• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

bende 24 yasında evlendım şu an 27 yaşındayım dün Bülent Tıraş'ın koordinötörü Neslihan Hanım ile konuştum sanırım Mayıs ayında tüp bebeğe başlıyacagım bende hiç gebelık gerçekleşmedı gecen ay negatifle sonuçlanan bir aşılama tecrübem var :KK43: Rabbim kimseyi bu dertle sınmasın gerçekten cok zor...
Gercektenmi ins bu olcak mayisada az kaldi cnm ins ya sen simdi adet tam omdunmu belki öle kanamandir xa

Morfoloji %2 çıktı fakat bütün doktorlar bunu iyi bi değer olduğunu düşüge sebep olmayacağını soyledi
CANIM bence morfolojiyle alakalı .çünkü kuzenimin eşinin de yüzde 2 ve üç kaybı var dr mitoloji düşük olduğu için oluyor demiş.eşi vitamin kullanıyor eğer yine olmazsa tüp yaptırın demiş dr

Inşallah canım ya .senin hamile olmanı kendim kadar çok istiyorum. Senin asilamayi yapan dr hiç e2 hormonu istedi mi? Mustafa acetten elektrik aldın mi sen peki
cnm aslında ilk muanede elektrık aldım rahim ağzın dar histeroskopi olman lazım dedı zaman tamam işte sorunumu buldu dedım ve sevındım hemen o gün amelıyat oldum daha sonra kontrol için gittiğimde 5 saat beklememız , beklemeyı geçtim o esnada birçok kişiyle sohbet etme fırsatım oldu sohbet etttiğim herkes histeroskopi olmuş bu bana ilginç geldi neyse snra muane oldum hersey çok süper 4 ayda kendiliğinden gebe kalırsın dedı ama olmadı... Gebe kalamadığım için değil sonuçta Rabbim ol derse oluverıyor ama herkesi histeroskopi yapması, hatta bazı kişilerı ıkı defa histeroskopi yapması benı soğuttu birde acettoda daha sistem oturmadı ben her muaneye gittiğimde 5 saat bekleyemem yenı açılan bir klınık olduğu için bir düzensızlık var... Birde fiyatları çok uçuk ....Eşim hiç istemıyor artık bende istemıyorum yenı açılan ve sistemı oturmamış bir yer olmasına rağmen fiyatlarının bu kaadar uçuk olmasını anlamsız buluyorum.Acıbadem hastanesi ile tüp bebek fiyatları aynı fark yok yane bende Acıbadem hastanesı Bülent hocaya gitmeyi düşünüyorum.Kuzenımde orda tüp bebek yaptırdı tavisye ediyor kendisi çok memmun kaldı ...Bir bakalım cnm sonuçta hersey kısmet belkıde burda da hamıle kalamıyacagım ama en azından doktor ve hastane içime sinsin :))

cnm aslında ilk muanede elektrık aldım rahim ağzın dar histeroskopi olman lazım dedı zaman tamam işte sorunumu buldu dedım ve sevındım hemen o gün amelıyat oldum daha sonra kontrol için gittiğimde 5 saat beklememız , beklemeyı geçtim o esnada birçok kişiyle sohbet etme fırsatım oldu sohbet etttiğim herkes histeroskopi olmuş bu bana ilginç geldi neyse snra muane oldum hersey çok süper 4 ayda kendiliğinden gebe kalırsın dedı ama olmadı... Gebe kalamadığım için değil sonuçta Rabbim ol derse oluverıyor ama herkesi histeroskopi yapması, hatta bazı kişilerı ıkı defa histeroskopi yapması benı soğuttu birde acettoda daha sistem oturmadı ben her muaneye gittiğimde 5 saat bekleyemem yenı açılan bir klınık olduğu için bir düzensızlık var... Birde fiyatları çok uçuk ....Eşim hiç istemıyor artık bende istemıyorum yenı açılan ve sistemı oturmamış bir yer olmasına rağmen fiyatlarının bu kaadar uçuk olmasını anlamsız buluyorum.Acıbadem hastanesi ile tüp bebek fiyatları aynı fark yok yane bende Acıbadem hastanesı Bülent hocaya gitmeyi düşünüyorum.Kuzenımde orda tüp bebek yaptırdı tavisye ediyor kendisi çok memmun kaldı ...Bir bakalım cnm sonuçta hersey kısmet belkıde burda da hamıle kalamıyacagım ama en azından doktor ve hastane içime sinsin :))
Belki hemen kalamiyacaz belki 10 sene 15 sene sonra ama bide diorumki o zaman yas gecio ydni yeni cocukmu buyutelim hicmi ev bark sahibi olmayalim gezmeyelim hacc etmeyelim dioruz ama tabikide Rabbim bimir of kafam karisik bazen soguyorum cocuktan bazen agliom iste yalan dunya

cnm yok bildiğin adet kanaması yarın hormon testini yenıleyecegım bu ay son defa doğal yollarla deneyecegım sonra tüp b ebek inş
Tm hormon testin cikinca haber et bende gecen verdim 2 ay önce fsh la Lh az yuksekmis ondan adetimin ikinci gunu istedi bakalim o ne cikti

Karar verdin mi. Neler soruyor neler gerekiyor. Biliyorsun bizde de aynı durumlar var. Ben izmirdeyim ve burda öyle iyi bir doktor var mı hiç bilmiyorum.
cnm doktora daha ilk muane için gitmedım yardımcısı daha öncekı yapılan testları getirin dedı o kadar birde fiyat hakkında bilgi verdı 6.800 tüp bebek ilaçlar hariç tabi birde dondurmak istersenız 1.400 lira ekstrası var dedı... benım ve esımın testlerı 1 seneyı geçti o yüzden yenıleyecegız tahlıllerı para vermek istemıyorum o yüzden yarın devlette hormon testi yaptıracagım eşimde haftaya sperm testi yaptıracak

Iki ayda ancak karar verebilirim diyordun.maşallah hemen karar vermissin :) şimdi anlattıklarından sonra haklısın canım . Hem çok para ver hem okadar bekle . Sistemi oturmuş Bi yer olması daha iyi. Fiyatı ne kadar peki?

Iki ayda ancak karar verebilirim diyordun.maşallah hemen karar vermissin :) şimdi anlattıklarından sonra haklısın canım . Hem çok para ver hem okadar bekle . Sistemi oturmuş Bi yer olması daha iyi. Fiyatı ne kadar peki?
6.800 lira tüp bebek ilaçlar hariç ilaçlarda 1.500 tutuyor ortalama, birde eğer dondurmak istersek 1,400 lira ekstrası var...Mustafa Acette aynı fiyat aralarında hiç fark yok ... cnm aslında çok sabırlı bir ınsanım ama artık beklıyecek sabrım kalmadı , çıkacagız bir yola Rabbim utandırmasın :)

6.800 lira tüp bebek ilaçlar hariç ilaçlarda 1.500 tutuyor ortalama, birde eğer dondurmak istersek 1,400 lira ekstrası var...Mustafa Acette aynı fiyat aralarında hiç fark yok ... cnm aslında çok sabırlı bir ınsanım ama artık beklıyecek sabrım kalmadı , çıkacagız bir yola Rabbim utandırmasın :)
Bencede beklemekle bisey olmuyor .18 yaşında değiliz ki artık. Ben de iki aşılama düşünüyorum tutmazsa yazın tüp düşünüyorum. Bi de canım benim dr iki günde bir e2 hormonu istiyor senin dr istedi mi?

Bencede beklemekle bisey olmuyor .18 yaşında değiliz ki artık. Ben de iki aşılama düşünüyorum tutmazsa yazın tüp düşünüyorum. Bi de canım benim dr iki günde bir e2 hormonu istiyor senin dr istedi mi?
yok cnm istemedı o hormon ne işe yarıyor onu bile bılmıyorum

Rabbim sabır versin. Senin hamile kaldığımızı okuyunca çok sevinmiştim. Başka forumlarda kayıplarını biliyordum.elbet sen daha iyi bilirsin ama pıhtılaşma sorunu mu var acaba? Yakın bi arkadaşımın akrabası senin gibiymiş pıhtılaşma problemi anlaşılana kadar çok düşük yapmış. Şuan dört yaşında oğlu var yine düşük yapıyormuş ikinciye uğraştığı için. Dediğin gibi tıbbın bulamadığı bi problem var. Rabbim tez zamanda Dermanını karşına çıkartır kardeşim.
Canım sen de aşılama yaptın değil mi senin dr e2 hormonu istedi mi hiç

Kacinci gunde oldu bakmadim.tam cnm

eger dun yumurtladıysam 24ncu gunu

cnm buğün tekrar test yap eğer silinirse yumurtan çatlamıştır demek... silindiği günden itibaren 14 gün sonra bat tarihin oluyor. İnş bu ay bebişin gelır cnm :)

Ayyy amın canım ınsallah :KK36:
Test yaptım hem oglen hem aksam yapıyrum artık eve gıdınce atarımtestlerı :)

Canım sen de aşılama yaptın değil mi senin dr e2 hormonu istedi mi hiç
Canım aslında rahim filmi çektirdiğim de demişti ki geldiğinde tsh kh e2 prlk bakarız. Aşılama için gittiğimde ama yazmamış malesef yanlız ben eylülde baktırdığım normaldi. Sanırım e2 yumurta rezervini gösteriyor

Kızlar ovulasyon testinin tam koyu olduğu günmü , yoksa koyulaştıktan sonra ertesi gün silikleştiği günmü ilişkiye girmek daha doğru.

Kızlar ovulasyon testinin tam koyu olduğu günmü , yoksa koyulaştıktan sonra ertesi gün silikleştiği günmü ilişkiye girmek daha doğru.
Eger koyulasmadan once iliski yoksa iki gunde olur. Ben yumurta catlamasi icin igne olduktan sonra ki aksam ve ertesi gun sabah iliski ile hamile kaldim

Back