• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kizlar ya kimsenin yumoslari olmamisken hazir konuyu degiseyim bole hizli kilo verdirecek cok degil 2~3 kilo bildiginiz yontem varmi cidden dun pijamama giremedim bir anda 5 kilo bide belli malum bolgeye alinca kendimden soğudum ya :mad:

Sabirsiz61 Sabirsiz61 o kadar konuşmuştuk bak yaptım çuprayı ilk kez çok lezziz oldu :) artık Omega için haftada en az bir kere şart oldu:)) eczaneden imom omega aldım onu verdiler. içinde folik olmayanı istedim yok dediler prospektusa baktım eve gelince varmış B12 felanda var :mad:. şimdi bigün bunu içiçem bigün sadece folik asit olanını çünki ikisinide hergün içersem bu seferde folik oranı fazla oluyor

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    98,7 KB · Görüntüleme: 36
Kizlar ya kimsenin yumoslari olmamisken hazir konuyu degiseyim bole hizli kilo verdirecek cok degil 2~3 kilo bildiginiz yontem varmi cidden dun pijamama giremedim bir anda 5 kilo bide belli malum bolgeye alinca kendimden soğudum ya :mad:
Sabah ac karnina ilik suya yarim limon sık ic

Sabirsiz61 Sabirsiz61 o kadar konuşmuştuk bak yaptım çuprayı ilk kez çok lezziz oldu :) artık Omega için haftada en az bir kere şart oldu:)) eczaneden imom omega aldım onu verdiler. içinde folik olmayanı istedim yok dediler prospektusa baktım eve gelince varmış B12 felanda var :mad:. şimdi bigün bunu içiçem bigün sadece folik asit olanını çünki ikisinide hergün içersem bu seferde folik oranı fazla oluyor
Canim varsa evde yanina sogan domates bide mantar atsan ii olurdu patatesi ben pek yakistirmiyorum baliga tabi senin damak tadin afiyet olsun bebese sifa olsun

Yavrum ellerine saglik muthis gozukuyor benimde buzlukte 2 levrek var yarin onlari vereyim bari firina canim cekti :)
Keske solgarin alsaydin kesinlikle onu tavsiye ediyorum her balik yagi fayda degil iyi arastirmak lazim kullanilan balik bile cok önemli cogunda bol miktarda civa var ve bu bize zararli biliyorsun. Solgar biraz pahali ama degiyor hergun almak zorundada degilsin 2 gunde bir alsanda olur.

Canim varsa evde yanina sogan domates bide mantar atsan ii olurdu patatesi ben pek yakistirmiyorum baliga tabi senin damak tadin afiyet olsun bebese sifa olsun
Biz patates koyariz ama sogan olmadan olmaz kalin dogranmis sogan halkasi ve limon halkasi ile enfes kombin olusturuyor

Aynen canim sogan olmazsa olmazi zaten limon unutmusum afiyet olsun su patateside deneyim bakalim ben yemezsem kocis yer:KK72:
Baligin tadi yagi ve soganda bulasinca ben cok seviyorum annem.bazen palamutla veriyor firina ben patateslerini secip yiyorum :KK70:

Biz patates koyariz ama sogan olmadan olmaz kalin dogranmis sogan halkasi ve limon halkasi ile enfes kombin olusturuyor
11gulum 11gulum domates değilde belki mantar denerim birdahakine sağol canım yoksa sabırsızın dediği gibi soğan ve yeşil salata yetiyor zaten patatesleride benim adam için kestim doymazsa diye :KK54:

Kızlar ovl. Testlerin dün gece 3 kadar ağrı oldu ben ççatladı sandim ama bugün sabah 10 da yaptığım test koyu halla birde akşam yapayım bakalm

Eklentiler

• 20160306_171930.jpg
    20160306_171930.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 38
Baligin tadi yagi ve soganda bulasinca ben cok seviyorum annem.bazen palamutla veriyor firina ben patateslerini secip yiyorum :KK70:
Ayol benim bile canim cekti kocise dedim kalk balik yap buzlukta vardi :KK70:konusmayalim bari hamilelerimiz var canlari ceker alan var alamayan var ya ay gunaha girdik durduk yere Sunrise82 Sunrise82 hep senin yuzunden bizde hazirmisiz hemen :KK76::KK11:

Back