- 8 Aralık 2015
- 1.076
- 2.951
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #3.081
Sağol kuzum benim teşekkür ederim. Darısı isteyenlerin başına inşallahHayir canim dusuk degil :)) gozun aydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum benim teşekkür ederim. Darısı isteyenlerin başına inşallahHayir canim dusuk degil :)) gozun aydin
Hic iyi degil....Oyyy kiyamam arkadaşıma yeni geldik eve kan sonucunda 1442.41 değerin canım bilmiyorum iyimi
Cokk cok iyi canim artisin cok guzel ijsallah saglikli birsekilde bebegini kucagina alirsinOyyy kiyamam arkadaşıma yeni geldik eve kan sonucunda 1442.41 değerin canım bilmiyorum iyimi
Tebrıkler canımmmKızlar sonuç çıktı bat a bir gün kala ki sonuç düşük mü sizce
Tebrıkler canımmm
Oyyy kiyamam arkadaşıma yeni geldik eve kan sonucunda 1442.41 değerin canım bilmiyorum iyimi
Tatlim ikinci cizgi en az birinci kadar koyu renkli olmasi lazim. Silikse yumurtlama gunu degildir. Benim kullanfigim urunde bu sekilde yaziyor. Kullanma talimatina bi bak istersen. 2 gune falan olur muhtemelen. Sen her gun oglen yada ogleden sonra test yapmaya devam et.Merhaba arkadaşlar bu ay ovülasyonda 10. Gün çift çizgiyi gördüm bugün 13.gün ve çok silik 2.çizgi var yani erken mi yumurtladım 10. Ve 12. Gün ilişki oldu oysa ki doktor 14. 15. Ve 16. Gün deneyeceksin demişti??? Anlamadım bugünlerde dene olmazsa aşılama dedi ama sanıyorum ben bugünlerden daha erken yumurtluyorum...
Gunaydin :) pazartesi gecesi yapmisti 360 di :)Kuzum çok güzel çıkmış sonucun bir dahaki gittiğinde inşallah keseciği görürsünüz güzel annecik bu arada kan sonuçların kaçtan kaça yükseldi ve kaç gün de bir yaptın kuzum? Geçmişte paylaştın biliyorumda çok sayfa var
tebrik ederim cnm. sonucun düşük olmasi değil önemli olan bakalim 2 günde 1.5 kat artarak devam edicek mi o önemliKızlar sonuç çıktı bat a bir gün kala ki sonuç düşük mü sizce
daha ne olsun yaaaavvvv maşallahOyyy kiyamam arkadaşıma yeni geldik eve kan sonucunda 1442.41 değerin canım bilmiyorum iyimi
Oğlum mu nerden bikiyisun kız belkide kız hayırlısı olsun bakalimHic iyi degil....
Neden 1442 de 1443 degil
Gaayet iyi yat uyu bir dahada kan verme ben sana ne dedim sali giiiiiit keseyi gor deger meger bunlarida sil artik kafandan cok saglikli bir sekilde gumbur gumbur geliyor oğlun
tebrik ederim cnm. sonucun düşük olmasi değil önemli olan bakalim 2 günde 1.5 kat artarak devam edicek mi o önemli
Canım hayırli olsun ay 11 ay yazacaksın sat gününe 7 ekleyecek sinKızlar hamilelik takvimi için sat tarihine 7 mi ekliyorduk, nasıl yapılıyor?