• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Oyyy kiyamam arkadaşıma yeni geldik eve kan sonucunda 1442.41 değerin canım bilmiyorum iyimi
Hic iyi degil....
Neden 1442 de 1443 degil :KK49:
Gaayet iyi yat uyu bir dahada kan verme ben sana ne dedim sali giiiiiit keseyi gor deger meger bunlarida sil artik kafandan cok saglikli bir sekilde gumbur gumbur geliyor oğlun :KK71::KK73:

Oyyy kiyamam arkadaşıma yeni geldik eve kan sonucunda 1442.41 değerin canım bilmiyorum iyimi

Kuzum çok güzel çıkmış sonucun bir dahaki gittiğinde inşallah keseciği görürsünüz güzel annecik :anneadayı: bu arada kan sonuçların kaçtan kaça yükseldi ve kaç gün de bir yaptın kuzum? Geçmişte paylaştın biliyorumda çok sayfa var

AdAraS AdAraS S selin_78 maşallah değerleriniz çok iyi
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara inşallah
Günü geçenler yok mu? Hadi siz de testleri patlatın adet olanlar da üzülmeyin sakın vardır Verenin bir bildiği.. sabrederek ve stres yapmadan olacaktır Allahın izniyle buna inanın

Canım çok teşekkür ederim amin inşallah darısı isteyen herkesin başına hayırlısıyla bir an önce inşallah :nazar:

Merhaba arkadaşlar bu ay ovülasyonda 10. Gün çift çizgiyi gördüm bugün 13.gün ve çok silik 2.çizgi var yani erken mi yumurtladım 10. Ve 12. Gün ilişki oldu oysa ki doktor 14. 15. Ve 16. Gün deneyeceksin demişti??? Anlamadım bugünlerde dene olmazsa aşılama dedi ama sanıyorum ben bugünlerden daha erken yumurtluyorum...
Tatlim ikinci cizgi en az birinci kadar koyu renkli olmasi lazim. Silikse yumurtlama gunu degildir. Benim kullanfigim urunde bu sekilde yaziyor. Kullanma talimatina bi bak istersen. 2 gune falan olur muhtemelen. Sen her gun oglen yada ogleden sonra test yapmaya devam et.

Kuzum çok güzel çıkmış sonucun bir dahaki gittiğinde inşallah keseciği görürsünüz güzel annecik :anneadayı: bu arada kan sonuçların kaçtan kaça yükseldi ve kaç gün de bir yaptın kuzum? Geçmişte paylaştın biliyorumda çok sayfa var
Gunaydin :) pazartesi gecesi yapmisti 360 di :)

Hic iyi degil....
Neden 1442 de 1443 degil :KK49:
Gaayet iyi yat uyu bir dahada kan verme ben sana ne dedim sali giiiiiit keseyi gor deger meger bunlarida sil artik kafandan cok saglikli bir sekilde gumbur gumbur geliyor oğlun :KK71::KK73:
Oğlum mu nerden bikiyisun kız belkide kız hayırlısı olsun bakalim

Back