• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

istersen bu ay ateş takibi yap bak ben öyle yaptım regl olacagimi dünden anladim dün ağladım ettim bugün sabah kirmiziyi görmeden pedi taktim işe gittim reglinin geldiğini bile 3 saat sora gördüm o kadar umursamadim yani :KK70:

Tatlım ben onu yapamıyorum çünkü ben 3 vardiye çalışıyorum ve her sabah aynı saatte yatakta olmuyorum. :(

aa benim de 6. gunum demekki ayni gun calismisiz cnm :KK70: yok cnm o regl agrisi degildir bebegin yerlesiodur onun agrisidir insallahhh:anneadayı:
Haha ay alemsin ayol belki saatlerde tutuyodur:KK70::KK70:ay insallah ama pek umidim yok gibi benim regl agrilarim basladiysa olcam demektir hamile kaldim ay bole agrilarim hic yoktu bakalim Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah ayni anda kalmisizdir ayni anda saglikla doguruveririz :anneadayı::anneadayı:

Haha ay alemsin ayol belki saatlerde tutuyodur:KK70::KK70:ay insallah ama pek umidim yok gibi benim regl agrilarim basladiysa olcam demektir hamile kaldim ay bole agrilarim hic yoktu bakalim Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah ayni anda kalmisizdir ayni anda saglikla doguruveririz :anneadayı::anneadayı:
ayy evet yaaa insalalh Allahim isteyen herkese versin zormus gercekten olmamasi 9 aydir bekliyorm yok :( 9 ay once tuttrsaydim bu ay kucagima almistim sipami Allah yoklugunu gostermesin

ayy evet yaaa insalalh Allahim isteyen herkese versin zormus gercekten olmamasi 9 aydir bekliyorm yok :KK43: 9 ay once tuttrsaydim bu ay kucagima almistim sipami Allah yoklugunu gostermesin
Ah canim bende 9 . Ay onceki bebegim dusmeseydi tam 13 martta dogum yapicaktim nasip insallah 13 martta sende bende seviniriz ben 4 yildir bekliyorum seni cok ii anliyorum

Kızlar biliyorsunuz ki adet tarihim aslında yarındı. Ben bi gün saat 13 gibi cokkkk açık pembe lekeyi görünce adet oluyorum dedim . Tamam belkide adet oluyorum ama normalde benim şimdiye kadar bir bezi degismem gerekiyordu. Ama sadece mendile silince çok az geliyor. Benim adetlerim hiç erken gelmez tam tersi 1-2 gün sarkabilir ve koyu kahverengi ile başlar. Yerleşme kanaması olabilirmi acaba. Ama benim kasıklarım, belim ve bacaklarim çok ağrıyor. Bir fikri olan varmı?

Kızlar biliyorsunuz ki adet tarihim aslında yarındı. Ben bi gün saat 13 gibi cokkkk açık pembe lekeyi görünce adet oluyorum dedim . Tamam belkide adet oluyorum ama normalde benim şimdiye kadar bir bezi degismem gerekiyordu. Ama sadece mendile silince çok az geliyor. Benim adetlerim hiç erken gelmez tam tersi 1-2 gün sarkabilir ve koyu kahverengi ile başlar. Yerleşme kanaması olabilirmi acaba. Ama benim kasıklarım, belim ve bacaklarim çok ağrıyor. Bir fikri olan varmı?
Belki yerlesme kanamasi olabilir canim hcg zaten yerlesme olduktan sonra salgilaniyor o yuzden cikmamis olabilir

Canim olabilirde olmayabilirde benimde hic onceden gelmez kahve baslar aksamina yada gecesine sokulurdu ama gecen ay ve bu ay pembe basladi 3 gun toplasan 5~6 damla sonra 4.gun sokuldu. Ama belirtilerin hamilelikte olabilir benziyor sonucta ikiside idrar testlerine guvenmiyorum gecen hafta yasadigim seyden sonra hamilelikte olabilir bekleyeceksin maalesef inşallah devami gelmez :)

Canim olabilirde olmayabilirde benimde hic onceden gelmez kahve baslar aksamina yada gecesine sokulurdu ama gecen ay ve bu ay pembe basladi 3 gun toplasan 5~6 damla sonra 4.gun sokuldu. Ama belirtilerin hamilelikte olabilirdi idrar testlerine guvenmiyorum gecen hafta yasadigim seyden sonra hamilelikte olabilir bekleyeceksin maalesef inşallah devami gelmez :)

Inşallah canım. Yerleşme kanamasında ağrı sancı olurmu acaba

Back