Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Çok canım sıkılıyor eşimle kavga ettik. Tamam kavga demeyim de ben çok üstüne gittim abarttim galiba napsam ki içime dert oldu .

Çok canım sıkılıyor eşimle kavga ettik. Tamam kavga demeyim de ben çok üstüne gittim abarttim galiba napsam ki içime dert oldu .
hormonlar yuzundendir cnm ahhh o progesteron yok mu hep o sebep ben böyle durumlarda en tatli halimle kedi gibi eşimin sağında solunda dolaniyorum o da anliyo pişman olduğumu hadi gel barışalım diyo

Benim sağ kasığım ve bacağım çok ağrıyor ya
aynısı 2 gündür bende de var aynı yumurtlama ağrısı gibi ilk defa böyle bisi oldu ondan gaza gelip test yaptim negatif ateş de düşmese erken olduğu için çıkmadı deyip avutcaktim kendimi ama ateş de düştü ama sen umudunu kaybetme çünkü bu hamilelik belirtisi de olabiliyormus

hormonlar yuzundendir cnm ahhh o progesteron yok mu hep o sebep ben böyle durumlarda en tatli halimle kedi gibi eşimin sağında solunda dolaniyorum o da anliyo pişman olduğumu hadi gel barışalım diyo

Aynen bende öyle yapıyorum sonra başlıyor oda kıs kıs gülmeye. Şu an işte daha çalışıyor. Hiç aramadı beni öğlen den beri , oda korkudan aramadı yine bağırıp cagiricam diye. Ayyy ben onu yanimdayken bile özlüyorum, sırf bu yüzden onun çalıştığı yere başvuru yapıcam

Doğru söylüyorsun canım. İşim kafamı meşgul ediyor zaten yeni çıktım toplantıdan daha yeni okuyorum sizleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…