Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

1 yıla kadar normal canım sıkıntı yapma bende 18 ay bekledim herşey normalken daha dur bakalım.

merhaba kizlar , kasigimda hafif agri ve batmalar var ama sag kasigimda.. 22 subatti yumurtlamam degerlendirdik o gunleri .. ama sorum su , adetim 5-6 mart ve bu kadar önceden belirtiler olur mu daha 10 gün var cunku

yok ya o ilaç kist yapmaz ben kullaniyorum cnm daha önce 2 ay kullandim hamile kaldım ama kaybettim malesef. simdi yine kullanmaya başladım. kist yapan klomen diye bi ilaç var o. inofolic o kadar kuvvetli bi ilac değil kist yapmaz korkma vitamin tarzi bi ilaç 10 ay oluysa madem o zaman eşini doktora götürmeye ikna turlarina başlayabilirsin

merhaba kizlar , kasigimda hafif agri ve batmalar var ama sag kasigimda.. 22 subatti yumurtlamam degerlendirdik o gunleri .. ama sorum su , adetim 5-6 mart ve bu kadar önceden belirtiler olur mu daha 10 gün var cunku
cnm yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olunuyor yani senin bat 7 mart olmasi lazim daha cok erken ama senin gibi çok erkenden belirti yaşayıp hamile kalanlari da okudum insallah bebistendir

Canim herkeste degisiyor. Ama ben kendimden biliyorum yumurtlamadan 2~3 gun sonra agrilarim baslamisti ve ilk belirtilerim bu agrilardi umarim iyi seylerin habercisidir bu belirtilerin

Son düzenleme:
Bence hamilesin hayırlı olsun. İlk tebrik benden. Ovulasyon testi böyle çıkıp hamile olmayan gormedim

benimde yumurta 20 şubatta çatladı daha erken biliyorum ama dün belim de bayaga ağrı oldu bugün de bacağımda:) tüm ağrılar sanki yumurtlama olmasini bekliyormuş gibi

Inofolic bende basladim bu ay ve cok okudum onunla hamile kalanlari sonucta vesile hersey gayette faydaliymis hatta benim doktorum sabah aksam 2 ser poset icmemi soyledi kist yapacagina inanmiyorum

Inofolic bende basladim bu ay ve cok okudum onunla hamile kalanlari sonucta vesile hersey gayette faydaliymis hatta benim doktorum sabah aksam 2 ser poset icmemi soyledi kist yapacagina inanmiyorum
Ben ne kadar kullanıyım peki bi sorunum yok bildiğim kadarıyla günde kaçtane kullanıyım sence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…