• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar bu zıkkım adet benim test yapmamı bekliyormuş. Biraz önce teşrif ettiler kendileri. Beklenmeyen adet günü 1 nisan :stop:
Eneee demek ondanmis tum agrilar bide utanmadan test yaptirdi sana pahali pahali vayy esek sipasi vayy tam dayaklikmis o test :KK67::KK11:

keci boynuzu pekmezi her gece havuc suyu sık icir vitaminler kurler sunlar bunlar biktim yaaa olan bana oluyo kocisin umrunda degilki gina geldi artik bana memlekete gidicm carsamba gunu 13 gun kalcm kafam burda kalcak yok pekmezini ictimi vitaminleri kullaniomu diyee pufsss bana rahat yok bu velet gelene kadar sonra ac kalsin umrum degil:KK62:
Amaaaaaan belkide kafanin burada kalmasina gerek olmaz iki canli donersin memleketten :KK49::KK73:

Kocislerinize %99 yada %90 lik bitter cikolatalardan yedirin kendinizide muz tuketimine verin :KK66:
Ay adamin yedigi bitter cikolata keciboynuzunu balli macunlar findiklar cevizler vitaminler hepsini toplayip sataydim suan altima bi araba cekerdim adam 100 kg basiyor artik aldimda 70 kgdu:KK70:

keci boynuzu pekmezi her gece havuc suyu sık icir vitaminler kurler sunlar bunlar biktim yaaa olan bana oluyo kocisin umrunda degilki gina geldi artik bana memlekete gidicm carsamba gunu 13 gun kalcm kafam burda kalcak yok pekmezini ictimi vitaminleri kullaniomu diyee pufsss bana rahat yok bu velet gelene kadar sonra ac kalsin umrum degil:KK62:
Tatlim esimde cok az bi varikosel var bu yuzden sperm sayimiz normalin bazen alti bazen sinirindaydi doktoru ameliyat yapmaya gerek yok gercek kakaodan bitter bul yola devam et kalan spermlerin direncini yukseltiyor demis eger kaldiysam sebebi bence cikolata bata 2 kaldi :)) kan testi vericem herif totoyu kaldirmiyor korkusundan mi nedendir bilinmez hamile degilsen uzulursun diyo patlaticam simdi ensesine tokati hayret bisi yaa:KK11:

Amaaaaaan belkide kafanin burada kalmasina gerek olmaz iki canli donersin memleketten :KK49::KK73:
bugun 6. gunum kuzum memlekete giderken 10. gunum olck sabah test yapcm silik milik cikarsa yanimizda saglik.ocagi hemen kan vercm eger hamissem esime demicm gelince vercm haberi hayallar pariss gercekler sulukulee :D

Ben yıkıldım resmen :KK43: ağlaya ağlaya içim şişti. Benim adam şaşırdı napcani, tatlım tedaviye başladık üzülme deyip duruyor . 19. Deneme ayı başladı :KK43:
Ayy niye kuru kuru agliyosun gel saglam bi doveyim seni en azindan agladigina degsin. Sopaliksiniz harbiden inan bana eslerimiz bizden daha hassaslar kendi esimden biliyorum mala bagliyor arada kaliyor olmadigi her ay tamam biz yipraniyoruz bari onlari yipratmayalim uzulsende ona belli etme bari. AdAraS AdAraS ve G gul_unl gozunun onundeki en iyi ornekler yasadiklariyla ayni seyleri yasasaydin daha mi iyiydi sukredelim ne olur yapmayin böyle :KK20:

Son düzenleme:
Ben yıkıldım resmen :KK43: ağlaya ağlaya içim şişti. Benim adam şaşırdı napcani, tatlım tedaviye başladık üzülme deyip duruyor . 19. Deneme ayı başladı :KK43:
cnm uzulmee biz ne yaparsak yapalim amudada kalksak vakti gelmeyince olmayinca olmuo ne yaziiki. gec olsun saglikli olsun boyle dusun elbet hepimizin kucaklari, goguslerimizi kemiren bebislerimiz gelecek :KK68:

bugun 6. gunum kuzum memlekete giderken 10. gunum olck sabah test yapcm silik milik cikarsa yanimizda saglik.ocagi hemen kan vercm eger hamissem esime demicm gelince vercm haberi hayallar pariss gercekler sulukulee :KK70:
Soylersen gondermez diyemi korkuyon :KK70: benimki ole bir durumda hayatta gondermez cunku

Tatlim esimde cok az bi varikosel var bu yuzden sperm sayimiz normalin bazen alti bazen sinirindaydi doktoru ameliyat yapmaya gerek yok gercek kakaodan bitter bul yola devam et kalan spermlerin direncini yukseltiyor demis eger kaldiysam sebebi bence cikolata bata 2 kaldi :)) kan testi vericem herif totoyu kaldirmiyor korkusundan mi nedendir bilinmez hamile degilsen uzulursun diyo patlaticam simdi ensesine tokati hayret bisi yaa:KK11:
cnm benim esimdede tek tarafli varikosel vardi ama sperm sayimiz cok fazlaydi cik sukur ama hareketimiz azdi 1 bucuk ay ince ameliyat oldu bekliyoruz toparlanmasinu bakalim. senin bat gectimi test yaptin mi ??

ahhh canim yaaa ağlama nolur :( bak benimde 22 ay oldu :( biz uzun zamandir bekliyoz insallah mutlu sona yaklaştık ;)

Back