hiç kıyılamamıştı okadar meğer hamile misim ben yumurtlucam sanıyordum. Meğer bebek varmisCanım bence de korunma eğer pihtilasma testini yapmasan da asprin kullan hamile kalır kalmaz
iğnenin etkisi kalmaz bence 2 gün sonra tekrar yap cnm inş hamilesindirYaptım canım çok silik çıktı . Iğneden olabilir ama
bende vereceğim inşaallah xra221 de inşaallah..Hmmmm insallah vardir canim bu ay cok durgun hamile haberini vermek sana nasip olur belkide :)