• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

yükledim kizlar

Eklentiler

• 1457108327348.jpg
    1457108327348.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 89
Bende hollanda.orda varmo bilmiyorum action diye bir dukkan var orda ovu ve gebelik testlerine cok uyguna alabilirsin.istersen bir arastir.almanyaninda bazi yerlerinde acildi.eger yakinsan almanyaya ordada bakabilirsin
Evetcnm diydum onu ama benim oldugum yere 1 saat uzakmis guzel uygin esyalarda varmis sanirim bu hafta degilde haftaya ancak gidebilirim

Canım benim çok teşekkür ederim. Amin inşallah:KK5:

Tatlım tekrar tebrik ederim. Bize biraz belirtilerinden bahsedermisin. Akıntı, göğüs, bel , ruh hali , Allah ne verdiyse işte. Mesela bende bazen adet sancısı geliyor onunla beraber bir şey aktigini hissediyorum bol sulu bir akıntı oluyor ondan sonra ağrı da geçiyor

Bi bize vurmadi piyango :)) Olderseolur0606 Olderseolur0606 hamile kalinca ona dedim ayagini suru diye yapti sanirim bos gunumuz yok hergun bi hamile listeye daha kimseyi eklemicem bizede sira cabuk gelsin:-)
Bu ara bulantı ve uyumayla meşgulüm ama size hep dua ediyorum ;) şimdi kimler hamileeee ? İki günde neler kaçırdım çabuk özet geçin lütfen.
Ayrıca inanıyorum sıra Allahın izniyle hepinize gelecek, inanmak ve dua etmek güzel şey :-)

Bu ara bulantı ve uyumayla meşgulüm ama size hep dua ediyorum :KK66: şimdi kimler hamileeee ? İki günde neler kaçırdım çabuk özet geçin lütfen.
Ayrıca inanıyorum sıra Allahın izniyle hepinize gelecek, inanmak ve dua etmek güzel şey :-)

Canım bana akıntı olayını anlat lütfen baya takıldım.

Canım bana akıntı olayını anlat lütfen baya takıldım.
Ovulasyondn hemen sonra bi 5 gün bende sarı akıntı oldu, bi 5 gün de yerleşme olan açık kahverengi leke oldu, şimdi de bazEn beyaz bazen sarımsı akıntı oluyor. Adetim de geçti. Kan yok çok şükür. akıntılar da yoğun değil ama hep oldu

Ovulasyondn hemen sonra bi 5 gün bende sarı akıntı oldu, bi 5 gün de yerleşme olan açık kahverengi leke oldu, şimdi de bazEn beyaz bazen sarımsı akıntı oluyor. Adetim de geçti. Kan yok çok şükür. akıntılar da yoğun değil ama hep oldu

Bende sarı akıntı var , çok değil ama afedersin çamaşırda leke bırakıyor ve hep ıslak hissediyorum. Bazende su gibi akıntı beyazla karışık. Tuhaf anlayamıyorum

Bugunu yapmadim henuz grip yuzunden sivi tuketimini yukseltmem lazimdi cok sivi tukettim aksama yapip gondericem

Eklentiler

• 20160304_163255.jpg
    20160304_163255.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 20160304_163305.jpg
    20160304_163305.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 20160304_163349.jpg
    20160304_163349.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 63
Bende sarı akıntı var , çok değil ama afedersin çamaşırda leke bırakıyor ve hep ıslak hissediyorum. Bazende su gibi akıntı beyazla karışık. Tuhaf anlayamıyorum
Bende ilk zamanlarda öyle ıslak gibi hissediyordum hakkında hayırlısı, gelsin bebişler inşallah

Back