• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ayyy elim ayağım titriyor valla şindi girdim eve eczaneden geçerken aldıydım sabah yaptım bişye yoktu. Anca Cumartesi gidebilirim kuzum :oops: Dualarınız geçti valla
Canım sabret ya zaten değerin daha düşüktür bu sefer de onun stresi oluyor cumartesi ye kadar güzel güzel artar normal gebelik testinde bile görünür inşallah

Gicihhhlarrr al biri daha gebis oldu gittikce azaliyoruz kiz Sabirsiz61 Sabirsiz61 kim ayagini suruyerek gebis kaldi uleee gunu gelen gebisss bu aradaaaa cok cokkk cokkkkkkkk tebrik ederim hayatimm Allah anali babali sag salim buyutmek nasip etsin insallah darisi bizlerin basinaaa insallahhh amin amin aminnnnn

Kizlar Dr benden rahim filmi istedinasil bişey olduğunu bilmiyorum yardım lutfen
Ilacli film mi istedi? Eger oyleyse o ay hamile kalman cok daha kolay oluyor ilk ogluma oyle kaldim hayatim bende rahim agzi cok sıkıydi ilac enjekte edemedi rontgen masasinda ufak bir mudahale ile acti ve ertesi ay dadadannn gebistim :))

Back