• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ayy niye kuru kuru agliyosun gel saglam bi doveyim seni en azindan agladigina degsin. Sopaliksiniz harbiden inan bana eslerimiz bizden daha hassaslar kendi esimden biliyorum mala bagliyor arada kaliyor olmadigi her ay tamam biz yipraniyoruz bari onlari yipratmayalim uzulsende ona belli etme bari. AdAraS AdAraS ve @gul_unl gozunun onundeki en iyi ornekler yasadiklariyla ayni seyleri yasasaydin daha mi iyiydi sukredelim ne olur yapmayin böyle :KK20:
Kesinlikle katılıyorum üzülme kuzum. Allahım düşmanıma vermesin yaşadıklarımızı her zaman hayırlısını dua et kuzum benim

Haklısınız kızlar da ne bilim sabah bir görseniz çaktırmadan test yapicaktim , kızım oğlum ve eşim boncuk gibi wc nin kapısında beklediler. Hadi hadi diyerek. Bende negatif görünce sanki onlara güzel bir haber veremememin suçluluğunu yaşadım :KK43:
Ne güzel söylüyorsun bak bir kızın bir oğlun var Allahına şükret bizdaha bir tanesinin kokusunu duyamadık daha şükret haline ve hayırlısı neyse o olsun de muhakkak bir zamanı vardır kuzum benim üzülme nolur

Kızlar benim de yumurtlamadan 3 gun öncesinden beri bel ağrım var sabah sağ kasığım ve sağ bacağım inanılmaz arıyordu bu kez tutmuş olabilir mi ne dersiniz beklenmeyen bat 18 mart fakat yumurtlamaya gore 17 mart

Kızlar benim de yumurtlamadan 3 gun öncesinden beri bel ağrım var sabah sağ kasığım ve sağ bacağım inanılmaz arıyordu bu kez tutmuş olabilir mi ne dersiniz beklenmeyen bat 18 mart fakat yumurtlamaya gore 17 mart
Neden olmasin :)) inşallah tutunmustur bebisin sana :KK49:

cumartesi akşamı ya sakin buralar bende şuan çalışıyor olmasaydım kocişimle ayakları uzatmış TV izliyodum ne işim olurdu kk da :))
Sabirsiz61 Sabirsiz61 laz kızım benim yarın cupra yapıyorum tavada okeyde fırında ilk kez yapıcam varmı bir tiyon :) arasına bol sarımsak limon suyu ve maydonoz koyup atıcam fırına iyimi?

Geldim geldim haberi yolda aldik ordan kutlama yemegine gittik anca geldimm icimde minnak bir bebis var artik benimde Rabbim olmayan ve isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallahhh Sabirsiz61 Sabirsiz61 teyzesi bebisim sana dedi ki sensin o bozuk test kiti al bak iste burdayim :KK54::p

Eklentiler

• 20160305_204509.png
    20160305_204509.png
    62,3 KB · Görüntüleme: 79
Geldim geldim haberi yolda aldik ordan kutlama yemegine gittik anca geldimm icimde minnak bir bebis var artik benimde Rabbim olmayan ve isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallahhh Sabirsiz61 Sabirsiz61 teyzesi bebisim sana dedi ki sensin o bozuk test kiti al bak iste burdayim :KK54::p

Ay tatlım bari senden biraz moral bulayım. Çokkkkkk sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin hepimiz güzel güzel kucağımıza alıp sonrasında minnaklarimizla ilgili yazalim buralarda inşallah

ayy yerimm minnak bebiş demeni :))) çoook sevindim dikkat ediyorsun artık canm kendine. Allahım bizlerede nasip et tez vakitde istiyoruz senden bizde minnağımızı :KK200:

ayy yerimm minnak bebiş demeni :))) çoook sevindim dikkat ediyorsun artık canm kendine. Allahım bizlerede nasip et tez vakitde istiyoruz senden bizde minnağımızı :KK200:
Babamizin bu kadar saskin bu kadar sevincli olacagini aklimin ucundan gecirmezdim adam 44 yasinda babaligin ilk evresini tadinca boyle oluyormus demekki o benden cok dikkat eder artik attigim adima sizlere de Rabbim cifter cifter versin insallllllllllaaaaaahhhhhh

Tebrıkler canımmm:KK49::KK49:

Back