- 8 Aralık 2015
- 1.076
- 2.951
- 38
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
varsa çıksın noluuuur
sonra hayırlısı böyle deyip yola çalışmalara devam edelim
böyle çalışmada yapamıyo insan
hakkında hayırlısı olsun aceleci davranma insan bir anlık sinirle gözü hiç birşeyi görmüyor ama biraz sinirin geçene kadar sabretsen sinirin yatışınca eşinle sorunlarınızı konuşsanız daha iyi olmaz mı kaçıncı gündü ki ertesi gün hapı aldın onlar ilk 72 saatte işe yarar sonra bir işe yaramazteşekkür ederim. söyleyebilecegim tek şey toz zerresi kadar kötü bir şeyı haketmeyecek kadar temiz yürekli birine bu sözleri layık gören böyle bir insanla yaşamayı haketmez. gece gördünüz ben neyın sevıncı telasındayım. işte yakınımızda ki insanlara böyle zarar verıyoruz
İkinci çizgi 2 3 güne gitmesi lazım gitmiyosa hatta git gide koyulasiyorsa gebelik vardır. Yani inşallahMerhaba kızlar bir sorum olucak ti. Biz 18 aydir deniyoruz ama kısmet olmadı. Buna hsg çektirdim ve 48 saat korunduktan sonra daha korunmadik. Sonra ovu da 3 gün pozitif yakaladım ve değerlendirdik. Ama sonrasında ikinci çizgi hep silik çıkıyor. hep ikinci çizgi olurmu yoksa tekmi olur?
sabırsız61 canım beni silebilirsin artık listeden. çok üzgünüm.sabah eşimle kavga ettik ben gidip ertesi gün hapı aldım içtim. kızgınlıkla yapmadım. düşünerek yaptım. çok çok üzgünüm . gözlerım ynı
canım beni artık listeden silebilirsin. sabah kavhga ettim eşimle. gidip ertesi gün hapı aldım içtim. bu sabah kalktıgımda sol kasıgımda barız bır sıslık ve asırı agrı vardı. karnım resmen davul gıbı tas gıbıydı. insana en masum en temiz duyguları bile bırakmıyorlar. söylediklerinden sonra boşanmamamı engelleyecek tek şey caresızlık olur. artık asla onu sevmek ıstemem. o yüzden bebek bir talihsızlık olur elimi kolumu bağlardı. şimdi düşünme payım var en azından. çok üzgünüm. aglamaktan gözlerım yanıyor
Owww çok sert. Kötü haber mi bilemiycem ama ertesi gün hapı adı üstünde sadece ertesi gün ise yarar geç kalmış olabilirsin. Ve de belki yaşama tutunan bi hayat arkadasin olur. Seni her koşulda sevecek bi cocuk.sabırsız61 canım beni silebilirsin artık listeden. çok üzgünüm.sabah eşimle kavga ettik ben gidip ertesi gün hapı aldım içtim. kızgınlıkla yapmadım. düşünerek yaptım. çok çok üzgünüm . gözlerım ynı
canım beni artık listeden silebilirsin. sabah kavhga ettim eşimle. gidip ertesi gün hapı aldım içtim. bu sabah kalktıgımda sol kasıgımda barız bır sıslık ve asırı agrı vardı. karnım resmen davul gıbı tas gıbıydı. insana en masum en temiz duyguları bile bırakmıyorlar. söylediklerinden sonra boşanmamamı engelleyecek tek şey caresızlık olur. artık asla onu sevmek ıstemem. o yüzden bebek bir talihsızlık olur elimi kolumu bağlardı. şimdi düşünme payım var en azından. çok üzgünüm. aglamaktan gözlerım yanıyor
Ama Ama
hayır canım. yenı bır hap cıkarmıslar. piyasada sadece o var zaten. pahalı da. 5 gün içinde olanı engelliyor. sordum gebeliği engellemezse bebege zararı olur mu dedım kesınlıkle engeller dedı. hiç sansı yok dedı. üstünüde iyice okudum.Owww çok sert. Kötü haber mi bilemiycem ama ertesi gün hapı adı üstünde sadece ertesi gün ise yarar geç kalmış olabilirsin. Ve de belki yaşama tutunan bi hayat arkadasin olur. Seni her koşulda sevecek bi cocuk.
İkinci çizgi 2 3 güne gitmesi lazım gitmiyosa hatta git gide koyulasiyorsa gebelik vardır. Yani inşallah
hakkınızda hayırlısı olsun canım oluyor böyle şeyler evlilikte neler yaşıyoruz sonra unutuluyor sen kendine dikkat et hiç bir şey senden önemli değilhayır canım. yenı bır hap cıkarmıslar. piyasada sadece o var zaten. pahalı da. 5 gün içinde olanı engelliyor. sordum gebeliği engellemezse bebege zararı olur mu dedım kesınlıkle engeller dedı. hiç sansı yok dedı. üstünüde iyice okudum.
içimdeki acı yakıyor sankı. nasıl hafıfletecegım bılemıyorum. sabah kalktıgımda sol kasıgım sankı patlayacak gıbıydı nasılda neselendım. karnım kesınlıkle asırı anormaldı. diğer aylar hep tesadufe bırakmıstım ama bu ay olacagına guvenıyordum. şu an bile agrım çok. davul gıbı kaskatıydı. durup duruken böyle olma ıhtımalı az . bır saglık sorunum yok. psıkolojık olmadıgıda barız bellıydı.
düşünerek yaptıysam da üzgünüm. öfkeyle yapmadım. bilerek kararla yaptım. ama aslında her karar tercıh degıl. bazen yaşam dayatıyor
daha iyi olmaya çabalıyorum. ama bu ay gebelikten umutluydum . hele sabah kalktığımda kasıklarımda o baskı karnımdaki o sert şişlik daha da sevındırmıstı. sevincim boğazımda düğüm oldu.hakkınızda hayırlısı olsun canım oluyor böyle şeyler evlilikte neler yaşıyoruz sonra unutuluyor sen kendine dikkat et hiç bir şey senden önemli değil
Bana doktor vermedği için 2 poşet çok gelmesin birde bende hassasım kesin bendede bulantı yapar bir paketmi alsam acaba ne dersinizbana da doktor sabah 2 aksam 2 poset seklinde verdi. toz oluyo suya karistirip iciyosun. ama ben bu ay sabah 1 aksam 1 içtim. bana bulanti yapmadi ama her bünyeye farkli etki ediyo demekki
İnşallah ise yaramaz o hapdaha iyi olmaya çabalıyorum. ama bu ay gebelikten umutluydum . hele sabah kalktığımda kasıklarımda o baskı karnımdaki o sert şişlik daha da sevındırmıstı. sevincim boğazımda düğüm oldu.
olur cnm sen simdilik sabah 1 aksam 1 içBana doktor vermedği için 2 poşet çok gelmesin birde bende hassasım kesin bendede bulantı yapar bir paketmi alsam acaba ne dersiniz
Canim aranizda incir kuru kullann var miBuyur canim sorrr
canim yaaa çok üzüldümdaha iyi olmaya çabalıyorum. ama bu ay gebelikten umutluydum . hele sabah kalktığımda kasıklarımda o baskı karnımdaki o sert şişlik daha da sevındırmıstı. sevincim boğazımda düğüm oldu.
Tamam işe yaramazsa bidahaki ay 2ye çıkarırım teşekkür ederim bu aradaolur cnm sen simdilik sabah 1 aksam 1 iç
Canım bende çok üzüldüm rabbimin verdiği herşeyde vardır bi hayır umarım sorun neyse en kısa zamanda hallolurteşekkür ederim. söyleyebilecegim tek şey toz zerresi kadar kötü bir şeyı haketmeyecek kadar temiz yürekli birine bu sözleri layık gören böyle bir insanla yaşamayı haketmez. gece gördünüz ben neyın sevıncı telasındayım. işte yakınımızda ki insanlara böyle zarar verıyoruz
Seyy heycan yaptim sanirim evet 4 martCanim 4.mart olmasin o :))