• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Geldim geldim haberi yolda aldik ordan kutlama yemegine gittik anca geldimm icimde minnak bir bebis var artik benimde Rabbim olmayan ve isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallahhh Sabirsiz61 Sabirsiz61 teyzesi bebisim sana dedi ki sensin o bozuk test kiti al bak iste burdayim :KK54::p
Tebrik ederim tatlim gelir gelmez guzel haberler var Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ;)

Geldim geldim haberi yolda aldik ordan kutlama yemegine gittik anca geldimm icimde minnak bir bebis var artik benimde Rabbim olmayan ve isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallahhh Sabirsiz61 Sabirsiz61 teyzesi bebisim sana dedi ki sensin o bozuk test kiti al bak iste burdayim :KK54::p

Ulen once kutladini yedin ictin sonra bizemi yazdin egiii bunu burda baskasi yapsa tefe korsun bee askolsun sana:63:
Ben gidiom yaa kimi durttysek hamis. Bundan sonra bole pik gibide gorsem çizgiyi yok bozuk dicem teste :21:
Neyseeeee sen en son bize soledin ama yinede tebriklimmmm mercumugun annesi Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi olmayanlarin basina :KK60: benim gonlum aa adet oldum diyene bile yok kiz hamissin sen baya demek isterde biliyosun bozuk test macerami sonradan uzulme diye kapi araladim yoksa dermiyim uzermiyim kiz ben hic seni :-)

Kızlar merhaba.bende kabul ederseniz aranıza katilmak istiyorum.beraber sevincimizi üzüntümuzu paylaşmak icin.tam bir yıldır deniyoruz eşimle.bakalim kısmet ne zamana.Rabbim tüm istiyenlere en kisa zamanda nasip etsin insallah.@minesuu bende geldimmm :)
Hosgeldinnn :))
Canlarim buradaki kizlar sizi pamuklara sarmalar sarar merak etmeyin :KK49: inşallah görmeyeceğiniz batlarinizi yazarsaniz bende sizi listeye ekleyeyim :21:

Ulen once kutladini yedin ictin sonra bizemi yazdin egiii bunu burda baskasi yapsa tefe korsun bee askolsun sana:63:
Ben gidiom yaa kimi durttysek hamis. Bundan sonra bole pik gibide gorsem çizgiyi yok bozuk dicem teste :21:
Neyseeeee sen en son bize soledin ama yinede tebriklimmmm mercumugun annesi Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi olmayanlarin basina :KK60: benim gonlum aa adet oldum diyene bile yok kiz hamissin sen baya demek isterde biliyosun bozuk test macerami sonradan uzulme diye kapi araladim yoksa dermiyim uzermiyim kiz ben hic seni :-)
Askilotam kan verdikten sonra bulanti yasadim epey herifte tutturdu metroda ucuza speekerlar varmis gidip bakalim diye donerken tel geldi lab.dan gebissin anacim diye bende bayginlik modundaydim zati hadi yemege gidelim didi ondan size şettiremedimdi :KK43:

Allahimmmm Rabbbimmmmm duy sesimizi duy su bizimde icimizde bi bebis diyenlerin duasini... Gelecek ay senden bebis istiyoruz Sabirsiz61 Sabirsiz61 yada su nickini sabirli62dentavsan a dondur :p

Sabirsiz61 Sabirsiz61 listeye beni de eklersen sevinirim.adetim düzensiz ama muhtemel istenmeyen bat 19 Mart gibi :) bu arada gurubun çok iyi.
Ekliyorim canim hemen :) evet bomba gibi burasi Melan-kolik Melan-kolik disinda evet hepsi harika cok iyidir o çürük çıktı hamismis gitti test vermeye doguma yakin haber verdi bize :KK70::-)

Umut fakirin ekmeğiymiş, keşke yspmasaydim test . Olabilme ihtimali bile güzeldi :KK61:
valla durum ben de de aynı dun degıl once ki gece gecenın 2 si duramadım yanlıs zaman oldugu halde belırtı olmadıgı halde kalkıp test yaptım. daha önce yaptıgım testte 2. çizgi çıkmıstı ama 1 saat sonra sonrada o test bozuldu. yanı testı bozuk oldugunu bıle bıle gene de sankı 2. çizgiyi görecekmıs gıbı test yaptım yetmedı bır tane de ovulasyon testı yaptım. sonra da oturdum kaldım.

Ekliyorim canim hemen :) evet bomba gibi burasi Melan-kolik Melan-kolik disinda evet hepsi harika cok iyidir o çürük çıktı hamismis gitti test vermeye doguma yakin haber verdi bize :KK70::-)
Gicih kari yolduracak kendini simdi baaa bak terbiyesiz hamsi :KK70::KK30: acimdan dusup bayilsamiydim len zaten ankaradaki hastanelere tilt oldum alti ustu bi hcg yapjcaklar 2-3 saat arasi dedi arkadasim beta hcg bu kanser teshisi koymucaz dedim o zaman biraz daha ellerini cabuklastirip biz aricaz dediler oda anca 1.5 saat sonra oldu iste

Back