Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Rba8992 benim doktorum toz olanini verdi bana gunde 2 kez 2 ser poset bir bardaga dokup ac karnina iciyorum. Diger folic asidi biraktim. Kimisine 1 er poset veriyor dr ama bana direkt bu sekilde basladi cok hafif bulanti hissi veriyor bilgin olsun sonra heyecan yapma hemen :) ben yumurtalari gelistirdigi icin adet donemi ve yumurtlayana kadar 2 ser poset ictim gunde 2 kez. Sonrasinda 1 er poset devam ediyorum suan.

Ben ne kadar kullanıyım peki bi sorunum yok bildiğim kadarıyla günde kaçtane kullanıyım sence canım
Benimde sorunum yoktu acele ediyorum diye verdi sende benim gibi yapabilirsin. Yumurtlayana kadar 2 ser ic sonra 1 e dusur. 24tl kutusu ve icinde 30 poset var 7gun yetiyor bir kutusu ben o yuzden yumurtladiktan sonra 1 e dusurdum

Benimde sorunum yoktu acele ediyorum diye verdi sende benim gibi yapabilirsin. Yumurtlayana kadar 2 ser ic sonra 1 e dusur. 24tl kutusu ve icinde 30 poset var 7gun yetiyor bir kutusu ben o yuzden yumurtladiktan sonra 1 e dusurdum
Çok mantıklı kullanım şeklinbende yarın adet olurum büyük ihtimal hemen alıyorum yarın yumurtlamaya kadar başlıyorum içmeye peki aç tok farkediyomu

Kızlar Folik asiti Gebelik öncesi kullanılması bebişin gelişimi için ihtiyaç var demişti doktorum. Yani sadece yumurta oluşumu değil. Ben kaybettiğim bebeğimde 3 aylığa kadar kullandırtmıştı doktorum daha sonra omega, magnezyum vb. Takviyeler almaya başladığımda muz tarzı meyvelerle o şhtiyacı karşılayabilirsin diyerek bırakttırtmıştı. Bu arada hamileyken toz olanı günde 1 defa aç karnına almamı söylemişti, şimdiki doktorum hapı tavsiye etti ve 4 aydır kullanıyorum.

Evet canim aynen oyle ama bizde henuz bebis olmadığı icin yumoslarimizi geliştiriyoruz napalim

Benimde umudum yok bu ay niye bilmiyorum ovu günlerini değerlendirdik ama bilmiyorum
hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ya birde benim zaten ovulasyon tarihim geç olduğundan hiç bat günü öğrenmedim gebeliğimi ondan şuanda hiç heyecanım yok nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…