- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.841
Kımse yazmaz sımdı dolsun 400 olsunn oyle yazarım dıye oyle bekleşiriz kızlar hahah400. Sayfa @Salcali_ekmek in... ondan çok ümitliyim
benim adet sancilarim basladi sanki yavastan yavastan kor olasi yaaaa off bu aydan ben de passs kizlarrr
Ben kesin uyurum o zamana erken dusuyorum aksamdan bu aralarKımse yazmaz sımdı dolsun 400 olsunn oyle yazarım dıye oyle bekleşiriz kızlar hahah
Hıç bellı olmazzz tatlımmmbenim adet sancilarim basladi sanki yavastan yavastan kor olasi yaaaa off bu aydan ben de passs kizlarrr
Kiz 1 hafta onceden adet agrisimi olur elimde kalicanbenim adet sancilarim basladi sanki yavastan yavastan kor olasi yaaaa off bu aydan ben de passs kizlarrr
bak simdi 400 yapana kadar size 22 aylik macerami belirtilerimi doktorlarimi ay ay anlatirimKımse yazmaz sımdı dolsun 400 olsunn oyle yazarım dıye oyle bekleşiriz kızlar hahah
16 sayfacık var diyecegim ama biz de vıkıngs actık ızlıyoruz yazamam herhaldeeeBen kesin uyurum o zamana erken dusuyorum aksamdan bu aralar
Bence bu totem sayfaya bilmeden baskasin yazisia cvp ilk cvp veren olarak olsun cunku ben dahil herkes sayfaya aaa 400.sayfa totem bana cikti die yazip sevinecekKımse yazmaz sımdı dolsun 400 olsunn oyle yazarım dıye oyle bekleşiriz kızlar hahah
cnm benim kasım da öyle 1 hafta öncesi adet ağrım oldu 2 günde geçti sonra hamile oldugumu öğrendimbenim adet sancilarim basladi sanki yavastan yavastan kor olasi yaaaa off bu aydan ben de passs kizlarrr
Haha basla kiz yetmezse sana yardim ederim 48 aylik maceramlabak simdi 400 yapana kadar size 22 aylik macerami belirtilerimi doktorlarimi ay ay anlatirim
48+22= 70Haha basla kiz yetmezse sana yardim ederim 48 aylik tecrubemle
Ay sen bari pes etme ayol benim agrilarim 4 gundur var oldugu icin pes dedim bak o gun ben hamis olmazsam sen olda sana sevineyim yoksa 9. Ay onceki halime doncem o gunbenim adet sancilarim basladi sanki yavastan yavastan kor olasi yaaaa off bu aydan ben de passs kizlarrr
Aynen canim her 100 sayfada totemi biz yapmis oluruz kimse yazamaz48+22= 70
oooooo senle ben 400 değil 700 bile yapariz
Mesaj arada kaynadı galiba canım, bir daha yollar mısın, bugün pazar ya herkesin mesgalesi varyalnız benim agriyla ilgili yorum yapan olmadi kociş de ciddiye almadi. apandistim filan patliyo olsa ölcem gitcem buralarda kimse tıklamiyo
Canim usutmussundur yada kist olmustur cok endiseliysen ve sureklilik gosteriyorsa esinle bir acile gidin ne olur ne olmaz yaniyalnız benim agriyla ilgili yorum yapan olmadi kociş de ciddiye almadi. apandistim filan patliyo olsa ölcem gitcem buralarda kimse tıklamiyo
kuzucuklarım eğer bebis varsa rahim kalınlaştığı için de adet agrisi gibi ağrı yapar umutsuz olmayinAy sen bari pes etme ayol benim agrilarim 4 gundur var oldugu icin pes dedim bak o gun ben hamis olmazsam sen olda sana sevineyim yoksa 9. Ay onceki halime doncem o gun
Battasiz bu ay amma battasim var yahu :))Kizlar maşşallahiniz var .. benim munasebetsiz geldi simdi yeni bat 31 mart kocisime 1 nisan sakasi yaparim umarim :)
sağ kasığımda 4 gündür bi ağrı var geçmediMesaj arada kaynadı galiba canım, bir daha yollar mısın, bugün pazar ya herkesin mesgalesi var
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?