- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.021
Allah yar ve yardımcın olsun..sabır sabır ya sabır...Bu 4. Kez kaybedişim canım butün testler ilk düşükten itibaren yapıldı hiçbir sebep bulunamadı fakat ilk kez kalp atışı olmustu ,8 haftalıkken öğrendim bi kaç gün önce durmuş dedi dr ve başka bi dr önerdi kortizon tedavisi uyguluyormuş bi de onu dene dedi ,benim hiç dermanım kalmadı bi kaç ay dinleneyim gücümü toplayıp giderim o doktora da artık.
Yaptırdık canım en son onu yaptırdık o da temiz çıktı korunmayi bıraktık hamile kaldım ama yani durum bu. Kaan aydos die bi Prof var ona gittik 15 tatilde esimle ilgili bi problem değilmiş hatta benimle de ilgili değilmiş doktorlara göre tesadüfi bi durummus ama ben buna inanmiyorum bilimin bulamadığı bi sorun var illakicnm biliyorum çok zor bir durum ama en azından hamile kalabılıyorsun sağlıklı olmaığı için tutunamıyor bebeğin bu Rabbimin sana sağlıklı bir evlat nasip edecegının işareti... Eşin sperm dna testi yaptırdımı cnm... Buğün bir makale okudum düşşüklerın %70 si erkeklerden gelen sağlıksız dna spermınden kaynaklanıyormuş...
Evet sinkarin dedigi gibi hamile kalabiliorsun ama ben biz onu bile olmadicnm biliyorum çok zor bir durum ama en azından hamile kalabılıyorsun sağlıklı olmaığı için tutunamıyor bebeğin bu Rabbimin sana sağlıklı bir evlat nasip edecegının işareti... Eşin sperm dna testi yaptırdımı cnm... Buğün bir makale okudum düşşüklerın %70 si erkeklerden gelen sağlıksız dna spermınden kaynaklanıyormuş...
Evet yani öle Rabbim sabir versin ins bende bazen iste cok huzunlu oldugunda diom hanile kalayim yeterki diye ama zornus demek kaybetmekteYaptırdık canım en son onu yaptırdık o da temiz çıktı korunmayi bıraktık hamile kaldım ama yani durum bu. Kaan aydos die bi Prof var ona gittik 15 tatilde esimle ilgili bi problem değilmiş hatta benimle de ilgili değilmiş doktorlara göre tesadüfi bi durummus ama ben buna inanmiyorum bilimin bulamadığı bi sorun var illaki
Türlü türlü dert veren Allahım hepimize şifa versin dua.bazen inançlı olmasam kime siginacaktim diyorum rabbim bu derdi veriyo ama sabrini da veriyo. Öldüm diyosun yine de yaşıyorsun mevlananın dediği gibiEvet sinkarin dedigi gibi hamile kalabiliorsun ama ben biz onu bile olmadi
Spermden evet tutunamadigi dustugu hep ya sagliksiz yada yavas hareket eden sperm demisti doktor bana
İnsan tevekkül etmeyi öğreniyo gerçekten bu sorunlarla karşılaştıkça, ne zaman tam bi teslimiyet olacak o zaman Allah kucaklarımızı dolduracakEvet yani öle Rabbim sabir versin ins bende bazen iste cok huzunlu oldugunda diom hanile kalayim yeterki diye ama zornus demek kaybetmekte
Rabbim sabır versin. Senin hamile kaldığımızı okuyunca çok sevinmiştim. Başka forumlarda kayıplarını biliyordum.elbet sen daha iyi bilirsin ama pıhtılaşma sorunu mu var acaba? Yakın bi arkadaşımın akrabası senin gibiymiş pıhtılaşma problemi anlaşılana kadar çok düşük yapmış. Şuan dört yaşında oğlu var yine düşük yapıyormuş ikinciye uğraştığı için. Dediğin gibi tıbbın bulamadığı bi problem var. Rabbim tez zamanda Dermanını karşına çıkartır kardeşim.Yaptırdık canım en son onu yaptırdık o da temiz çıktı korunmayi bıraktık hamile kaldım ama yani durum bu. Kaan aydos die bi Prof var ona gittik 15 tatilde esimle ilgili bi problem değilmiş hatta benimle de ilgili değilmiş doktorlara göre tesadüfi bi durummus ama ben buna inanmiyorum bilimin bulamadığı bi sorun var illaki
Bi de artık yaşım da ilerledi ha diyince hamile kalamıyorum bu gebeliğim için neredeyse 2 yıldır uğraşıyorum tabi ara ara dr korun dedi korundum test sonucu bekledim ameliyat oldum iyileşmeyi bekledim ama sebep yok hiçbirinde bide bunu deneyelim dedikleri herşeyi denedim
Yok tatlım pıhtılaşma sorunü yok ama yine de kan sulandırıcı iğneyi en yüksek dozda kullandım son 3 hamileligimde yine de düştü ,zaten dr lar da olacağı varsa ne yaparsak yapalım oluyo dusecegı varsa da düşüyor diyo.Rabbim sabır versin. Senin hamile kaldığımızı okuyunca çok sevinmiştim. Başka forumlarda kayıplarını biliyordum.elbet sen daha iyi bilirsin ama pıhtılaşma sorunu mu var acaba? Yakın bi arkadaşımın akrabası senin gibiymiş pıhtılaşma problemi anlaşılana kadar çok düşük yapmış. Şuan dört yaşında oğlu var yine düşük yapıyormuş ikinciye uğraştığı için. Dediğin gibi tıbbın bulamadığı bi problem var. Rabbim tez zamanda Dermanını karşına çıkartır kardeşim.
Aynen öle sukurler olsun Rabbime ki onu tanioz vede mukafat alcamizida bilioz evet belji bu dertler Rabbimi unutmiyalim diye yani biz sansliyiz burda biri var komsu herseyi dört dörtluk esi cok sevio kendi cook guzel evi var cok moderen dösenmis ikinci cocugu oldu bir kiz bir erkek onlarla nasil ilgilenio yetistirio iste bende diom o da biz gibi dua ediormu acaba onunda imtihani veklio onuİnsan tevekkül etmeyi öğreniyo gerçekten bu sorunlarla karşılaştıkça, ne zaman tam bi teslimiyet olacak o zaman Allah kucaklarımızı dolduracak
Rabbim sabır versin canımSabirsiz61 bebeğimi kaybettik kalbi durmuş ,herşeyi yaptık ama olmadı kismet değilmiş. Geçtiğimiz pazartesi kürtaj olmak zorunda kaldım.
anladım cnm tabi kötü bir tesadüfte olabılır yasın kaç cnm ?Yaptırdık canım en son onu yaptırdık o da temiz çıktı korunmayi bıraktık hamile kaldım ama yani durum bu. Kaan aydos die bi Prof var ona gittik 15 tatilde esimle ilgili bi problem değilmiş hatta benimle de ilgili değilmiş doktorlara göre tesadüfi bi durummus ama ben buna inanmiyorum bilimin bulamadığı bi sorun var illaki
Bi de artık yaşım da ilerledi ha diyince hamile kalamıyorum bu gebeliğim için neredeyse 2 yıldır uğraşıyorum tabi ara ara dr korun dedi korundum test sonucu bekledim ameliyat oldum iyileşmeyi bekledim ama sebep yok hiçbirinde bide bunu deneyelim dedikleri herşeyi denedim
30 canım 24 yaşımda evlendim kayıplar arasında zaman da verdik kendimize hemde o arada sebep aradık bişey bulamadıkanladım cnm tabi kötü bir tesadüfte olabılır yasın kaç cnm ?
Canım bir arkadaş var o Da senin gibiydi sebebi yok 3 veya 4 tü sanırım onunda , devam diyordu doktoru , şuan maşallah 3 yaşına girdi kızı.. o Da 9 ay boyunca tereddütlüydü, hep birşey olcak kaybedicem korkusuyla..Yaptırdık canım en son onu yaptırdık o da temiz çıktı korunmayi bıraktık hamile kaldım ama yani durum bu. Kaan aydos die bi Prof var ona gittik 15 tatilde esimle ilgili bi problem değilmiş hatta benimle de ilgili değilmiş doktorlara göre tesadüfi bi durummus ama ben buna inanmiyorum bilimin bulamadığı bi sorun var illaki
Bana da her doktor hamile kal diyor resmen her dr için bi düşük yapıyorum. Bu kez dr kendısi dr önerdi ona da gidelim bakalım iyileşinceCanım bir arkadaş var o Da senin gibiydi sebebi yok 3 veya 4 tü sanırım onunda , devam diyordu doktoru , şuan maşallah 3 yaşına girdi kızı.. o Da 9 ay boyunca tereddütlüydü, hep birşey olcak kaybedicem korkusuyla..
bende 24 yasında evlendım şu an 27 yaşındayım dün Bülent Tıraş'ın koordinötörü Neslihan Hanım ile konuştum sanırım Mayıs ayında tüp bebeğe başlıyacagım bende hiç gebelık gerçekleşmedı gecen ay negatifle sonuçlanan bir aşılama tecrübem var30 canım 24 yaşımda evlendim kayıplar arasında zaman da verdik kendimize hemde o arada sebep aradık bişey bulamadık
Ben de acaba tüp bebek denesem diyorum pgt diye bi yöntem varmış bebeğin genetiğine bakıp sağlıklı olanı transfer ediyolarmiş ama tabi daha çok erken. Bu gebelik olmasaydı yaza tüp bebek deneyecektim şu an kafam çok karisikbende 24 yasında evlendım şu an 27 yaşındayım dün Bülent Tıraş'ın koordinötörü Neslihan Hanım ile konuştum sanırım Mayıs ayında tüp bebeğe başlıyacagım bende hiç gebelık gerçekleşmedı gecen ay negatifle sonuçlanan bir aşılama tecrübem varRabbim kimseyi bu dertle sınmasın gerçekten cok zor...
Karar verdin mi. Neler soruyor neler gerekiyor. Biliyorsun bizde de aynı durumlar var. Ben izmirdeyim ve burda öyle iyi bir doktor var mı hiç bilmiyorum.bende 24 yasında evlendım şu an 27 yaşındayım dün Bülent Tıraş'ın koordinötörü Neslihan Hanım ile konuştum sanırım Mayıs ayında tüp bebeğe başlıyacagım bende hiç gebelık gerçekleşmedı gecen ay negatifle sonuçlanan bir aşılama tecrübem varRabbim kimseyi bu dertle sınmasın gerçekten cok zor...
Inşallah canım ya .senin hamile olmanı kendim kadar çok istiyorum. Senin asilamayi yapan dr hiç e2 hormonu istedi mi? Mustafa acetten elektrik aldın mi sen pekicnm tüp bebek konusunda çok kararsızım aklımda 3 isim var bülent tıraş, mustafa acet, ulun uluğ hangisi olur bilmiyorum
eşim mustafa hocayı istemıyor elektrık alamadım dıyor
kuzenımız bülent hocada tüp bebek yaptı tuttu o yüzden bülent hoca olsun diyor
ulun uluğ hakkında da güzel yorumlar var
karasızım anlıyacagın ...ben karar verene kadar en az iki ay geçer zaten o zamana kadar inş bebişim kendiliğinden gelır
Ben de acaba tüp bebek denesem diyorum pgt diye bi yöntem varmış bebeğin genetiğine bakıp sağlıklı olanı transfer ediyolarmiş ama tabi daha çok erken. Bu gebelik olmasaydı yaza tüp bebek deneyecektim şu an kafam çok karisik
Canım esinde morfolloji bozukluğu olabilir mi?Yaptırdık canım en son onu yaptırdık o da temiz çıktı korunmayi bıraktık hamile kaldım ama yani durum bu. Kaan aydos die bi Prof var ona gittik 15 tatilde esimle ilgili bi problem değilmiş hatta benimle de ilgili değilmiş doktorlara göre tesadüfi bi durummus ama ben buna inanmiyorum bilimin bulamadığı bi sorun var illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?