- 22 Eylül 2016
- 2.853
- 3.384
- 133
- 32
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.981
İnşaallah canıminş cnm sizde dualarımdasınız ara ara girip bakarım , inş sizden hayırlı haberler alırım
Cnm bizi birakmayin kimse birakmasin yoksa daha cok uzulurum ben sizden destek aliom dayilio kafam cok sey ogrenioruz gitmeyininş cnm sizde dualarımdasınız ara ara girip bakarım , inş sizden hayırlı haberler alırım
Sağol canım sanırım en iyisi vajinal ağızdan aldım beni çarptı bugün. İşler bi taraftan bu sıkıntılar bi taraftan. Bugün meslekten biri ile karşılaştım. Eylülde evlenmiş ve dört buçuk aylık hamile yaşı da benden çok küçük. İmtihan diyorum sabır diyorum. Bak bi kez hamile kaldın yine kalabilirsin diyorum. Ama ama işte gel de gönlüme laf geçir. Rabbim en iyi işitendir beni bizi duysun nolur. Nasıl yakarmak lazım bilmiyorum. Eşim tüp bebek diyor bu aşılama olmazsa çünkü kardeşi baba olacak kendinden küçük. Ben tüp bebek fikrine hiç alışamadım. Sabır ya sabır ya selamet. Bizi de bekleyen iyi şeyler vardır değil mi. Rabbim içime huzur versin ne diyeyim yine çok doluyum.Akinti olmasi normal en etkilisi vajinal alman agizdan alindiginda hem etkisi az hemde yan etkisi cok fazladir. Ben 4 ay boyunca vajinal aldim.
Cnm benim gibisin ama hep kendinde suc arama bende ökeydim evet sabir ve imtihan Rabbim sinior elbette mukafat var burda olmazada ahirette var ki orda cok lazim ben Allah kabul etsin umreye gittim irda dua istediler ettim hepsi tuttu kendim icin yaptiklarim ins tutacak da iste zaman zaman evet benimkide evlenio kaynim gör bak hemen hamile kalcak kaynanamin zaten göz bebeyi ben istenmedik gelin o kalacak hamile ben tamamen suclanacamSağol canım sanırım en iyisi vajinal ağızdan aldım beni çarptı bugün. İşler bi taraftan bu sıkıntılar bi taraftan. Bugün meslekten biri ile karşılaştım. Eylülde evlenmiş ve dört buçuk aylık hamile yaşı da benden çok küçük. İmtihan diyorum sabır diyorum. Bak bi kez hamile kaldın yine kalabilirsin diyorum. Ama ama işte gel de gönlüme laf geçir. Rabbim en iyi işitendir beni bizi duysun nolur. Nasıl yakarmak lazım bilmiyorum. Eşim tüp bebek diyor bu aşılama olmazsa çünkü kardeşi baba olacak kendinden küçük. Ben tüp bebek fikrine hiç alışamadım. Sabır ya sabır ya selamet. Bizi de bekleyen iyi şeyler vardır değil mi. Rabbim içime huzur versin ne diyeyim yine çok doluyum.
İnsan yaşadıklarından ders almasını bilmiyor canım. Nefsimiz bizi öyle esir almış ki. İnşallah senden bu ay güzel haber alırız canım. Sen etrafını dikkate alma. Yaşın küçük daha. Sen de ben de hep dua etmez başka çaremiz yok. Rabbim bizi duyuyor nasılsa.Cnm benim gibisin ama hep kendinde suc arama bende ökeydim evet sabir ve imtihan Rabbim sinior elbette mukafat var burda olmazada ahirette var ki orda cok lazim ben Allah kabul etsin umreye gittim irda dua istediler ettim hepsi tuttu kendim icin yaptiklarim ins tutacak da iste zaman zaman evet benimkide evlenio kaynim gör bak hemen hamile kalcak kaynanamin zaten göz bebeyi ben istenmedik gelin o kalacak hamile ben tamamen suclanacam
Evet cok sukur cnm evet yas kucuk ama esim 37 olcak ve de cok zaman gecerse iste oda iyidegil tam birseyler yapmak yasimiz gelio yeni yeni.bebekle ugrasmakta ai nebileyim hemen olsun istedigimiz icin böleyiz yoksa elbette olcak dua ettik bosa cikmaz cnm.iyiki varsiniz burda mutlu oluorum destek icin saolunİnsan yaşadıklarından ders almasını bilmiyor canım. Nefsimiz bizi öyle esir almış ki. İnşallah senden bu ay güzel haber alırız canım. Sen etrafını dikkate alma. Yaşın küçük daha. Sen de ben de hep dua etmez başka çaremiz yok. Rabbim bizi duyuyor nasılsa.
Ins cnm insSag gogsum cok agriyo sanciyo tek tatafli bu sekilde hamis adaylarinda agriai olan oldu mu yani sol hafif sag soddetlu agrim var..
yok cnm bir yere gittiğim yok yine yazıcagım sende yazarsın yazarken benı etıketle ... bu ay ovu btesti yapmıyacagım günaşırı deneyecegım , o yüzden belkı bu başlıga çok birsey yazamıyabılırım o yüzden dedım :))Cnm bizi birakmayin kimse birakmasin yoksa daha cok uzulurum ben sizden destek aliom dayilio kafam cok sey ogrenioruz gitmeyin
cnm biraz daha sabır senle aynı durumdayım inan hiç farkımız yok inş aşılaman tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz...Sağol canım sanırım en iyisi vajinal ağızdan aldım beni çarptı bugün. İşler bi taraftan bu sıkıntılar bi taraftan. Bugün meslekten biri ile karşılaştım. Eylülde evlenmiş ve dört buçuk aylık hamile yaşı da benden çok küçük. İmtihan diyorum sabır diyorum. Bak bi kez hamile kaldın yine kalabilirsin diyorum. Ama ama işte gel de gönlüme laf geçir. Rabbim en iyi işitendir beni bizi duysun nolur. Nasıl yakarmak lazım bilmiyorum. Eşim tüp bebek diyor bu aşılama olmazsa çünkü kardeşi baba olacak kendinden küçük. Ben tüp bebek fikrine hiç alışamadım. Sabır ya sabır ya selamet. Bizi de bekleyen iyi şeyler vardır değil mi. Rabbim içime huzur versin ne diyeyim yine çok doluyum.
Canım sarılamadan sonra hamile kalanlar var kendiliğinden.Bi de dr çok. Önemli asilamada.dr kanul hafif kaysa bile tutmaz aşılama dediyok cnm bir yere gittiğim yok yine yazıcagım sende yazarsın yazarken benı etıketle ... bu ay ovu btesti yapmıyacagım günaşırı deneyecegım , o yüzden belkı bu başlıga çok birsey yazamıyabılırım o yüzden dedım :))
Bizde de tam tersi ben olmazsa tüp olur diyorum.eşim istemiyor. Ne olacak bu halimiz ya.herkes hamile etrafımda sıkıldım artıkcnm biraz daha sabır senle aynı durumdayım inan hiç farkımız yok inş aşılaman tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz...
benımde eşim tüp bebek istiyor , bende alışamadım bu fikre eğer tüp bebek yaptırıp negatif olursa bu benım için daha bir yıkım olur ...İYİ düşünelım iyi olsun Rabbim inş hayırlısıyla nasp eder
Dua dua dua. Başka elden birşey gelmiyor. İnşallah burdan güzel haberler vermek bize de nasip olurcnm biraz daha sabır senle aynı durumdayım inan hiç farkımız yok inş aşılaman tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz...
benımde eşim tüp bebek istiyor , bende alışamadım bu fikre eğer tüp bebek yaptırıp negatif olursa bu benım için daha bir yıkım olur ...İYİ düşünelım iyi olsun Rabbim inş hayırlısıyla nasp eder
Canım kabul ne demek. Biraz açıklar mısın. Ben aşılamayı basit bir şey sanıyorum yani öyle incelikleri de mi varCanım sarılamadan sonra hamile kalanlar var kendiliğinden.Bi de dr çok. Önemli asilamada.dr kanul hafif kaysa bile tutmaz aşılama dedi
Canım kanul sperminde içeri veren alet.basit Bi işlem zor değil ama ince detayları var zaten ihtimali az dr da önem vermeyince hiç tutmuyorCanım kabul ne demek. Biraz açıklar mısın. Ben aşılamayı basit bir şey sanıyorum yani öyle incelikleri de mi var
cnm tüp bebek konusunda çok kararsızım aklımda 3 isim var bülent tıraş, mustafa acet, ulun uluğ hangisi olur bilmiyorumCanım kanul sperminde içeri veren alet.basit Bi işlem zor değil ama ince detayları var zaten ihtimali az dr da önem vermeyince hiç tutmuyor
Gelir gelir ins bende bu ay ovu testi yapmadim hatata iliskide 2 kere anca oldu artik yorulduk esimde cok calisio yorgun ne diyeyim bende usutmusum halsiz sorlamiom ins 19.4 sperm vercekya ona bekliom umitliyim bakalimcnm tüp bebek konusunda çok kararsızım aklımda 3 isim var bülent tıraş, mustafa acet, ulun uluğ hangisi olur bilmiyorum
eşim mustafa hocayı istemıyor elektrık alamadım dıyor
kuzenımız bülent hocada tüp bebek yaptı tuttu o yüzden bülent hoca olsun diyor
ulun uluğ hakkında da güzel yorumlar var
karasızım anlıyacagın ...ben karar verene kadar en az iki ay geçer zaten o zamana kadar inş bebişim kendiliğinden gelır
Kizlarrre glye 1 hagta kala kan vereim cunku gogaum cook sanciyo her ikiside anotmal derecede ama sonuc 1,20 cikti cok uzgunum ama gogusler fenaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?