• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sakin ol. Insallah bebeğin seni birakmayacak. Guzel düşün. Her insan ayni degil bunu biliyoruz. Hiç belirti vermeden 9 ayini gecirenler var. 9 ay boyunca dolu dolu belirti yaşayanlar da. İçini ferah tut.
İnşallah canım, dua edelim birbirimize... bebiş korkuttu bugün şimdi de devam ediyor leke ama inşallah sıkıntı olmaz
Dinleniyorum şimdi

Ah canim iste bende ole kisilere inandim sitedeki topiclerde bende kist yapti benim rahmim tertemizdi dr cok sicak buhar oldugu icin cok zararli bide adet bitiminden sonra yapilince i erde daha kanama oluyormus gelmese bile iste onlar o sicaktan kistlesiyormus
anacim kaynar olursa tabiki zarar vur diyince oldurdun mu naptin :D eccij sogugack ondan sonra oturcn oturmasida agri bi eziyette bacaklarim nasil agridiydi

ben kaynar oturmadim.ustundeki ateşli buharı gitikten sonra oturdum.cok kaynar zararli.buzusme yapabiliyormus damarlarda.dikkat etmek gerekiyor.
Ilk atesi cikti zaten canim ole direk elime koyamadim buhara kucugumu nsl koyayim:KK70: ama yine oldu iste belkide o ay olcagi vardi buhara denk geldi bilmiom ama comelecem die belim koptu orasi ayri mesele:KK70:

İnşallah canım, dua edelim birbirimize... bebiş korkuttu bugün şimdi de devam ediyor leke ama inşallah sıkıntı olmaz
Dinleniyorum şimdi
cnm bebek ilk zamanlar cok yer degistirir mis yer degistirirken kalktigi yerden kahvr leke gelirmiss normal bisiy yani cok kiside oldu biylr renk kirmiziya donmedikten sonra sorun yok. ayaklarini dikerek yatmak gerekiyormus ve progeston ;)

anacim kaynar olursa tabiki zarar vur diyince oldurdun mu naptin :KK70: eccij sogugack ondan sonra oturcn oturmasida agri bi eziyette bacaklarim nasil agridiydi
Yok canimcim o kadarda cahal degilim atesten alir almaz direk cokmedim o buhara elim dayanmaz zaten bekledik herhalde bi üj bej dk:KK70:

Eveeeeeet kocisimle pek disari cikmiyoruz ev ortamini seviyoruz bizim tv dizilerimiz aglak hep o yuzden netten indiriyoruz izliyoruz reklam olayida yok guzel oluyor sen tavsiyelerime uy oisman olmazsin :))
canımm bizde öyleyiz inan ikimizinde birde arkadaş çevresi yok oda etken oluyor. beraber çıkıncada ay hadi eve dönelim havası cabuk oluyor :))

cnm bebek ilk zamanlar cok yer degistirir mis yer degistirirken kalktigi yerden kahvr leke gelirmiss normal bisiy yani cok kiside oldu biylr renk kirmiziya donmedikten sonra sorun yok. ayaklarini dikerek yatmak gerekiyormus ve progeston :KK66:
Bunu ilk defa senden duyuyorum, anneye çektiyse yandık. Ben bolca gezdim şimdiden gezmeye başladıysa işim zor benim ;) progestan a başladım ayakları da dikelim bakalım, teşekkürler

canımm bizde öyleyiz inan ikimizinde birde arkadaş çevresi yok oda etken oluyor. beraber çıkıncada ay hadi eve dönelim havası cabuk oluyor :))
Sehir olarak neredesin bilmiyorun ama ben kesandayim disarda yapacak birsey gidilecek bir yer yok en fazla bir kafeye gidilebilir orada yiyip icecegimiz seyi evde hazırlayıp dizi izliyoruz kurban olur ona karisi bal duruyo hep o bole gozumun onunde olsun ben hizmet edeyim evde daha iyi :KK68:

çokk tatlısınız yaa ne güzel teselli ediyorsunuz birbirinizi :KK200:
Bu grup maşallah birbirine bağlı bir grup, birbirimizi es geçmiyoruz yardım etmeye çalışıyoruz. Kimseyle yapamadığımız sohbetler dönüyor burda, birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz. Diğer bazı gruplara da bilgi edinme amaçlı takılıyorum ama burdakilerin yeri bambaşka..
Tekrar teşekkürler bu samimiyeti veren herkese ve grubu açan Sabirsiz61 Sabirsiz61 e

Sehir olarak neredesin bilmiyorun ama ben kesandayim disarda yapacak birsey gidilecek bir yer yok en fazla bir kafeye gidilebilir orada yiyip icecegimiz seyi evde hazırlayıp dizi izliyoruz kurban olur ona karisi bal duruyo hep o bole gozumun onunde olsun ben hizmet edeyim evde daha iyi :KK68:
bizde Ankara canım yapacak çok şey varda biz şuan memnunuz halimizden :) nişanlıyken çok takıldık dışarda şimdi evin keyfini çıkarıyoruz dediğin yiyeceğinizi hazırlayıp keyif yapıyoruz. çoluk çocuk olursa inşallah onlar için çıkılır zaten. onlar gezsin hava alsın diye yapılırr ahh gelse o günlerde daha ne isteriz :)

bizde Ankara canım yapacak çok şey varda biz şuan memnunuz halimizden :) nişanlıyken çok takıldık dışarda şimdi evin keyfini çıkarıyoruz dediğin yiyeceğinizi hazırlayıp keyif yapıyoruz. çoluk çocuk olursa inşallah onlar için çıkılır zaten. onlar gezsin hava alsın diye yapılırr ahh gelse o günlerde daha ne isteriz :)
Bende ankaradayim neresindesin

Inssaaallaaaah tez zamanda cifter cifter hava almaya cikartirsin bebisleri :)

Back