- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #52.961
Hayir vermez canimBata 8 kala erkrn gebelik testi sonuc vrrir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir vermez canimBata 8 kala erkrn gebelik testi sonuc vrrir mi
Akinti olmasi normal en etkilisi vajinal alman agizdan alindiginda hem etkisi az hemde yan etkisi cok fazladir. Ben 4 ay boyunca vajinal aldim.Bu arada kızlar progesterona başladım dün vajinal kullandım. Bu sabah çok akıntı olunca ağızdan alayım dedim. Ama feci çarptı bi de bugün sehirde işim var yoldayım görev gereği. Her yanım uyuşuk.ilaç etkisi mi acaba vajinal mi kullansam acaba
Hakkinda hayirlisi olsun canim uzme kendini. Bende dun heyecanlandim yerlesme kanamasi diye Rabbim tez zamanda nasip eder insallah.Amine Busra xra221 Sabirsiz61 sher33 F Fatmae20 @Benan_35 @gelecekelbetgelecek @friendlyfriendly ve etiketlıyemedğim diğer arkadaşlarım ben dün akşam adet oldum yane leke değildi adet kanamasıydı üzüldüm bira ama elden ne gelır...
bu arada benım yumrutam erken çatladı bundan emınım aşılamanın 12. gününde adet olmam bunun işareti... doktora en son gittiğimden yumurtan 20.5 mm akşam saat 10 da çat iğnesi vurul dedi, ilişkıyıde yasakladı bence yumurtam, çatlatma iğnesi vurulmadan kendiliğinden çatladı ... benım düşüncem bu aşılamaya olan inancım zayıfladı bir süre doktor yüzü görmek istemıtorum cuma günü kadın doğuma randevu aldım hormon testini yenıleyecegım .... Sonras Rabbim büyük
Canım hayırlısı, hiç üzülme Rabbim büyük ol deyince olacak inş.inş cnm hayırlısı
inş hamilesindir cnm negatif çıksada hemen üzülme daha bata var çünkükızlar bat 7-8 var dayanamadım kan verdim çok erken biliyorum ama sağ göğsüm çok ağrıdı belki dedim hem geçen ay 25 günde bir regl olmuştum bu ay batı 29. gün hesaplayarak konuşuyorum..
Cnm uzuldum ama bilion bu isler öle ben cok uzuldum dua edecem sende birakma inan olcak inantşk ederım kızlar toparlanıcagım inş eşimle konuştum spora yazılacagım biraz kafa dağıtıp bebek fikrinden uzaklaşmam lazım sankı ben ne kdar uğraşırsam uğrasıyım olmıyacakmış gibi gelıyor ... Rabbim hayırlısını nasip etsin inş
Ins olur ya senden haber alalimkızlar bat 7-8 var dayanamadım kan verdim çok erken biliyorum ama sağ göğsüm çok ağrıdı belki dedim hem geçen ay 25 günde bir regl olmuştum bu ay batı 29. gün hesaplayarak konuşuyorum..
Amin inş. kanda çıkar varsa değer düşük falan olur herhalde yoksa çıkmaz sanırıminş hamilesindir cnm negatif çıksada hemen üzülme daha bata var çünkü
Senin kadar üzüldüm.. demekki bir vakti saati var onu bekliyor bebiş. Bencede kafanı dağıtman daha iyi olur.. bir tanidigim pcoluydu 7-8 ay tedavi gordukten sonra hamile kalmisti. Suan oglu 1.5 yasinda korunurken ikinciye hamile kalmiş.. Herşeyi belirleyen Allah en başta hakkinda hayirlisi olsun inşallah çabuk geçsin gönül kırıklığınAmine Busra xra221 Sabirsiz61 sher33 F Fatmae20 @Benan_35 @gelecekelbetgelecek @friendlyfriendly ve etiketlıyemedğim diğer arkadaşlarım ben dün akşam adet oldum yane leke değildi adet kanamasıydı üzüldüm bira ama elden ne gelır...
bu arada benım yumrutam erken çatladı bundan emınım aşılamanın 12. gününde adet olmam bunun işareti... doktora en son gittiğimden yumurtan 20.5 mm akşam saat 10 da çat iğnesi vurul dedi, ilişkıyıde yasakladı bence yumurtam, çatlatma iğnesi vurulmadan kendiliğinden çatladı ... benım düşüncem bu aşılamaya olan inancım zayıfladı bir süre doktor yüzü görmek istemıtorum cuma günü kadın doğuma randevu aldım hormon testini yenıleyecegım .... Sonras Rabbim büyük
cnm bence sizin tek sıkıntınız denk getiremıyorsunuz çoğu zaman ... biraz zaman alıcak ama olucak ınş... biz hemen hemen her ayı denk getiriyoruz yıne olmuyorYok canım bende biraz talihsizlikler var eşim denizci+asker geçen ay 15gün yoktu giderken adetin son günüydü geldi 5-6gün sonra yine adet oldum o yüzden umudum yoktu bu ay tam yumurta oluşma çatlama evresinde Yok önümüzdeki ay yine 15gün yok
Canım benim gerçekten üzüldüm fakat elden ne gelir dualara devam edeceğiz inşaallah bizim meleklerimiz bizim için en hayırlı zamanı bekliyor Allahım ikiz ikiz nasip etsin inşaallah bu kadar beklememizin mükafatını alacağız dediğin gibi biraz doktordan uzak dur kendiliğine bırak öpüyorum seni duamdasınAmine Busra xra221 Sabirsiz61 sher33 F Fatmae20 @Benan_35 @gelecekelbetgelecek @friendlyfriendly ve etiketlıyemedğim diğer arkadaşlarım ben dün akşam adet oldum yane leke değildi adet kanamasıydı üzüldüm bira ama elden ne gelır...
Nasip canım bizimde 5-6ay denk getirdiğimiz oldu ama nasip olmadı işte demekki zamanı var bizim için dilerim Allah tan daha fazla bekletmesin bizleritşk ederım kızlar toparlanıcagım inş eşimle konuştum spora yazılacagım biraz kafa dağıtıp bebek fikrinden uzaklaşmam lazım sankı ben ne kdar uğraşırsam uğrasıyım olmıyacakmış gibi gelıyor ... Rabbim hayırlısını nasip etsin inş
cnm bence sizin tek sıkıntınız denk getiremıyorsunuz çoğu zaman ... biraz zaman alıcak ama olucak ınş... biz hemen hemen her ayı denk getiriyoruz yıne olmuyor
Çok fazla gün sayma diyeceğim ama zor biliyorumkızlar daha sonucum cıkmaıd gecmıyor gunler
Ay canım çok üzüldüm.bence de kesinlikle erken yumurtlamissin.ama aşılama diyip geçme dr çok önemli.zaten tutma ihtimalle az.dr da baştan savma davranınca hiç tutmuyor.tekrar aşılama düşünüyor musun?Amine Busra xra221 Sabirsiz61 sher33 F Fatmae20 @Benan_35 @gelecekelbetgelecek @friendlyfriendly ve etiketlıyemedğim diğer arkadaşlarım ben dün akşam adet oldum yane leke değildi adet kanamasıydı üzüldüm bira ama elden ne gelır...
Ay canım çok üzüldüm.bence de kesinlikle erken yumurtlamissin.ama aşılama diyip geçme dr çok önemli.zaten tutma ihtimalle az.dr da baştan savma davranınca hiç tutmuyor.tekrar aşılama düşünüyor musun?[/QUOTE
bu ay değilde birkaç ay sonra yaptırım şimdi doktor araştırıyorum nasip cnm
inş cnm sizde dualarımdasınız ara ara girip bakarım , inş sizden hayırlı haberler alırımCanım benim gerçekten üzüldüm fakat elden ne gelir dualara devam edeceğiz inşaallah bizim meleklerimiz bizim için en hayırlı zamanı bekliyor Allahım ikiz ikiz nasip etsin inşaallah bu kadar beklememizin mükafatını alacağız dediğin gibi biraz doktordan uzak dur kendiliğine bırak öpüyorum seni duamdasın