- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
canım acaba henüz belirti olmamasının sebebide çok yeni olması mıbenim dr 5 Mart :) kızzzz daha çok erken kanda bile çıkmaz daha bebek daha yeni rahime ulaşmıştıraz sabır.. 3 gün sonra kanda baktir illa baktircaksan
hormon testi yaptırdımm normal di zaten ilkindede 26 yaşında 18. ayda hamile kalabilmiştim tün kontrollerden geçtim herşey normaldi.Seni yumurtan, esinden gelen sperm, rahmin, yumurtlama gunu vs gebelige dair her sey yolunda olsa bile gebe kalma orani%35ile 40 arasinda. Yani Allah verecekse sartlar olumsuz olsa bile verir. Saglikla bebegini kucagina alirsin ins
Yok canım yaşım 24 daha evlenelide bir sene olmadı 2 ay sonra bir sene dolucak insanın içinde şüphe kalıyo işte o yaptırsa bende tekrar giderim belki hızlandırıcı bişey verir doktor diye düşündümcnm eğer yaşın 30un üzerinde değilse ve bebek için acele edicek bi durumunuz yoksa eşinin 1 yıl dolunca gitmesi daha mantıklı. biz biraz sabırsızdık eşim 7. ayda gidip yaptırdı spermiyogramini çok şükür herşeyi iyi çıktı
Benimmi canımDaha once catlamayan yumurta olarak kistin olustu mu
yok sadece 1 yıl önce kadar hayatımda bir kere 34 gün gecikti dr gittim dedi kist var izleyelim biraz dedi aynı dr bir ay sonra inanmadım 4cm lik kist yok muhtemelen regl ile attın dedi başkada hiç miyom kist vs pko hiç olmadımDaha once catlamayan yumurta olarak kistin olustu mu
yok sadece 1 yıl önce kadar hayatımda bir kere 34 gün gecikti dr gittim dedi kist var izleyelim biraz dedi aynı dr bir ay sonra inanmadım 4cm lik kist yok muhtemelen regl ile attın dedi başkada hiç miyom kist vs pko hiç olmadım
Benimmi canım
cnm daha yaşın genç yeni de evlisin aclete etmeYok canım yaşım 24 daha evlenelide bir sene olmadı 2 ay sonra bir sene dolucak insanın içinde şüphe kalıyo işte o yaptırsa bende tekrar giderim belki hızlandırıcı bişey verir doktor diye düşündüm
evet ya kendimi pazartesiye kadar bi tutmalın ben
Pazartesi günü beraber yapalım canım batlarımız yakınAma biley çıkacağını sanmıyorum çok erken daha
Kızlar bende iki gündür sol kasığıma daha yakın hafif hafif tatlı ağrılar var birde vücudum ateş püskürüyor gibi yanıyor üşüttüm mü? Acaba . Geçen ayda böyleydim ama bebiş yoktu
Anladım canım işte deneyeli 10 ay falan oldu aslında bende üzerine gitmek istemiyorum ama işte benden sonra evlenen herkes hamile insan duydukça siniri bozuluyo hemen olsun istiyo o ilacı bi arkadaşım kullandı ikinci ayda hamile kaldı ama bazı yerlerde kist yapabileceğini okumuştum ama alıyım madem bu ay başlıyım sen kullanıyomusuncnm daha yaşın genç yeni de evlisin aclete etmeen az bi 6. aya kadar bekle kendim yumurtlama gününü takip ederek dene , eşini zorlama doktor için şimdiden bıktırma Allah korusun eğer uzun süre olmazsa zaten çok doktora gidip gelmek gerekiyor. istersen inofolic diye bi ilac var vitamin tarzi hamile kalmaya yardımcı onu alabilirsin bi zarari da yok hem folik asitte var için de
Sakin olun kizlar , beni de gaza getiriyorsunuz. Negatif gorursek ne olcak
Genellikle evet ama kesin olsaydı doktorlar da söylerdi bence umudunu kaybetmeeğer bu dediğiniz genel geçer bir şeyse benim gebelik işi bu ayda yattı düzenli takip etmedim çift çizgiyi görünce bırakmıştım iki gün öncede yaptım çizgi yoktu demek bu ayda tutmadı hayırlısı olsun
Tatli tatli agrilar mi, cok güldüm Allah seni bebeginle guldursun