- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.041
Olsun canim beraberiz bu ay :) yeni bat ne oldu simdi ?Bat 5 Mart idi ama 3 martta geldi kırmızı
Yokkk testler elimizde seni bekliyoruz :))Bana bakim bu aksam kimse test yapmasin he misafirim var yatili kuserim
Ben yokken atraksiyon olmasin
Ben size kusum bi keree yoklugumdan istifade 300.sayfayi doldurmussunuz
31 Mart olcak sanırım cnm ... Ama bu ay takvime bakmayı bile düşünmüyorum. Sadece bol bol action; )Olsun canim beraberiz bu ay :) yeni bat ne oldu simdi ?
Battasiz bu ay :))31 Mart olcak sanırım cnm ... Ama bu ay takvime bakmayı bile düşünmüyorum. Sadece bol bol action; )
Yapma o zaman canım bidahaki ay kullanırsın. Hamilelik belirtileri ve adet belirtileri benzerdir tabi o da bi köşede dursunmissagor canım yarın sabah test yapıcam ama benim adet sancilarim çok kötü başladı boşu boşuna pahalı test aldım neyse yapıcam yinede
hormonlar yuzundendir cnm ahhh o progesteron yok mu hep o sebepÇok canım sıkılıyor eşimle kavga ettik. Tamam kavga demeyim de ben çok üstüne gittim abarttim galiba napsam kiiçime dert oldu .
Bidahaki aya artık kismetseBat 5 Mart idi ama 3 martta geldi kırmızı
aynısı 2 gündür bende de var aynı yumurtlama ağrısı gibiBenim sağ kasığım ve bacağım çok ağrıyor ya
hormonlar yuzundendir cnm ahhh o progesteron yok mu hep o sebepben böyle durumlarda en tatli halimle kedi gibi eşimin sağında solunda dolaniyorum o da anliyo pişman olduğumu hadi gel barışalım diyo
Yuksek cikacak Allahin izniyle sen icini rahat tut canim. 1600 den asagi degildir yanlis hatirlamiyorsam kan verdigin gunu :))Canlar geldik kan vermeye dua edin değer yüksek ciksin
Allah razı olsun Rabbim sanada nasip etsin ben hatirlarlatsam salı akşamı vermistimYuksek cikacak Allahin izniyle sen icini rahat tut canim. 1600 den asagi degildir yanlis hatirlamiyorsam kan verdigin gunu :))
Sali gecesi :)) ben pazartesi hesapladim. Birde bugunu ctesi saniyorum evde oturunca gunlerde karisiyor :) 1000 lerde falandir o zaman snucu kacta öğreneceksiniz?Allah razı olsun Rabbim sanada nasip etsin ben hatirlarlatsam salı akşamı vermistim
Sağol canım teşekkür ederimCanımmm çooook sevindim hayırlı olsun
Doğru söylüyorsun canım. İşim kafamı meşgul ediyor zaten yeni çıktım toplantıdan daha yeni okuyorum sizleri :)Korkma , rahat ol ve pozitif düşün. Kötü şeyler getirip germe vücudunuEmanetiniz Rabbime ... farzet ki hamile olduğunu bilmiyorsun , kafanı başka şeylerle meşgul et ve ağrı olsa bile kendini rahatlatmaya çalış. En kısa sürede de doktora gitmeyi ihmal etme
Tatlim kendini sikintiya sokma birde yaptigin testi markasi neydi?
Yarım saat sonra alicaz çok korkuyorum valla değer inslh yüksek olurSali gecesi :)) ben pazartesi hesapladim. Birde bugunu ctesi saniyorum evde oturunca gunlerde karisiyor :) 1000 lerde falandir o zaman snucu kacta öğreneceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?