- 8 Aralık 2015
- 1.076
- 2.951
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.941
Canım benim çok teşekkür ederim. Amin inşallahcanım hayırlı ugurlu olsun.sağlıkla kucağına al inşallah.sende 2016 da anniş olacaklardansın yani.darısı diğer tüm arkadaşlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim çok teşekkür ederim. Amin inşallahcanım hayırlı ugurlu olsun.sağlıkla kucağına al inşallah.sende 2016 da anniş olacaklardansın yani.darısı diğer tüm arkadaşlara
Bana doktor 4 5 gün kala gel kan için diyor iğne vurunuyorumya onun için. Bence sende pazartesi gidebilirsinsence ne zaman yapayım ben bu hcg testlerini? bat a 5-6 gün var. ovulasyon testlerini günde 1 e düşürdüm merakımdan bat a kadar yapayım diyorum.
Bu çok çok silik canım ya yarın bi tane daha yap koyulasiyorsa heveslenelimyükledim kizlar
yükledim kizlar
baska test de yok sabirla bekliyodum ama batin gelmesini burda hamile kalanlari okuyunca bi yapayim dedim hayirlisiBu çok çok silik canım ya yarın bi tane daha yap koyulasiyorsa heveslenelim
Evetcnm diydum onu ama benim oldugum yere 1 saat uzakmis guzel uygin esyalarda varmis sanirim bu hafta degilde haftaya ancak gidebilirimBende hollanda.orda varmo bilmiyorum action diye bir dukkan var orda ovu ve gebelik testlerine cok uyguna alabilirsin.istersen bir arastir.almanyaninda bazi yerlerinde acildi.eger yakinsan almanyaya ordada bakabilirsin
Canım benim çok teşekkür ederim. Amin inşallah
Bu ara bulantı ve uyumayla meşgulüm ama size hep dua ediyorum şimdi kimler hamileeee ? İki günde neler kaçırdım çabuk özet geçin lütfen.Bi bize vurmadi piyango :)) Olderseolur0606 hamile kalinca ona dedim ayagini suru diye yapti sanirim bos gunumuz yok hergun bi hamile listeye daha kimseyi eklemicem bizede sira cabuk gelsin
Bu ara bulantı ve uyumayla meşgulüm ama size hep dua ediyorum şimdi kimler hamileeee ? İki günde neler kaçırdım çabuk özet geçin lütfen.
Ayrıca inanıyorum sıra Allahın izniyle hepinize gelecek, inanmak ve dua etmek güzel şey
Ovulasyondn hemen sonra bi 5 gün bende sarı akıntı oldu, bi 5 gün de yerleşme olan açık kahverengi leke oldu, şimdi de bazEn beyaz bazen sarımsı akıntı oluyor. Adetim de geçti. Kan yok çok şükür. akıntılar da yoğun değil ama hep olduCanım bana akıntı olayını anlat lütfen baya takıldım.
4 tanecik testim kaldı ama.Her sabah ilk idrarla bir tane yap. Tıpkı yumurtlama takibi gibi :)
Ovulasyondn hemen sonra bi 5 gün bende sarı akıntı oldu, bi 5 gün de yerleşme olan açık kahverengi leke oldu, şimdi de bazEn beyaz bazen sarımsı akıntı oluyor. Adetim de geçti. Kan yok çok şükür. akıntılar da yoğun değil ama hep oldu
4 tanecik testim kaldı ama.
Yumurtama ne zaman burda bi azalmış sonra geri artmış devreler yandı bendeBugunu yapmadim henuz grip yuzunden sivi tuketimini yukseltmem lazimdi cok sivi tukettim aksama yapip gondericem
Bende ilk zamanlarda öyle ıslak gibi hissediyordum hakkında hayırlısı, gelsin bebişler inşallahBende sarı akıntı var , çok değil ama afedersin çamaşırda leke bırakıyor ve hep ıslak hissediyorum. Bazende su gibi akıntı beyazla karışık. Tuhaf anlayamıyorum