• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Geldim geldim haberi yolda aldik ordan kutlama yemegine gittik anca geldimm icimde minnak bir bebis var artik benimde Rabbim olmayan ve isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallahhh Sabirsiz61 Sabirsiz61 teyzesi bebisim sana dedi ki sensin o bozuk test kiti al bak iste burdayim :KK54::p
Hayırlı olsun canım çokk sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallahh :21::KK68:

Kızlar merhaba.bende kabul ederseniz aranıza katilmak istiyorum.beraber sevincimizi üzüntümuzu paylaşmak icin.tam bir yıldır deniyoruz eşimle.bakalim kısmet ne zamana.Rabbim tüm istiyenlere en kisa zamanda nasip etsin insallah.@minesuu bende geldimmm :)
Hoşgeldin canım bizimde bir yıla iki ay kaldı sende bizdensin yani tez zamanda kavuşuruz inşallah bizde bebişlerimize:KK73:

Kızlar merhaba.bende kabul ederseniz aranıza katilmak istiyorum.beraber sevincimizi üzüntümuzu paylaşmak icin.tam bir yıldır deniyoruz eşimle.bakalim kısmet ne zamana.Rabbim tüm istiyenlere en kisa zamanda nasip etsin insallah.@minesuu bende geldimmm :)
Hosgeldin tatlim aramiza insallah cok kisa zamanda sizlerde bizlerin mevzilerine katilirsiniz :KK5:

Anladim cnm gidersem alirik bulunsun evde lazik olur ahahhah benim bu ay karisik ne zaman ymuurtalma bilmiyorum bi kac kere test yaptim ama cikmadi normalde hissediyoruk yumurtalamayi ama ocakta kurtaj gecirdim o yuzden bu ay sadece 5 gundur yumurtaligimda baski belimdee agri var
Aynen bende aliyorum fazla fazla dursun diye. Yumurtalama illaki hissediliyormuki? Bende hissetmiyorim sadece alintidan anliyorum bazen oda olmuyor test yetisiyor imdadima. Olur insallah en kisa zamanda bir bebis

amin canim.bu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum.bakalim sonuç ne olacak :) tez vakitte evlerimiz senlenir ins :)
Bende iki aydır kullanıyorum canım birde inofolice başladım bu ay bakalım hayırlısı bu topik uğurlu gerçekten gelen hamile kalıyo bidahaki ay bakarsın bizde hamiş oluruz:KK73:

cumartesi akşamı ya sakin buralar bende şuan çalışıyor olmasaydım kocişimle ayakları uzatmış TV izliyodum ne işim olurdu kk da :))
Sabirsiz61 Sabirsiz61 laz kızım benim yarın cupra yapıyorum tavada okeyde fırında ilk kez yapıcam varmı bir tiyon :) arasına bol sarımsak limon suyu ve maydonoz koyup atıcam fırına iyimi?
Eksik oldu tarif adresi yazmamissin :KK61::KK70:

Back