- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.061
insallah yüksektir cnmYarım saat sonra alicaz çok korkuyorum valla değer inslh yüksek olur
AdAraS canım sen hamilemisin
Neden korkuyorsun nasibindr ne varsa onu yasarsin bosa streslenme hakkinda hayirlisin iste hep. Iyi olacak sonucun goreceksinYarım saat sonra alicaz çok korkuyorum valla değer inslh yüksek olur
İnşallah Kuzum bende kan testi sonucu bekliyorum ve çokkkk korkuyorum testler yanlış çıkacak dieYarım saat sonra alicaz çok korkuyorum valla değer inslh yüksek olur
:)) guzel olacaaaaaaaak iyi dusun kotu cikmasi icin hicbir sebep yok annesi o kuzuyu cok bekledi oda artik anneyi bekletmeyecek gor bakÇizgiler çıktı kuzum şimdi toplantıdan çıkınca kan verdim onun sonucunu bekliyorum bir saate çıkarmış. Kızlarrrrrrr dua edin bana lütfen
Bana bakim bu aksam kimse test yapmasin he misafirim var yatili kuserim
Ben yokken atraksiyon olmasin
Yok burdayim suan bakabiliom el altindan sizi bos birakmaya gelmioSonradan gördüm bileydim kan testi vermezdim
Kuzum canım benim iyiki varsın sen hep beni pozitif düşündüre düşündüre bu safhaya geldim:)) guzel olacaaaaaaaak iyi dusun kotu cikmasi icin hicbir sebep yok annesi o kuzuyu cok bekledi oda artik anneyi bekletmeyecek gor bak
Yok burdayim suan bakabiliom el altindan sizi bos birakmaya gelmio
Bi kendime faydam yok isteKuzum canım benim iyiki varsın sen hep beni pozitif düşündüre düşündüre bu safhaya geldim
Allahım sağlıklı hayırlı bebiş gelsin inşallah göbişine kuzum benimBi kendime faydam yok iste
Yok cnm benin daha cok var regl daha bi kere denedik yumurtlamam ne zaman bilmiyorum da bu ay sansa kaldi artik:)))Dandik te olabilir . İyide çıkabilir biraz şansa kalmış :) ama sen gebelik testi yapacaksan sabah ilk idrarla yap. Bende yarın yapıcam
Cani tebrikler sonuca bakma sen sadece iki gunde bir artisini takip edeceksinKızlar sonuç çıktı bat a bir gün kala ki sonuç düşük mü sizce
Gözün aydin canim darisi başimiza sonuca takilma artar merak etme yaaKızlar sonuç çıktı bat a bir gün kala ki sonuç düşük mü sizce
Hayir canim dusuk degil :)) gozun aydinKızlar sonuç çıktı bat a bir gün kala ki sonuç düşük mü sizce
gülümse :)Ayyy hic yapamam cingenelik cok titizim bide eccuk daginikligim gorunsun istemem yemeğim ikimize gore vardi7 de girdim mutfaga orman kebabi pilav brokoli corbasi bide salata onlar geldiginde sofra hazirdi :)) ama suan bi taraflarimdan soluyorum
Teşekkür ederim canım benim darısı isteyenlerin başına....Cani tebrikler sonuca bakma sen sadece iki gunde bir artisini takip edeceksin
Gözün aydin canim darisi başimiza sonuca takilma artar merak etme yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?