- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.821
Evet canim henuz catlama olmamis ama pik yapmis t daha koyu aksam yap yine sonucuna gore davranirsin dun aksam iliski olduysa ve yine catlamamis olursa iliski sabah yada yarin aksam olsun daha saglikli olurKızlar ovl. Testlerin dün gece 3 kadar ağrı oldu ben ççatladı sandim ama bugün sabah 10 da yaptığım test koyu halla birde akşam yapayım bakalm
Ay bisey olmaz balik ucuz kiz simdi mevsimi en azindan :) cani çeken bana gelsin buzluk stogum saglam ramazanda baliksiz kalmamak icin doldurdum cok pahali oluyor o zaman balikAyol benim bile canim cekti kocise dedim kalk balik yap buzlukta vardikonusmayalim bari hamilelerimiz var canlari ceker alan var alamayan var ya ay gunaha girdik durduk yere @Sunrise82 hep senin yuzunden bizde hazirmisiz hemen
Aksam tekrar test yaparım duruma bakarız:)Evet canim henuz catlama olmamis ama pik yapmis t daha koyu aksam yap yine sonucuna gore davranirsin dun aksam iliski olduysa ve yine catlamamis olursa iliski sabah yada yarin aksam olsun daha saglikli olur
Ramazanda sendeyim gelemezsem kargoyla yollucan ben anlamam o zamanAy bisey olmaz balik ucuz kiz simdi mevsimi en azindan :) cani çeken bana gelsin buzluk stogum saglam ramazanda baliksiz kalmamak icin doldurdum cok pahali oluyor o zaman balik
Yok kargo falan gelen yer gelmeyen bakar :))Ramazanda sendeyim gelemezsem kargoyla yollucan ben anlamam o zaman
Kan vermedin hala testi atiosun kiz gidip kan versene :))Kizlaaar.
Saat 17.00 de yaptigim ovulasyon testimi sizlere sunuyorum.
Gicih gelemicemjzi bilion dimiYok kargo falan gelen yer gelmeyen bakar :))
Hehehe yok kiz ondan degil balik ceken olursa cani kokusuz pratik firinda guzel hamsi tarifi verebilirim hem bol hem ucuz hemde oldukca faydali ama ozelden istesin isteyen ki iyice milletin salyasini akitmayalim he bu arada her turlu yemekte yardimci olurum evin diger odalarinda oldugu gibi mutfakta da kendime guveniyorumGicih gelemicemjzi bilion dimi
O konuda bende cok iddaliyimdir ama hamsi sevmem ayol ay neyse konuyu kapatalim sisircez simdi birinin bi yeriniHehehe yok kiz ondan degil balik ceken olursa cani kokusuz pratik firinda guzel hamsi tarifi verebilirim hem bol hem ucuz hemde oldukca faydali ama ozelden istesin isteyen ki iyice milletin salyasini akitmayalim he bu arada her turlu yemekte yardimci olurum evin diger odalarinda oldugu gibi mutfakta da kendime guveniyorum
masallah hadi hayirlisi. ya hamilesin ya senin lh şaştıKizlaaar.
Saat 17.00 de yaptigim ovulasyon testimi sizlere sunuyorum.
Yalanim yok kan vermeye gidecektim ama planlar degisti misafirlige gidiyoz simdi ya. Yarina kaldi artikKan vermedin hala testi atiosun kiz gidip kan versene :))
Ben olsam misafirliğe giderken yolumu hastaneden geçirirdim sanırım çok sabırsızımYalanim yok kan vermeye gidecektim ama planlar degisti misafirlige gidiyoz simdi ya. Yarina kaldi artik
bak yarin erkenden git ver kanini yoksa elimizde igneler biz gelip alcaz kanıYalanim yok kan vermeye gidecektim ama planlar degisti misafirlige gidiyoz simdi ya. Yarina kaldi artik
oooo büyük totemKizlaaaaaaaaaar 400.sayfa totemine hazirmisiniz bari bunu kacirmayayim bu sefer heyecanla bekliyorum
aynen. hazır dışarı çıkmışım. olumlu işaretler de var hiç kaçırmazdim bu firsati. ben erken teste karşıyım ama ovu testi pozitifse o zaman bi test şartBen olsam misafirliğe giderken yolumu hastaneden geçirirdim sanırım çok sabırsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?