- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 35
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.001
24 aydir psikoloji falan kalmadi her yolu denedimCanım o psıkolojık oluyor bende yasadım o durumu yururken goguslerımı elımle tasıyodum amatestler negatıftı
Bugun iliski olsun dun yoksa sanki pik gibi yarin ki teste gorede tekrar konusalim
Bugun iliski olsun dun yoksa sanki pik gibi yarin ki teste gorede tekrar konusalim
Prolaktin yukselmis olabilir en son ne zaman hormon baktirdin?24 aydir psikoloji falan kalmadi her yolu denedim
Canim degerlerim normal aralikta..hepsine tekrar farkli hastanelerde baktirdim.goguslerim hic bukadar agrimadi acaba gec dollenme olanilir mi diye suphelendim.erken baktirmissin 8 gun once cikmqyabilir deniyor bugun den itibaren 6 gun varProlaktin yukselmis olabilir en son ne zaman hormon baktirdin?
Canim degerlerim normal aralikta..hepsine tekrar farkli hastanelerde baktirdim.goguslerim hic bukadar agrimadi acaba gec dollenme olanilir mi diye suphelendim.erken baktirmissin 8 gun once cikmqyabilir deniyor bugun den itibaren 6 gun var
cnm kısmet değilmiş bu ay da bu belirtilerin hepsi psikolojik ... Rabbim tez vakitte nasip etsinKizlarrre glye 1 hagta kala kan vereim cunku gogaum cook sanciyo her ikiside anotmal derecede ama sonuc 1,20 cikti cok uzgunum ama gogusler fenaa
cnm dünü değerlendirdin mi pik yapmış ... buğünüde değerlendirisen çok iyi olur...Sabirsiz61 burada sonntestım daaha net sanurım bırazdan aksam testımıde yapcam
Sabah camasirimda iki uc damla kan damlasi vardi minik ama kesinlikle regl degil eminim kurumus ..Aynen cok erken vermişsin bekleseydin keske birkac gun daha
cnm dünü değerlendirdin mi pik yapmış ... buğünüde değerlendirisen çok iyi olur...
Kacinci gunde oldu bakmadim.tam cnmAy gercekten mı :) dun degerlendırdım yanı carsamba aksamını bugun de degerlendırırım bu ay yumurtlamıcam dıye cok korktum cunku adetıme bes gun kaldı ama dun yumurtladıysam artık 15 gun var dımı :)
cnm buğün tekrar test yap eğer silinirse yumurtan çatlamıştır demek... silindiği günden itibaren 14 gün sonra bat tarihin oluyor. İnş bu ay bebişin gelır cnm :)Ay gercekten mı :) dun degerlendırdım yanı carsamba aksamını bugun de degerlendırırım bu ay yumurtlamıcam dıye cok korktum cunku adetıme bes gun kaldı ama dun yumurtladıysam artık 15 gun var dımı :)
Aaaa ne diyecem bilmiom uzuldum ya kac aylikti cnm uzun zamandir yoktun nedenini dedilermiSabirsiz61 bebeğimi kaybettik kalbi durmuş ,herşeyi yaptık ama olmadı kismet değilmiş. Geçtiğimiz pazartesi kürtaj olmak zorunda kaldım.
Bu 4. Kez kaybedişim canım butün testler ilk düşükten itibaren yapıldı hiçbir sebep bulunamadı fakat ilk kez kalp atışı olmustu ,8 haftalıkken öğrendim bi kaç gün önce durmuş dedi dr ve başka bi dr önerdi kortizon tedavisi uyguluyormuş bi de onu dene dedi ,benim hiç dermanım kalmadı bi kaç ay dinleneyim gücümü toplayıp giderim o doktora da artık.Aaaa ne diyecem bilmiom uzuldum ya kac aylikti cnm uzun zamandir yoktun nedenini dedilermi
cnm çok geçmiş olsun Rabbim sabır versın ... Kaç haftalıktı bebeğin ?Sabirsiz61 bebeğimi kaybettik kalbi durmuş ,herşeyi yaptık ama olmadı kismet değilmiş. Geçtiğimiz pazartesi kürtaj olmak zorunda kaldım.
8 haftalikti canım gelişimi geriden geliyordu 10 gün kadar baştan beri bisuru aksilik olmuştu fakat kalp atışı olunca çok rahatlamistim bu kez tamam demiştim sonra okulda nöbetçi olduğum gün leke oldu kontrol günümdü gittik ve öğrendik ki kalbi durmuş. Başka bi belirti vermedicnm çok geçmiş olsun Rabbim sabır versın ... Kaç haftalıktı bebeğin ?
cnm biliyorum çok zor bir durum ama en azından hamile kalabılıyorsun sağlıklı olmaığı için tutunamıyor bebeğin bu Rabbimin sana sağlıklı bir evlat nasip edecegının işareti... Eşin sperm dna testi yaptırdımı cnm... Buğün bir makale okudum düşşüklerın %70 si erkeklerden gelen sağlıksız dna spermınden kaynaklanıyormuş...8 haftalikti canım gelişimi geriden geliyordu 10 gün kadar baştan beri bisuru aksilik olmuştu fakat kalp atışı olunca çok rahatlamistim bu kez tamam demiştim sonra okulda nöbetçi olduğum gün leke oldu kontrol günümdü gittik ve öğrendik ki kalbi durmuş. Başka bi belirti vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?