Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

hakkında hayırlısı olsun aceleci davranma insan bir anlık sinirle gözü hiç birşeyi görmüyor ama biraz sinirin geçene kadar sabretsen sinirin yatışınca eşinle sorunlarınızı konuşsanız daha iyi olmaz mı kaçıncı gündü ki ertesi gün hapı aldın onlar ilk 72 saatte işe yarar sonra bir işe yaramaz

İkinci çizgi 2 3 güne gitmesi lazım gitmiyosa hatta git gide koyulasiyorsa gebelik vardır. Yani inşallah

Ama Ama

Owww çok sert. Kötü haber mi bilemiycem ama ertesi gün hapı adı üstünde sadece ertesi gün ise yarar geç kalmış olabilirsin. Ve de belki yaşama tutunan bi hayat arkadasin olur. Seni her koşulda sevecek bi cocuk.

hayır canım. yenı bır hap cıkarmıslar. piyasada sadece o var zaten. pahalı da. 5 gün içinde olanı engelliyor. sordum gebeliği engellemezse bebege zararı olur mu dedım kesınlıkle engeller dedı. hiç sansı yok dedı. üstünüde iyice okudum.

içimdeki acı yakıyor sankı. nasıl hafıfletecegım bılemıyorum. sabah kalktıgımda sol kasıgım sankı patlayacak gıbıydı nasılda neselendım. karnım kesınlıkle asırı anormaldı. diğer aylar hep tesadufe bırakmıstım ama bu ay olacagına guvenıyordum. şu an bile agrım çok. davul gıbı kaskatıydı. durup duruken böyle olma ıhtımalı az . bır saglık sorunum yok. psıkolojık olmadıgıda barız bellıydı.

düşünerek yaptıysam da üzgünüm. öfkeyle yapmadım. bilerek kararla yaptım. ama aslında her karar tercıh degıl. bazen yaşam dayatıyor

hakkınızda hayırlısı olsun canım oluyor böyle şeyler evlilikte neler yaşıyoruz sonra unutuluyor sen kendine dikkat et hiç bir şey senden önemli değil

hakkınızda hayırlısı olsun canım oluyor böyle şeyler evlilikte neler yaşıyoruz sonra unutuluyor sen kendine dikkat et hiç bir şey senden önemli değil
daha iyi olmaya çabalıyorum. ama bu ay gebelikten umutluydum . hele sabah kalktığımda kasıklarımda o baskı karnımdaki o sert şişlik daha da sevındırmıstı. sevincim boğazımda düğüm oldu.

bana da doktor sabah 2 aksam 2 poset seklinde verdi. toz oluyo suya karistirip iciyosun. ama ben bu ay sabah 1 aksam 1 içtim. bana bulanti yapmadi ama her bünyeye farkli etki ediyo demekki
Bana doktor vermedği için 2 poşet çok gelmesin birde bende hassasım kesin bendede bulantı yapar bir paketmi alsam acaba ne dersiniz

daha iyi olmaya çabalıyorum. ama bu ay gebelikten umutluydum . hele sabah kalktığımda kasıklarımda o baskı karnımdaki o sert şişlik daha da sevındırmıstı. sevincim boğazımda düğüm oldu.
canim yaaa çok üzüldüm hayırlısı olsun... insallah sorun neyse düzelir

Canım bende çok üzüldüm rabbimin verdiği herşeyde vardır bi hayır umarım sorun neyse en kısa zamanda hallolur

Reactions: iiz
Canim inofolik adlı ilaci doktorun mu onerdi arastrdm biraz evet cogu kisi hamile kalmaya yardimci oldugunu soyleems bn de. Folik asit kullniyrm iki ayri ilac kullandm birini 4ay kadar simdiki 1ay olmadi bile doktorum tavsiye etti ama sadece gebelige on.hazrlik diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…