- 19 Şubat 2016
- 200
- 357
- 18
- 40
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #2.701
Aç gideyim ozmn bende ay Aalh yardımcımız olsun cumlemizin ama ben çok korkuyorum o Mandal olayındanBana da öyle demişti pis doktor ben de vajinal ultrason sanmıştım allahtan kan tahlili falan ister belki diye aç gitmiştim, yatışını yapın diyince şok olmuştum 2 saat falan tuttular gerçi operasyondan sonra ama ameliyathane falan önceden bilsem hazırladım kendimi.
AdAraS cok saglam dua ettim sana baaaak bi kendime faydam yok. Neyse banada siz hamisler dua edinde bu ayda ben bulayim cift cizgiyi
kiz beni hiç yatirmadilar bile diş çektirmiş muamelesi yaptilar doktor tupler açık bu ay korun radyasyon aldin hadi git şimdi diye gönderdiBana da öyle demişti pis doktor ben de vajinal ultrason sanmıştım allahtan kan tahlili falan ister belki diye aç gitmiştim, yatışını yapın diyince şok olmuştum 2 saat falan tuttular gerçi operasyondan sonra ama ameliyathane falan önceden bilsem hazırladım kendimi.
Olabilir inş hamile kalırım bu aybelki tüplerinde ufak bi tikaniklik varsa rahim filmi açar cnm ve hemen hamile kalabilirsin
TebrikleeeeerCanım sabah yaptım çıkmadı. Kan vereyim demiştin sonra birden vazgeçtim. Önüme nöbetçi eczane çıktı erken gebelik testi aldım eve geldim yaptım yüzümü yıkadım teste dığru gözüm kaydı bir baktım pembeleşen bişey var beş içinde o hali aldı gittikçe koyulaştı ben dahi inanamıyorum
Banada tertemizsin git hamile kal dedi. Sonra 2. Kurtajimida yine kendi yaptı 3 kez operasyon yaptı bana aynı doktor. Artık ona gitmiyorum ürkütüyor benikiz beni hiç yatirmadilar bile diş çektirmiş muamelesi yaptilar doktor tupler açık bu ay korun radyasyon aldin hadi git şimdi diye gönderdi
Aminnnnnn canim ben kim istiyosa versin Rabbim tez zamanda inşallahNefesin kuvvetliymiş valla hemen tuttu. Allahım bir an önce daha ne olduğunu anlaymadan hamiş olduğunun haberini almayı nasip etsin kuzum benim
yanına ped al cnm çok az kanaman olabilir. benim kanama aksama kadar az az oldu ertesi gün geçtiOlabilir inş hamile kalırım bu ay
Belirtin olmasa o testi alip yapmazdın canim muhakkak vardir biseyler iyi dusun yarin alicaz detaylari senden
aman gitme zaten o doktora aklina gelir hep.Banada tertemizsin git hamile kal dedi. Sonra 2. Kurtajimida yine kendi yaptı 3 kez operasyon yaptı bana aynı doktor. Artık ona gitmiyorum ürkütüyor beni
Tmm cnm çok tsk ederim bilgiler içünyanına ped al cnm çok az kanaman olabilir. benim kanama aksama kadar az az oldu ertesi gün geçti
Sana ac gel demediyse uyutmayacaktir oyle korkup strese girme sadece hatirladigim kadariyla su icmem istenmisti yanilmiyorsam rahim agzina yerlestirdigi sey ve sonrasinda canim yanmisti ama gecti hemen iyi ki yaptirmisim oglusum geldi ardindanAç gideyim ozmn bende ay Aalh yardımcımız olsun cumlemizin ama ben çok korkuyorum o Mandal olayından
AdAraS cannmm çook tebrikk ederimm dikkat et kendine boşver hemen kan verme bencede sadece artık dikkat et kandan nasıl olsa çıkacak ve artacak. şimdi bide düşükmü çıktı değerim diye dert edersin. darısıı bizlerin başına olsun inşallah
cnm tebrik ederim darisi bizim basimizaKızlarrrrrrrrrrrr Kan testi vermekten son anda vazgeçtim. Erken gebelik testi yaptım benim için bir yorumlar mısınız?
bilgim yok ama okuduklarıa göre belirtilerden biri de buMeme ucunun kasinmasi ne demek oluyor acaba?
Canim bata kac kalmisti senin? Hergun sidikle ugrasmaktan carpilicam banyoda birakiyorum ovu movu yok daaAmin canım inşallah. Hepimiz bu günler için bekliyoruz Allahım kimsenin göbişini ve kucağını boş bırakmasın tez zamanda sizlerin göbişleride dolsun inşallah
Teşekkür ederim kuzum benim. Benim areş haricinde belirtim olmadı akıntımda olmadı doğru dürüst bir gün var bir gün yok sümüksü sarı birşey geldi ara sıra tekrar mı yumurtluyorum diyecek kadar şeffaf ve yapışkandı ama onun harisinde ağrım falan olmadı desem yeridir arada batar girdi ama yalın ayak dolaştığım gün oldu oda bundan sonra belirtim olursa ama saati saatine paylaşırım sizlerle daha bat a iki gün varTebrikleeeeerdarisi başımıza olsun belirtilerin nelerdi? Hemen paylaşır misin belirtilerini
Bendede ne ovu kaldi ne gebelik banyodaki cop kovasi agzina kadar bos test kutulariyla doldu tasti hep bu gecen hafta. Siparis vermedim bu ay test stresi yasamayacagimmmmCanim bata kac kalmisti senin? Hergun sidikle ugrasmaktan carpilicam banyoda birakiyorum ovu movu yok daa
cnm tebrik ederim darisi bizim basimiza
Canim bata kac kalmisti senin? Hergun sidikle ugrasmaktan carpilicam banyoda birakiyorum ovu movu yok daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?