• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Haklısınız kızlar da ne bilim sabah bir görseniz çaktırmadan test yapicaktim , kızım oğlum ve eşim boncuk gibi wc nin kapısında beklediler. Hadi hadi diyerek. Bende negatif görünce sanki onlara güzel bir haber veremememin suçluluğunu yaşadım :KK43:
Rabbim iki tane evlat bagislamis sana ya onlarda olmasaydi aylarca yillarca bir tanesi icin ugrasan var yapma boyle oluruna birak vakti gelecek elbet boyle onlarida strese sokuyorsun aile boyu stres masallah

Olderseolur0606 Olderseolur0606 dr a ne zaman gideceksin keseyi gormeye :)
Canım dün yani adetin 2. Günü yolunda gitmeyen bir durum oldu ve açık pembe lekelenme oldu. Bugün doktora gittim beta 329,47 çıktı. Çarşamba 96,79du. Doktor değer iyi dedi ama her ihtimale karşı progestan verdi. Haftaya çarşamba inş. keseyi görmeye gidicem

cnm benim esimdede tek tarafli varikosel vardi ama sperm sayimiz cok fazlaydi cik sukur ama hareketimiz azdi 1 bucuk ay ince ameliyat oldu bekliyoruz toparlanmasinu bakalim. senin bat gectimi test yaptin mi ??
Canim benim esim ameliyatinin ustunden 1.5 ay gecince hamile kalmisim tam ameliyatinin oldugu gunde hamile oldumu ogrendim insallah sendede ole olmustur ama benim bebegim malesef dustu suan sorun esimde degil malesef bende hipofiz adenomum cikti tedavime basladim insallah bu ay bekliyorum batlarimizda ayni:KK52:

evet cnm gondermez beni cunku bisiy olur kimyasal olur yik ailene gittin bilmem ne diye basimin etini yer hic cekemem gelince ogrensin sonucu :KK66:
Ayy ben dayanamam soylerim o kadar süre saklasam zaten üzülür konusmaz benimle cok içlidir benim herifim :-)

Canım dün yani adetin 2. Günü yolunda gitmeyen bir durum oldu ve açık pembe lekelenme oldu. Bugün doktora gittim beta 329,47 çıktı. Çarşamba 96,79du. Doktor değer iyi dedi ama her ihtimale karşı progestan verdi. Haftaya çarşamba inş. keseyi görmeye gidicem
Yolunda gitmeyen birsey yok canim kirmizi olmadigi surece o lekelenme telas yapma zaten sen sansli kullardansin o pembisle erkenden ogrendin bebisi bide bize bak :) ayrica degerinde oldukca iyi uzat bacaklarini dinlenmene bak hic biseycik olmaz Allahin izniyle:KK54:

Canim benim esim ameliyatinin ustunden 1.5 ay gecince hamile kalmisim tam ameliyatinin oldugu gunde hamile oldumu ogrendim insallah sendede ole olmustur ama benim bebegim malesef dustu suan sorun esimde degil malesef bende hipofiz adenomum cikti tedavime basladim insallah bu ay bekliyorum batlarimizda ayni:KK52:
prolaktin hormonun mu yuksek canm hipofiz adenomuyla alakaliymis cunku baktirdin mi hormonlara. benim de sut hormonum yukselip duruo sinirda kalio yani ilacla dusuruyorz ama cok sukur yumurtluyorm. hatta dun progestana baktirdim adetin 20. gunuydu 10 cikti :)) bekliyoruz aynen nekadar zormus bebek sahibi olmak yaaa pufsss :(

prolaktin hormonun mu yuksek canm hipofiz adenomuyla alakaliymis cunku baktirdin mi hormonlara. benim de sut hormonum yukselip duruo sinirda kalio yani ilacla dusuruyorz ama cok sukur yumurtluyorm. hatta dun progestana baktirdim adetin 20. gunuydu 10 cikti :)) bekliyoruz aynen nekadar zormus bebek sahibi olmak yaaa pufsss :KK43:
Canim dr. Anlamadi butun hormonlarim normaldi prolaktinim bile 8 di ama goguslerimden ssut akiyordu mr cekince adenom cikti benimde cok sukur bas agrisi ve sutumle birlikte meme hassasiyetim disinda sıkınti yoktu yumurta rezervimde ok guzel diyo ama iste sutun gelmesine bagliyor hamile kalamami bakalim bu ay cok umitliyim insallah ictim ilac bi zarar vermemisse tutmustur insallah

Yolunda gitmeyen birsey yok canim kirmizi olmadigi surece o lekelenme telas yapma zaten sen sansli kullardansin o pembisle erkenden ogrendin bebisi bide bize bak :) ayrica degerinde oldukca iyi uzat bacaklarini dinlenmene bak hic biseycik olmaz Allahin izniyle:KK54:
Zaten benim için sorun yoktu pazartesi randevum vardı ama ağrım çok olunca ve değer nasıl ilerliyor merak edince gittim sormaya. doktor, kasık ağrın ve aşırı bulantının şimdiden olması ve leke de olması iyi değil dedi, o korkuttu beni.
İnşallah bu şans en yakın zamanda seni ve diger arkadaşları da bulur. Dualarım sizinle
Bu arada bal, tarçın, çörek otu 3lüsü, keciboynuzu özü, ovulasyon takibi sırlarımız bi yana, ben ilişki de ilk defa "aman yaa bu defa, sonu illa bebek olsun diye yapmıycam" deyip kafamdan atınca bebek tuttu:anneadayı::nazar:. Eşim de dedi rahat olunca oldu diye... benden size ufak ve önemli bir sır olsun :eek:
Herkese aşk tadında çalışmalar, kendinizi de ailenizi de germeyin:KK200:. Kürleri de ilaç gibi alın, kafaya takmadan.. :KK55::KK54:

Canim dr. Anlamadi butun hormonlarim normaldi prolaktinim bile 8 di ama goguslerimden ssut akiyordu mr cekince adenom cikti benimde cok sukur bas agrisi ve sutumle birlikte meme hassasiyetim disinda sıkınti yoktu yumurta rezervimde ok guzel diyo ama iste sutun gelmesine bagliyor hamile kalamami bakalim bu ay cok umitliyim insallah ictim ilac bi zarar vermemisse tutmustur insallah
cok enteresan ya prolaktin de 8 mis oysaki. insallah ilaclar etkisini gostermistirde benegin tutunmustur cnm benim. senin yumurtlamandan kac gun gecti cnm ?

Haklısınız kızlar da ne bilim sabah bir görseniz çaktırmadan test yapicaktim , kızım oğlum ve eşim boncuk gibi wc nin kapısında beklediler. Hadi hadi diyerek. Bende negatif görünce sanki onlara güzel bir haber veremememin suçluluğunu yaşadım :KK43:
istersen bu ay ateş takibi yap bak ben öyle yaptım regl olacagimi dünden anladim dün ağladım ettim bugün sabah kirmiziyi görmeden pedi taktim işe gittim reglinin geldiğini bile 3 saat sora gördüm o kadar umursamadim yani :D

Back