- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
1 yıla kadar normal canım sıkıntı yapma bende 18 ay bekledim herşey normalken daha dur bakalım.Bende de olmustu aynisi. 4 ay ugrastiktan sonra hamile kalabilmistim o da düştü. Yine 4 aydir ugrasiyorum hamile kalamadim. Normal kontrollerde de 2 defa kiste rastladi doktor ama adetle attim. Iyi bir doktordan randevu aldim bu durum icin gidicem .
Ovulasyon testinde silik de olsa yeterli bu durumda tam bi koyulasma adete 2 gun kala oluyoben de 8 gün sonra doktora gıdecektım eger kanda cıkmazsa ki çıkada o zaman adete yakın ovu yaparım. hatta 3 gün sonra başlarım
Hcg den daha önce gösteriyor çünkü daha hassas hcg hormonu azda olsa lh testinde görülüyorama hcg 4 gün önce negatif çıkardı
Bakalım ozaman umudumuz olsun biraz bat 28 şubat benim takvim 29/2 gösteriyor ama 15 değil bence 14. gün yumurtladım.Hcg den daha önce gösteriyor çünkü daha hassas hcg hormonu azda olsa lh testinde görülüyor
Hee tamam o zaman canımmm.Dogru yerdesin zaten bizde ovulasyon gunu icin yapiyoruz canim :)
yok ya o ilaç kist yapmaz ben kullaniyorum cnm daha önce 2 ay kullandim hamile kaldım ama kaybettim malesef. simdi yine kullanmaya başladım. kist yapan klomen diye bi ilaç var o. inofolic o kadar kuvvetli bi ilac değil kist yapmaz korkma vitamin tarzi bi ilaçAnladım canım işte deneyeli 10 ay falan oldu aslında bende üzerine gitmek istemiyorum ama işte benden sonra evlenen herkes hamile insan duydukça siniri bozuluyo hemen olsun istiyo o ilacı bi arkadaşım kullandı ikinci ayda hamile kaldı ama bazı yerlerde kist yapabileceğini okumuştum ama alıyım madem bu ay başlıyım sen kullanıyomusun
cnm yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olunuyor yani senin bat 7 mart olmasi lazimmerhaba kizlar , kasigimda hafif agri ve batmalar var ama sag kasigimda.. 22 subatti yumurtlamam degerlendirdik o gunleri .. ama sorum su , adetim 5-6 mart ve bu kadar önceden belirtiler olur mu daha 10 gün var cunku
Canim herkeste degisiyor. Ama ben kendimden biliyorum yumurtlamadan 2~3 gun sonra agrilarim baslamisti ve ilk belirtilerim bu agrilardi umarim iyi seylerin habercisidir bu belirtilerinmerhaba kizlar , kasigimda hafif agri ve batmalar var ama sag kasigimda.. 22 subatti yumurtlamam degerlendirdik o gunleri .. ama sorum su , adetim 5-6 mart ve bu kadar önceden belirtiler olur mu daha 10 gün var cunku
anlaştık tatlım pazartesi birlikte inşallahPazartesi günü beraber yapalım canım batlarımız yakınAma biley çıkacağını sanmıyorum çok erken daha
Şimdi varsa kesin kanda çıkar ama sen bilirsin istersen bekle.Bakalım ozaman umudumuz olsun biraz bat 28 şubat benim takvim 29/2 gösteriyor ama 15 değil bence 14. gün yumurtladım.
Bence hamilesin hayırlı olsun. İlk tebrik benden. Ovulasyon testi böyle çıkıp hamile olmayan gormedimAdet gunu 1mart bugun bu ovulasyon testını yaptım çıkabılıyo dıye hala umudum var kasık çizgim belirginleşti karnımda şişlik var göbek delıgın altşiş karın kısmı şiş aşırı ama aşırı idrara çıkıyorum belım ağrıyo bıde yogun akıntım var yüzümde kırmızı kırmızı leke gıbı bısı oldu
Adım burcu 26yasındayım 4yıllık evlıyım bu ıkıncı ayımız bilınclı çocuk ısteme olarak yumurtlama gunum 15subatttı 14-15-17 de değerlendık yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum inş burası hamiş dolar
insallah canim Allah hepimize istedigimiz zamanda hemen nasip etsin insallhhCanim herkeste degisiyor. Ama ben kendimden biliyorum yumurtlamadan 2~3 gun sonra agrilarim baslamisti ve ilk belirtilerim bu agrilardi umarim iyi seylerin habercisidir bu belirtilerin
Inofolic bende basladim bu ay ve cok okudum onunla hamile kalanlari sonucta vesile hersey gayette faydaliymis hatta benim doktorum sabah aksam 2 ser poset icmemi soyledi kist yapacagina inanmiyorumAnladım canım işte deneyeli 10 ay falan oldu aslında bende üzerine gitmek istemiyorum ama işte benden sonra evlenen herkes hamile insan duydukça siniri bozuluyo hemen olsun istiyo o ilacı bi arkadaşım kullandı ikinci ayda hamile kaldı ama bazı yerlerde kist yapabileceğini okumuştum ama alıyım madem bu ay başlıyım sen kullanıyomusun
Hos geldinnnKizlar bnde geldm araniza sat19 6gun surer hic sasmaz 3gun one atarak olur bat18 beklnn yumurtlmada ayin 4
Ne kadar erken o kadar iyi ben hep diyorum fazla samimiyetten zarar gelmezHee tamam o zaman canımmm.benım ovulasyon 1 yada 2si gıbı olacak ama biz bugun baslıyoruz gun aşırı calışmaya ne olacak bakalımmm
yok ya o ilaç kist yapmaz ben kullaniyorum cnm daha önce 2 ay kullandim hamile kaldım ama kaybettim malesef. simdi yine kullanmaya başladım. kist yapan klomen diye bi ilaç var o. inofolic o kadar kuvvetli bi ilac değil kist yapmaz korkma vitamin tarzi bi ilaç10 ay oluysa madem o zaman eşini doktora götürmeye ikna turlarina başlayabilirsin [/QUOTE anladım canım peki ne kadar içeyim yani günde kaç poşet adet olucam yarın büyük ihtimal hemen alıp başlıyım adetli olsamda işte bir yıl dolsun diyo madem bu iki ayıda inofolic içeyim olmadı gidicek artık
Ben ne kadar kullanıyım peki bi sorunum yok bildiğim kadarıyla günde kaçtane kullanıyım sence canımInofolic bende basladim bu ay ve cok okudum onunla hamile kalanlari sonucta vesile hersey gayette faydaliymis hatta benim doktorum sabah aksam 2 ser poset icmemi soyledi kist yapacagina inanmiyorum