• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

yalnız benim agriyla ilgili yorum yapan olmadi kociş de ciddiye almadi. apandistim filan patliyo olsa ölcem gitcem buralarda kimse tıklamiyo :KK34:
Ay kiyamam ayol kistin varsa o agriyodur belki apandist ole senin suan yasadin gibi agrimaz bi anda agri girer ve ameliyT olmadanda gecmez yerinde duramazsin

Ay kiyamam ayol kistin varsa o agriyodur belki apandist ole senin suan yasadin gibi agrimaz bi anda agri girer ve ameliyT olmadanda gecmez yerinde duramazsin
yok kız apandist diye saka yaptım zaten :D tahimini ya kist oldu ya da iltihap filan geçmezse bana doktor yolu gorundu. normalde takmam ama suan bebis icin yumurtaliklarim cok kiymetli :)

Kızlar son 2 aydır 32 günde adet oluyorum. Bata 7 gün var ovulasyon testi yaptım bugün çok koyu çıktı sizce durum nedir

Eklentiler

• P_20160306_172608.jpg
    P_20160306_172608.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar son 2 aydır 32 günde adet oluyorum. Bata 7 gün var ovulasyon testi yaptım bugün çok koyu çıktı sizce durum nedir
Canim eger oncesinde yumurtlamani tespit ettiysen yumurtladigina eminsen gebissin gibi duruyor cokta bel baglama ama epey koyu yarin yine yap ayni cikarsa kan ver derim :)

IMG-20160306-WA0003.jpg kizlar esim kan tahliline erken dedi bende kaset gebelik ve kagit gebelik testi yaptim.sonuc pozitif ama bata 8 gun var.ne diyosunuz bu ise:110:

Back