Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bende de olmustu aynisi. 4 ay ugrastiktan sonra hamile kalabilmistim o da düştü. Yine 4 aydir ugrasiyorum hamile kalamadim. Normal kontrollerde de 2 defa kiste rastladi doktor ama adetle attim. Iyi bir doktordan randevu aldim bu durum icin gidicem .
1 yıla kadar normal canım sıkıntı yapma bende 18 ay bekledim herşey normalken daha dur bakalım.

merhaba kizlar , kasigimda hafif agri ve batmalar var ama sag kasigimda.. 22 subatti yumurtlamam degerlendirdik o gunleri .. ama sorum su , adetim 5-6 mart ve bu kadar önceden belirtiler olur mu daha 10 gün var cunku

Anladım canım işte deneyeli 10 ay falan oldu aslında bende üzerine gitmek istemiyorum ama işte benden sonra evlenen herkes hamile insan duydukça siniri bozuluyo hemen olsun istiyo o ilacı bi arkadaşım kullandı ikinci ayda hamile kaldı ama bazı yerlerde kist yapabileceğini okumuştum ama alıyım madem bu ay başlıyım sen kullanıyomusun
yok ya o ilaç kist yapmaz ben kullaniyorum cnm daha önce 2 ay kullandim hamile kaldım ama kaybettim malesef. simdi yine kullanmaya başladım. kist yapan klomen diye bi ilaç var o. inofolic o kadar kuvvetli bi ilac değil kist yapmaz korkma vitamin tarzi bi ilaç :KK66: 10 ay oluysa madem o zaman eşini doktora götürmeye ikna turlarina başlayabilirsin :KK66:

merhaba kizlar , kasigimda hafif agri ve batmalar var ama sag kasigimda.. 22 subatti yumurtlamam degerlendirdik o gunleri .. ama sorum su , adetim 5-6 mart ve bu kadar önceden belirtiler olur mu daha 10 gün var cunku
cnm yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olunuyor yani senin bat 7 mart olmasi lazim :KK66: daha cok erken ama senin gibi çok erkenden belirti yaşayıp hamile kalanlari da okudum insallah bebistendir :KK66:

Canim herkeste degisiyor. Ama ben kendimden biliyorum yumurtlamadan 2~3 gun sonra agrilarim baslamisti ve ilk belirtilerim bu agrilardi umarim iyi seylerin habercisidir bu belirtilerin

Son düzenleme:
Adet gunu 1mart bugun bu ovulasyon testını yaptım çıkabılıyo dıye hala umudum var kasık çizgim belirginleşti karnımda şişlik var göbek delıgın altşiş karın kısmı şiş aşırı ama aşırı idrara çıkıyorum belım ağrıyo bıde yogun akıntım var yüzümde kırmızı kırmızı leke gıbı bısı oldu

Adım burcu 26yasındayım 4yıllık evlıyım bu ıkıncı ayımız bilınclı çocuk ısteme olarak yumurtlama gunum 15subatttı 14-15-17 de değerlendık yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum inş burası hamiş dolar
Bence hamilesin hayırlı olsun. İlk tebrik benden. Ovulasyon testi böyle çıkıp hamile olmayan gormedim

benimde yumurta 20 şubatta çatladı daha erken biliyorum ama dün belim de bayaga ağrı oldu bugün de bacağımda:) tüm ağrılar sanki yumurtlama olmasini bekliyormuş gibi :KK70:

Anladım canım işte deneyeli 10 ay falan oldu aslında bende üzerine gitmek istemiyorum ama işte benden sonra evlenen herkes hamile insan duydukça siniri bozuluyo hemen olsun istiyo o ilacı bi arkadaşım kullandı ikinci ayda hamile kaldı ama bazı yerlerde kist yapabileceğini okumuştum ama alıyım madem bu ay başlıyım sen kullanıyomusun
Inofolic bende basladim bu ay ve cok okudum onunla hamile kalanlari sonucta vesile hersey gayette faydaliymis hatta benim doktorum sabah aksam 2 ser poset icmemi soyledi kist yapacagina inanmiyorum

yok ya o ilaç kist yapmaz ben kullaniyorum cnm daha önce 2 ay kullandim hamile kaldım ama kaybettim malesef. simdi yine kullanmaya başladım. kist yapan klomen diye bi ilaç var o. inofolic o kadar kuvvetli bi ilac değil kist yapmaz korkma vitamin tarzi bi ilaç :KK66: 10 ay oluysa madem o zaman eşini doktora götürmeye ikna turlarina başlayabilirsin :KK66:[/QUOTE anladım canım peki ne kadar içeyim yani günde kaç poşet adet olucam yarın büyük ihtimal hemen alıp başlıyım adetli olsamda işte bir yıl dolsun diyo madem bu iki ayıda inofolic içeyim olmadı gidicek artık

Inofolic bende basladim bu ay ve cok okudum onunla hamile kalanlari sonucta vesile hersey gayette faydaliymis hatta benim doktorum sabah aksam 2 ser poset icmemi soyledi kist yapacagina inanmiyorum
Ben ne kadar kullanıyım peki bi sorunum yok bildiğim kadarıyla günde kaçtane kullanıyım sence canım

X