- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.661
AdAraS cok saglam dua ettim sana baaaak bi kendime faydam yok. Neyse banada siz hamisler dua edinde bu ayda ben bulayim cift cizgiyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok cok silikte olsa var gibi gorunuyor ay hadi insallah yarin ver o kani benceKızlarrrrrrrrrrrr Kan testi vermekten son anda vazgeçtim. Erken gebelik testi yaptım benim için bir yorumlar mısınız?
Bebiş var bence canımmmmKızlarrrrrrrrrrrr Kan testi vermekten son anda vazgeçtim. Erken gebelik testi yaptım benim için bir yorumlar mısınız?
Ne yarini beeee ne kocalar var hemen goturur ucura ucura verdirtir kanini onun kocisi gor baaaahCanim cok cok silikte olsa var gibi gorunuyor ay hadi insallah yarin ver o kani bence
Ayyy elim ayağım titriyor valla şindi girdim eve eczaneden geçerken aldıydım sabah yaptım bişye yoktu. Anca Cumartesi gidebilirim kuzum Dualarınız geçti vallaKosssss kan ver. Yorumum bu :)))
Hadi koz hamissin gozun aydin hemen teste gidiyosun simdiii
aaa bayaga bayaga çıkmış 2. çizgi:) battaş git kan verKızlarrrrrrrrrrrr Kan testi vermekten son anda vazgeçtim. Erken gebelik testi yaptım benim için bir yorumlar mısınız?
İnşallah canım benimHamilesiinnnnn canim tebrikler
Hahah ben bu sahneyi hatirliyorum yok ya bunun kociş goturmez teste filan hic sanmiyorumNe yarini beeee ne kocalar var hemen goturur ucura ucura verdirtir kanini onun kocisi gor baaaah
Bende gördüm kuzum ama hala inanamıyorum nasıl oldu bir tek belirtim bile yokGördüm gördüm gördüm
Canım sabret ya zaten değerin daha düşüktür bu sefer de onun stresi oluyor cumartesi ye kadar güzel güzel artar normal gebelik testinde bile görünür inşallahAyyy elim ayağım titriyor valla şindi girdim eve eczaneden geçerken aldıydım sabah yaptım bişye yoktu. Anca Cumartesi gidebilirim kuzum Dualarınız geçti valla
Hadi hayirlisi olsun madem baska test varsa sabah ik idrarla yine yap tescilleyelimAyyy elim ayağım titriyor valla şindi girdim eve eczaneden geçerken aldıydım sabah yaptım bişye yoktu. Anca Cumartesi gidebilirim kuzum Dualarınız geçti valla
İnşallah canım benimBebiş var bence canımmmm
Bende atifta bulunmak icin bilhassa yazdim zeki seyHahah ben bu sahneyi hatirliyorum yok ya bunun kociş goturmez teste filan hic sanmiyorum
valla ne güzel yaa hem de sabah idrari bile değil peki hemen mi çıktı 2.çizgi yoksa bekledikce mi belirdi? ben hiç poZitif göremedim de merak ettim :)
Bende gördüm kuzum ama hala inanamıyorum nasıl oldu bir tek belirtim bile yok
Belirtin olmasa o testi alip yapmazdın canim muhakkak vardir biseyler iyi dusun yarin alicaz detaylari senden
Bende gördüm kuzum ama hala inanamıyorum nasıl oldu bir tek belirtim bile yok
İnşallah canım bakalım hayırlısı bende hemen gitmek istiyorumda Cumartesi anca gidebilirimCanim cok cok silikte olsa var gibi gorunuyor ay hadi insallah yarin ver o kani bence
Ilacli film mi istedi? Eger oyleyse o ay hamile kalman cok daha kolay oluyor ilk ogluma oyle kaldim hayatim bende rahim agzi cok sıkıydi ilac enjekte edemedi rontgen masasinda ufak bir mudahale ile acti ve ertesi ay dadadannn gebistim :))Kizlar Dr benden rahim filmi istedinasil bişey olduğunu bilmiyorum yardım lutfen