- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #2.681
Rahime bir miktar sıvı madde veriyorlar şişirip görüntülemek için sonra röntgen cihazı ile doktor tuplerin açık mi kapalimi olduğun a bakıyor ekrandan söyle bir güzelliği var bu verdikleri opak madde tikanik tüpü açma ihtimali oluyor, bazıları anestezi veriyor bazıları vermiyor ben anestezi verilmeden yaptırdım adet sancısı gibi sancı oluyor sonraki iki-üç günde lekelenmem olmuştuKizlar Dr benden rahim filmi istedinasil bişey olduğunu bilmiyorum yardım lutfen
benim siparislerim gelmedi o yizden iki gunde bi deneme yapacam :))) onceden hissediyordum yumurtlamayi bu ay nasil olur bilmiyorumgeldim canım geldim :) Allahtan ovulasyon testlerimi atmamışım bu ay tozlu raflardan çıkardım :) ama korunmayı bıraktım kafam rahat olursa olur olmazsa zaten birdahaki ay doktora gidicem
gayet kolay bisey cnm hiç korkmaKizlar Dr benden rahim filmi istedinasil bişey olduğunu bilmiyorum yardım lutfen
Ben çektirdim adet bitiminde gel mi dedi.Kizlar Dr benden rahim filmi istedinasil bişey olduğunu bilmiyorum yardım lutfen
Bi bize vurmadi piyango :)) @Olderseolur4406 hamile kalinca ona dedim ayagini suru diye yapti sanirim bos gunumuz yok hergun bi hamile listeye daha kimseyi eklemicem bizede sira cabuk gelsinGicihhhlarrr al biri daha gebis oldu gittikce azaliyoruz kizSabirsiz61 kim ayagini suruyerek gebis kaldi uleee gunu gelen gebisss bu aradaaaa cok cokkk cokkkkkkkk tebrik ederim hayatimm Allah anali babali sag salim buyutmek nasip etsin insallah darisi bizlerin basinaaa insallahhh amin amin aminnnnn
İnşallah canım benim istesemde şuan gidemem eşim yok şuan Cumartesi anca gidebilirimCanım sabret ya zaten değerin daha düşüktür bu sefer de onun stresi oluyor cumartesi ye kadar güzel güzel artar normal gebelik testinde bile görünür inşallah
Cnm sadece regl den sonra rahim filmi Çekicez dedi ztn ilk kez duydumboyle birşeyi tedirginimIlacli film mi istedi? Eger oyleyse o ay hamile kalman cok daha kolay oluyor ilk ogluma oyle kaldim hayatim bende rahim agzi cok sıkıydi ilac enjekte edemedi rontgen masasinda ufak bir mudahale ile acti ve ertesi ay dadadannn gebistim :))
T silik gibi duruyor. Pozitif benceKızlarrrrrrrrrrrr Kan testi vermekten son anda vazgeçtim. Erken gebelik testi yaptım benim için bir yorumlar mısınız?
Evet ekleme bencedeBi bize vurmadi piyango :)) @Olderseolur4406 hamile kalinca ona dedim ayagini suru diye yapti sanirim bos gunumuz yok hergun bi hamile listeye daha kimseyi eklemicem bizede sira cabuk gelsin
Bin kere amin canım benim. Hepimizin hamiş haberlerini alıncaya kadar ben burdayım Allahın izniyle önümüzdeki ay o listeyi dolduracağız hepimiz. Allahım tüm bekleyenlere tez zamanda hayırlı ve sağlıklı versinGicihhhlarrr al biri daha gebis oldu gittikce azaliyoruz kizSabirsiz61 kim ayagini suruyerek gebis kaldi uleee gunu gelen gebisss bu aradaaaa cok cokkk cokkkkkkkk tebrik ederim hayatimm Allah anali babali sag salim buyutmek nasip etsin insallah darisi bizlerin basinaaa insallahhh amin amin aminnnnn
ya onu da araştırdım stres yumurtlamayi geciktirdiği için geç adet olunuyormuş ama şunu anladim illa yumurtlamadan sonra 14. gün adet olcak diye bisey yok istisnalar oluyo demekki
İnşallah canım bakalım hayırlısı bende hemen gitmek istiyorumda Cumartesi anca gidebilirim
Hic tedirgin olma film cekiminden sonra adet sancisi bisey hissedeceksim hepsi bu :))Cnm sadece regl den sonra rahim filmi Çekicez dedi ztn ilk kez duydumboyle birşeyi tedirginim
Ayyy kızlar be güzel ya Allahım bizlere de her isteyene de saglıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah pek duygusalım gozlerım doldu yaa
Cnm demekki gerekli gördü istedi çünki 3 yıldır korunmuyoruz gebelik yok dedimBen çektirdim adet bitiminde gel mi dedi.
Eğer öyleyse aç git su dahi içme hafif bi anestezi ile yapıyorlar bazıları anestezisiz yaptiriyo ama ben istemedim. Sonra adet gibi kanama oluyo 3 gun falan suruyo ama nasıl bi şeyse bidaha adet görmeden tekrar hamile kaliniyo bıçok kişi de de aynısı olmuş hemen hamile kaliniyo.
Rahimde yapisiklik ya da tüplerde tıkanıklık varsa orda görüyorlar ve açıyorlar.
Ask olsun bacim benide ekleyeydin zaten ne kaldi kine surda 13 martcikBi bize vurmadi piyango :)) @Olderseolur4406 hamile kalinca ona dedim ayagini suru diye yapti sanirim bos gunumuz yok hergun bi hamile listeye daha kimseyi eklemicem bizede sira cabuk gelsin
calismaya basladim cnm 1 kere daha :)))))) bu ay olsun olmasin arasindayim ovulasyon testlerim gelmedi daha regl ne zaman cnmCanım merhaba ben ovulasyon fln kullanmıyorum takipte etmıyrm acikcasi kısmetse olacak yani ilkinde de oyle olmuştu yoksa stres olur bncesen nslsın calış malar a basladınmı
Bana da öyle demişti pis doktor ben de vajinal ultrason sanmıştım allahtan kan tahlili falan ister belki diye aç gitmiştim, yatışını yapın diyince şok olmuştum 2 saat falan tuttular gerçi operasyondan sonra ama ameliyathane falan önceden bilsem hazırladım kendimi.Cnm sadece regl den sonra rahim filmi Çekicez dedi ztn ilk kez duydumboyle birşeyi tedirginim
Canım sabah yaptım çıkmadı. Kan vereyim demiştin sonra birden vazgeçtim. Önüme nöbetçi eczane çıktı erken gebelik testi aldım eve geldim yaptım yüzümü yıkadım teste dığru gözüm kaydı bir baktım pembeleşen bişey var beş içinde o hali aldı gittikçe koyulaştı ben dahi inanamıyorumvalla ne güzel yaa hem de sabah idrari bile değilpeki hemen mi çıktı 2.çizgi yoksa bekledikce mi belirdi? ben hiç poZitif göremedim de merak ettim :)
belki tüplerinde ufak bi tikaniklik varsa rahim filmi açar cnm ve hemen hamile kalabilirsinCnm demekki gerekli gördü istedi çünki 3 yıldır korunmuyoruz gebelik yok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?