- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Benimde sorunum yoktu acele ediyorum diye verdi sende benim gibi yapabilirsin. Yumurtlayana kadar 2 ser ic sonra 1 e dusur. 24tl kutusu ve icinde 30 poset var 7gun yetiyor bir kutusu ben o yuzden yumurtladiktan sonra 1 e dusurdumBen ne kadar kullanıyım peki bi sorunum yok bildiğim kadarıyla günde kaçtane kullanıyım sence canım
Çok mantıklı kullanım şeklinBenimde sorunum yoktu acele ediyorum diye verdi sende benim gibi yapabilirsin. Yumurtlayana kadar 2 ser ic sonra 1 e dusur. 24tl kutusu ve icinde 30 poset var 7gun yetiyor bir kutusu ben o yuzden yumurtladiktan sonra 1 e dusurdum
Ac kullanimi daha etkiliymis ben sabah ac aksamda yemek oncesi iciyorum.Çok mantıklı kullanım şeklinbende yarın adet olurum büyük ihtimal hemen alıyorum yarın yumurtlamaya kadar başlıyorum içmeye peki aç tok farkediyomu
Olur tabi ki o şekilde kullananlarda var bana bu sekilde verdiği icin 2 ser aliyorum ben :)Anladım canım peki bir paket içsem sabah akşam etkisi olmazmı
Tamam canım yarın alayım madem başlıyım hemen inşallah vesile olurOlur tabi ki o şekilde kullananlarda var bana bu sekilde verdiği icin 2 ser aliyorum ben :)
İnşallah canim bu arada sen adet oldun mu ki ?Tamam canım yarın alayım madem başlıyım hemen inşallah vesile olur
Yok canım olmadım daha günüme iki var ama olucam gibi hissediyorum niyeyse bu ay hiç umutlu değilimİnşallah canim bu arada sen adet oldun mu ki ?
İns canim hepimz insHos geldinnnekledim senide bat listemize inşallah en kisa surede bebisine kavusursun :)
anlaştık tatlım pazartesi birlikte inşallahkan için batı bekleyelim bari
Ay sen tam sopaliksin oyle hissedebilirsin ama daha dur hele :) bekle bakalimYok canım olmadım daha günüme iki var ama olucam gibi hissediyorum niyeyse bu ay hiç umutlu değilim
Şimdi varsa kesin kanda çıkar ama sen bilirsin istersen bekle.
Ben hep 4 gün önce kan testi yaptırmak zorundayım clexane iğneye erken başlamak icin
Ayy bilmiyorum valla her ay umutla bekliyip olmayınca artık beklemiyorum yaniAy sen tam sopaliksin oyle hissedebilirsin ama daha dur hele :) bekle bakalim
Evet canim aynen oyle ama bizde henuz bebis olmadığı icin yumoslarimizi geliştiriyoruz napalimKızlar Folik asiti Gebelik öncesi kullanılması bebişin gelişimi için ihtiyaç var demişti doktorum. Yani sadece yumurta oluşumu değil. Ben kaybettiğim bebeğimde 3 aylığa kadar kullandırtmıştı doktorum daha sonra omega, magnezyum vb. Takviyeler almaya başladığımda muz tarzı meyvelerle o şhtiyacı karşılayabilirsin diyerek bırakttırtmıştı. Bu arada hamileyken toz olanı günde 1 defa aç karnına almamı söylemişti, şimdiki doktorum hapı tavsiye etti ve 4 aydır kullanıyorum.
çok umudum yok bugün antibiyotik başaldı doktor boğaz enfeksiyonu için zaten benim ki geçen ay 7 gün gecikmişti benim 5 marta kadar vaktim var
Benimde umudum yok bu ay niye bilmiyorum ovu günlerini değerlendirdik ama bilmiyorumçok umudum yok bugün antibiyotik başaldı doktor boğaz enfeksiyonu için zaten benim ki geçen ay 7 gün gecikmişti benim 5 marta kadar vaktim var
hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ya birde benim zaten ovulasyon tarihim geç olduğundan hiç bat günü öğrenmedim gebeliğimi ondan şuanda hiç heyecanım yok nedenseBenimde umudum yok bu ay niye bilmiyorum ovu günlerini değerlendirdik ama bilmiyorum
Genetik testlerde çıkmadı aslında ama benim 3 sebepsiz gebelik kaybım var testi yapılamayan keşfedilmemiş bi hastalığa önlem olarak kullaniyorumIgneyi neden kullaniyorsun cnm. Kan pihtilasman mi var