- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.801
Sabah ac karnina ilik suya yarim limon sık icKizlar ya kimsenin yumoslari olmamisken hazir konuyu degiseyim bole hizli kilo verdirecek cok degil 2~3 kilo bildiginiz yontem varmi cidden dun pijamama giremedim bir anda 5 kilo bide belli malum bolgeye alinca kendimden soğudum ya
acity ye yakınız canım istanbul yolu üzeri lojmandayız eşim ddy de. ya sen?Bende ankaradayim neresindesin
Canim varsa evde yanina sogan domates bide mantar atsan ii olurdu patatesi ben pek yakistirmiyorum baliga tabi senin damak tadin afiyet olsun bebese sifa olsunSabirsiz61 o kadar konuşmuştuk bak yaptım çuprayı ilk kez çok lezziz oldu :) artık Omega için haftada en az bir kere şart oldu:)) eczaneden imom omega aldım onu verdiler. içinde folik olmayanı istedim yok dediler prospektusa baktım eve gelince varmış B12 felanda var . şimdi bigün bunu içiçem bigün sadece folik asit olanını çünki ikisinide hergün içersem bu seferde folik oranı fazla oluyor
Yavrum ellerine saglik muthis gozukuyor benimde buzlukte 2 levrek var yarin onlari vereyim bari firina canim cekti :)Sabirsiz61 o kadar konuşmuştuk bak yaptım çuprayı ilk kez çok lezziz oldu :) artık Omega için haftada en az bir kere şart oldu:)) eczaneden imom omega aldım onu verdiler. içinde folik olmayanı istedim yok dediler prospektusa baktım eve gelince varmış B12 felanda var . şimdi bigün bunu içiçem bigün sadece folik asit olanını çünki ikisinide hergün içersem bu seferde folik oranı fazla oluyor
Hmm bunu duymustum deneyeyim :)Sabah ac karnina ilik suya yarim limon sık ic
Ben simdilik eryamandayim tasinicam bi iki aya nasipse kendi evime insallah gorusmekte nasip oluracity ye yakınız canım istanbul yolu üzeri lojmandayız eşim ddy de. ya sen?
Biz patates koyariz ama sogan olmadan olmaz kalin dogranmis sogan halkasi ve limon halkasi ile enfes kombin olusturuyorCanim varsa evde yanina sogan domates bide mantar atsan ii olurdu patatesi ben pek yakistirmiyorum baliga tabi senin damak tadin afiyet olsun bebese sifa olsun
Hmm bunu duymustum deneyeyim :)
inşallahh hepimiz canım benimmm Solgarı o zaman mutlaka birdahakine alıcam parası önemli değil herşey bebişler için :)Inssaaallaaaah tez zamanda cifter cifter hava almaya cikartirsin bebisleri :)
Aynen canim sogan olmazsa olmazi zaten limon unutmusum afiyet olsun su patateside deneyim bakalim ben yemezsem kocis yerBiz patates koyariz ama sogan olmadan olmaz kalin dogranmis sogan halkasi ve limon halkasi ile enfes kombin olusturuyor
Baligin tadi yagi ve soganda bulasinca ben cok seviyorum annem.bazen palamutla veriyor firina ben patateslerini secip yiyorumAynen canim sogan olmazsa olmazi zaten limon unutmusum afiyet olsun su patateside deneyim bakalim ben yemezsem kocis yer
Etiketindeki degerlerinin resmini atsana bana kiyaslayayim birdr kac mg kac tane var fiyati ne ?inşallahh hepimiz canım benimmm Solgarı o zaman mutlaka birdahakine alıcam parası önemli değil herşey bebişler için :)
Biz patates koyariz ama sogan olmadan olmaz kalin dogranmis sogan halkasi ve limon halkasi ile enfes kombin olusturuyor
30 tane, 19 TLEtiketindeki degerlerinin resmini atsana bana kiyaslayayim birdr kac mg kac tane var fiyati ne ?
Ayol benim bile canim cekti kocise dedim kalk balik yap buzlukta vardiBaligin tadi yagi ve soganda bulasinca ben cok seviyorum annem.bazen palamutla veriyor firina ben patateslerini secip yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?