- 8 Aralık 2015
- 1.076
- 2.951
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #3.101
Ekleyemedim adım adım anlatıverir misiniz ilk eklicem beceremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdım senin için oku takıldığında yerde sorEkleyemedim adım adım anlatıverir misiniz ilk eklicem beceremedim
kız cvp versene sat ne zamandı ilk gununu yaz adet dongun kaç gun onu yaz hesaplıyım bakıyım doğrumu yapmısmısın
9 şubat tı kuzumson adet ne zamandı
9 şubat tı kuzum
Kuzum bir yandan çalışıyorum arada bakabiliyorum. 9 şubat sat 26 günde bir oluyorum. Olmuş mu?kız cvp versene sat ne zamandı ilk gununu yaz adet dongun kaç gun onu yaz hesaplıyım bakıyım doğrumu yapmısmısın
Tebrikler canım Rabbim saglikla kucağına almayı da nasip etsin ins maşallah :)Kızlar sonuç çıktı bat a bir gün kala ki sonuç düşük mü sizce
Ayyyy oyle hissettim biran yaziverdim :)))Oğlum mu nerden bikiyisun kız belkide kız hayırlısı olsun bakalim
Sağol canım, amin inşallah. Darısı hamiş adaylarının başına inşallahTebrikler canım Rabbim saglikla kucağına almayı da nasip etsin ins maşallah :)
Kuzum bir yandan çalışıyorum arada bakabiliyorum. 9 şubat sat 26 günde bir oluyorum. Olmuş mu?
cansın can hayırlısı olsunallahım en kısa zaman da sana ve diğer bekleyen arkadaslara tez zamanda versınAyyyy oyle hissettim biran yaziverdim :)))
olmus canım benım hayırlı ugurlu olsun allahım hepimizi bir avazda kurtarsın saglıkla kucagımıza alırız allahım isteyen herkese tez zamanda versin
Aminnnnnni inşallah canimcansın can hayırlısı olsunallahım en kısa zaman da sana ve diğer bekleyen arkadaslara tez zamanda versın
hayır kapatmamıs. sayfasını bloke etmiş yönetim. gecen gun bana da yapmıslardı. hatta ben beklemeyıp 2. hesabı actım diye hesabımı komple ıptal ettıler. maasallah cezaevı gıbı işliyor. allah korusun sayfanın yönetımınden ulkeyı neysekı ulkeyı yönetmyorlar . duyuyr musun admin. seni protesto ediyorumKizlar @Salcali_ekmek 'e ne oldu? Hesabı kapatmış, umarım kötü bir durum yoktur
Bilmiyorum kiSalçalıekmek neden yok kızlar