Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar ovl. Testlerin dün gece 3 kadar ağrı oldu ben ççatladı sandim ama bugün sabah 10 da yaptığım test koyu halla birde akşam yapayım bakalm
Evet canim henuz catlama olmamis ama pik yapmis t daha koyu aksam yap yine sonucuna gore davranirsin dun aksam iliski olduysa ve yine catlamamis olursa iliski sabah yada yarin aksam olsun daha saglikli olur

Ayol benim bile canim cekti kocise dedim kalk balik yap buzlukta vardi konusmayalim bari hamilelerimiz var canlari ceker alan var alamayan var ya ay gunaha girdik durduk yere @Sunrise82 hep senin yuzunden bizde hazirmisiz hemen
Ay bisey olmaz balik ucuz kiz simdi mevsimi en azindan :) cani çeken bana gelsin buzluk stogum saglam ramazanda baliksiz kalmamak icin doldurdum cok pahali oluyor o zaman balik

Gicih gelemicemjzi bilion dimi
Hehehe yok kiz ondan degil balik ceken olursa cani kokusuz pratik firinda guzel hamsi tarifi verebilirim hem bol hem ucuz hemde oldukca faydali ama ozelden istesin isteyen ki iyice milletin salyasini akitmayalim he bu arada her turlu yemekte yardimci olurum evin diger odalarinda oldugu gibi mutfakta da kendime guveniyorum

O konuda bende cok iddaliyimdir ama hamsi sevmem ayol ay neyse konuyu kapatalim sisircez simdi birinin bi yerini

ya kızlar pimpiriklik yapmak istemiyorum ama 4 gündür sağ kasığımda beni rahatsiz edicek kadar bi ağrı var adetten önce hamis miyim ondan mi ki dedim. adetin 2. günü bitiyor adet ağrılarım bile geçti kasığimdaki ağrı geçmedi yumurtlama ağrısına benziyor. var mi böyle bişey yaşayan? kist falan ki oldu ki diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…