- 22 Şubat 2016
- 1.517
- 1.470
- 34
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Bendede yok heycan falan geçen ay üç gün kala test bile yapmıştım bu ay gecike bile hemen yapmıcam testhayırlısı olsun hakkımızda inşallah ya birde benim zaten ovulasyon tarihim geç olduğundan hiç bat günü öğrenmedim gebeliğimi ondan şuanda hiç heyecanım yok nedense
Kizlar benide ekleyin 4 sübat bat günümKızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
Beklenmeyen Bat Listemiz:
Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart - @sevyeter ------------------ 28 Şubat
- @AdAraS ------------------- 5 Mart
- @Olderseolur4406 ----------- 3 Mart
aceresin ------------------- 4 Mart - @xruyax ------------------ 24 Mart
- @yunus_ciklet ---------------- 28 Şubat
- @loylom ------------------ 7 Mart
- @sevdelim ------------------- 6 Mart
- @sunflower ------------------ 1 Mart
kardelen384 -------------- 5 Mart Rba8992 ---------------- 27 Şubat - @Ysmen29 ---------------- 9 Mart
- @calamityjane ------------- 29 Şubat
ShinSeGi ----------- 5 Mart - @missagor ---------------- 18 Mart
- @zynp00ylmz -------------- 6 Mart
- @-Lidya- ------------------- 10 Mart
- @gul_unl ----------------- 6 Mart
- @smay --------------------- 5 Mart
- @TEKPRENSES ------------ 27 Şubat
- @yarensu_ ---------------- 1Mart
Sleepyyy ----------------- 18 Mart
Genetik testlerde çıkmadı aslında ama benim 3 sebepsiz gebelik kaybım var testi yapılamayan keşfedilmemiş bi hastalığa önlem olarak kullaniyorum
varsa çıksın noluuuurAynen canım batı beklememiz en doğrusuPazartesi günü yüzde doksan bişey çıkmayacak, çıkmadı diye moral bozmak yok tamam mı?
Canim 4.mart olmasin o :))Kizlar benide ekleyin 4 sübat bat günüm
Buyur canim sorrrKzlar birsey sorabilirmiyim
Evet canim aynen oyle ama bizde henuz bebis olmadığı icin yumoslarimizi geliştiriyoruz napalim
Canim 4.mart olmasin o :))
baştan 2. ci de çift çizgiyi bulmussun o gün ve ertesı gun çalışman gerekıyorduBunlarda benim teslerim yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 1782807
baştan 2. ci de çift çizgiyi bulmussun o gün ve ertesı gun çalışman gerekıyordu
Canim oluyor hep 2.cizgi. hamilelik icin yapiyorsan en az ayni koyulukta cikmasi lazik ikisininde.Merhaba kızlar bir sorum olucak ti. Biz 18 aydir deniyoruz ama kısmet olmadı. Buna hsg çektirdim ve 48 saat korunduktan sonra daha korunmadik. Sonra ovu da 3 gün pozitif yakaladım ve değerlendirdik. Ama sonrasında ikinci çizgi hep silik çıkıyor. hep ikinci çizgi olurmu yoksa tekmi olur?
Canim oluyor hep 2.cizgi. hamilelik icin yapiyorsan en az ayni koyulukta cikmasi lazik ikisininde.
Canim konuyu bilmiyorum anlatmak istersen ozelden dinlerim ertesi gun hapina lafim yok elbette karar senin ama diger konuda soyleyebilecegim tek sey ofkeyle kalkip zararla oturmayin sinirle soylenmis seyler olabilir iyi dusun ve kendinide uzme hicbirsey senden daha onemli degil aslasabırsız61 canım beni silebilirsin artık listeden. çok üzgünüm.sabah eşimle kavga ettik ben gidip ertesi gün hapı aldım içtim. kızgınlıkla yapmadım. düşünerek yaptım. çok çok üzgünüm . gözlerım ynı
canım beni artık listeden silebilirsin. sabah kavhga ettim eşimle. gidip ertesi gün hapı aldım içtim. bu sabah kalktıgımda sol kasıgımda barız bır sıslık ve asırı agrı vardı. karnım resmen davul gıbı tas gıbıydı. insana en masum en temiz duyguları bile bırakmıyorlar. söylediklerinden sonra boşanmamamı engelleyecek tek şey caresızlık olur. artık asla onu sevmek ıstemem. o yüzden bebek bir talihsızlık olur elimi kolumu bağlardı. şimdi düşünme payım var en azından. çok üzgünüm. aglamaktan gözlerım yanıyor
Canim konuyu bilmiyorum anlatmak istersen ozelden dinlerim ertesi gun hapina lafim yok elbette karar senin ama diger konuda soyleyebilecegim tek sey ofkeyle kalkip zararla oturmayin sinirle soylenmis seyler olabilir iyi dusun ve kendinide uzme hicbirsey senden daha onemli degil asla
Birseyleri haketmese onunla evlenmezdin diye dusunuyorum kendimce. Bence suan olayin sicakligiyla cok duygusal dusunuyorsun biraz sakin olmalisin.teşekkür ederim. söyleyebilecegim tek şey toz zerresi kadar kötü bir şeyı haketmeyecek kadar temiz yürekli birine bu sözleri layık gören böyle bir insanla yaşamayı haketmez. gece gördünüz ben neyın sevıncı telasındayım. işte yakınımızda ki insanlara böyle zarar verıyoruz
bana da doktor sabah 2 aksam 2 poset seklinde verdi. toz oluyo suya karistirip iciyosun. ama ben bu ay sabah 1 aksam 1 içtim. bana bulanti yapmadi ama her bünyeye farkli etki ediyo demekkiBen ne kadar kullanıyım peki bi sorunum yok bildiğim kadarıyla günde kaçtane kullanıyım sence canım
2 ser posette midem agzimda gezdim surekli :) ben hassasim sanirim birazbana da doktor sabah 2 aksam 2 poset seklinde verdi. toz oluyo suya karistirip iciyosun. ama ben bu ay sabah 1 aksam 1 içtim. bana bulanti yapmadi ama her bünyeye farkli etki ediyo demekki