• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sabirsiz61 Sabirsiz61 burada sonntestım daaha net sanurım bırazdan aksam testımıde yapcam

Eklentiler

• IMG_20170405_183230.JPG
    IMG_20170405_183230.JPG
    11,9 KB · Görüntüleme: 25
Prolaktin yukselmis olabilir en son ne zaman hormon baktirdin?
Canim degerlerim normal aralikta..hepsine tekrar farkli hastanelerde baktirdim.goguslerim hic bukadar agrimadi acaba gec dollenme olanilir mi diye suphelendim.erken baktirmissin 8 gun once cikmqyabilir deniyor bugun den itibaren 6 gun var

Canim degerlerim normal aralikta..hepsine tekrar farkli hastanelerde baktirdim.goguslerim hic bukadar agrimadi acaba gec dollenme olanilir mi diye suphelendim.erken baktirmissin 8 gun once cikmqyabilir deniyor bugun den itibaren 6 gun var

Aynen cok erken vermişsin bekleseydin keske birkac gun daha

Kızlar merhaba. Ben bu progestan kullanamıyorum sanki. Vajinal yoldan iyice ilerliyorum ama her seferinde çok fazla geri gelmiş oluyor. Normalde böyle mi olur. Birde bu adet geçilmesi yapar mı. Şimdiden kendimi adet diye hazırlıyorum. Çünkü hiç bir belirtim yok. Sadece sağ tarafım bazen küçük batmalarım oluyo. Benim genelde yumurtalar hep sağda zaten aşılamadan dolayı galiba batma da. Ağızdan mı alsam progestanı

cnm dünü değerlendirdin mi pik yapmış ... buğünüde değerlendirisen çok iyi olur...

Ay gercekten mı :) dun degerlendırdım yanı carsamba aksamını bugun de degerlendırırım bu ay yumurtlamıcam dıye cok korktum cunku adetıme bes gun kaldı ama dun yumurtladıysam artık 15 gun var dımı :)

Ay gercekten mı :) dun degerlendırdım yanı carsamba aksamını bugun de degerlendırırım bu ay yumurtlamıcam dıye cok korktum cunku adetıme bes gun kaldı ama dun yumurtladıysam artık 15 gun var dımı :)
cnm buğün tekrar test yap eğer silinirse yumurtan çatlamıştır demek... silindiği günden itibaren 14 gün sonra bat tarihin oluyor. İnş bu ay bebişin gelır cnm :)

Aaaa ne diyecem bilmiom uzuldum ya kac aylikti cnm uzun zamandir yoktun nedenini dedilermi
Bu 4. Kez kaybedişim canım butün testler ilk düşükten itibaren yapıldı hiçbir sebep bulunamadı fakat ilk kez kalp atışı olmustu ,8 haftalıkken öğrendim bi kaç gün önce durmuş dedi dr ve başka bi dr önerdi kortizon tedavisi uyguluyormuş bi de onu dene dedi ,benim hiç dermanım kalmadı bi kaç ay dinleneyim gücümü toplayıp giderim o doktora da artık.

cnm çok geçmiş olsun Rabbim sabır versın ... Kaç haftalıktı bebeğin ?
8 haftalikti canım gelişimi geriden geliyordu 10 gün kadar baştan beri bisuru aksilik olmuştu fakat kalp atışı olunca çok rahatlamistim bu kez tamam demiştim sonra okulda nöbetçi olduğum gün leke oldu kontrol günümdü gittik ve öğrendik ki kalbi durmuş. Başka bi belirti vermedi

8 haftalikti canım gelişimi geriden geliyordu 10 gün kadar baştan beri bisuru aksilik olmuştu fakat kalp atışı olunca çok rahatlamistim bu kez tamam demiştim sonra okulda nöbetçi olduğum gün leke oldu kontrol günümdü gittik ve öğrendik ki kalbi durmuş. Başka bi belirti vermedi
cnm biliyorum çok zor bir durum ama en azından hamile kalabılıyorsun sağlıklı olmaığı için tutunamıyor bebeğin bu Rabbimin sana sağlıklı bir evlat nasip edecegının işareti... Eşin sperm dna testi yaptırdımı cnm... Buğün bir makale okudum düşşüklerın %70 si erkeklerden gelen sağlıksız dna spermınden kaynaklanıyormuş...

Back