- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #2.721
Ovulasyon testi varsa yapar misin bizim içinTeşekkür ederim kuzum benim. Benim areş haricinde belirtim olmadı akıntımda olmadı doğru dürüst bir gün var bir gün yok sümüksü sarı birşey geldi ara sıra tekrar mı yumurtluyorum diyecek kadar şeffaf ve yapışkandı ama onun harisinde ağrım falan olmadı desem yeridir arada batar girdi ama yalın ayak dolaştığım gün oldu oda bundan sonra belirtim olursa ama saati saatine paylaşırım sizlerle daha bat a iki gün var
Ben de tüp işine giricem daha karlıymışBendede ne ovu kaldi ne gebelik banyodaki cop kovasi agzina kadar bos test kutulariyla doldu tasti hep bu gecen hafta. Siparis vermedim bu ay test stresi yasamayacagimmmm
Bendede ne ovu kaldi ne gebelik banyodaki cop kovasi agzina kadar bos test kutulariyla doldu tasti hep bu gecen hafta. Siparis vermedim bu ay test stresi yasamayacagimmmm
Ayy ne guzel bi seferde ikiz ucuz yapar defteri kapatirsinizBen de tüp işine giricem daha karlıymışşaka bi yana bu agustos ayinda tayinimiz cikabilir golcuk yada istanbula eşimin gorev yeri gata doktor arkadaslari ile gorustu basari orani cok yuksek baska yerde yaptirip dunyanin parasini bayilmayalim diyoruz
Kesinlikle olmaz diye rahat bırakınca oluyor diye düşünüyorum 10 larca örneğini çevremde duydum 3 gebeligimin 3 de aynı şekilde olduSenin dediğin doğru ama kuzum kafanda bitireceksin ben yumurtayı kaçırdım diye ilk hafta çok rahattım sonra sizlerle konuştukça umut etmeye başladım sonuç bu
Ama ama amaaa ben ne dedim sanaa hicc belli olmaz olacagi varsa olur gordunmu biz her gece her gecede noluyo tirttt bende sen gibi yapicm bu aySenin dediğin doğru ama kuzum kafanda bitireceksin ben yumurtayı kaçırdım diye ilk hafta çok rahattım sonra sizlerle konuştukça umut etmeye başladım sonuç bu
kocamda saf saf bakıyor neye üzüldüm çözemedi adam. hayır maçla bir alakam olsa bir türlü anlam veremedi. 22 tane adam topun peşinde nasılda kosuyor çok duygulandım :)Canim yazdiklarina hem cok guldum hem cok uzuldum resmen kendimi gordum sende maca aglamak istiyorum yazmissin gozumden yas gulerken geldi ben bi kere aglama bahanesi olarak cay demini almamis die agladim seni cok ii anliyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah saglikli bebislerimiz olsun tez zamanda uzme kendini bu kadar
vav neler oluyor ben niye testi göremedim. test nerde ?Kosssss kan ver. Yorumum bu :)))
Hadi koz hamissin gozun aydin hemen teste gidiyosun simdiii
Canım ilk ovu yapmıştım sonra normal gebelik yapmıştım ondan şüphelenince erken gebelik testini çaktım arkasından üçünü de atıyorumOvulasyon testi varsa yapar misin bizim için
Tekrar attım kuzumvav neler oluyor ben niye testi göremedim. test nerde ?
wawww güzel haber ha :) testi bulamıyorum şeker ekle ekle bir daha ekle gözümüz şenlensin
Bende gördüm kuzum ama hala inanamıyorum nasıl oldu bir tek belirtim bile yok
Yani ovu de baya koyu çıkmış. Maşallah maşallahCanım ilk ovu yapmıştım sonra normal gebelik yapmıştım ondan şüphelenince erken gebelik testini çaktım arkasından üçünü de atıyorum
ben öyle yapiyom zaten ama negatifse istersen spot ışığı tut hiç bisi çıkmıyor
Eneeee ovu testin cok da koyu degil ben de koyu degil diye gebis degilim diyorum kendime :/Canım ilk ovu yapmıştım sonra normal gebelik yapmıştım ondan şüphelenince erken gebelik testini çaktım arkasından üçünü de atıyorum
Canim test yap elinde ne varsa artık biz yorumlarız allahın izniyleKızlar kafayi yicem bata 2 kala tekrar mi yumurtluyorum noluyo bugün sağ kasığımda ayni yumurtlama ağrısı gibi ağrı var bacağıma da vuruyo hafiften ve o kadar çok akintim geliyoki çamaşırım sürekli ıslanıyor yumurtlama akintisindan farki bu krem rengi ve uzayan akıntı da değil. adet belirtisimi bunlar hamilelik belirtisi mi bilemiyorim kafayi yicem
Kesinlikle olmaz diye rahat bırakınca oluyor diye düşünüyorum 10 larca örneğini çevremde duydum 3 gebeligimin 3 de aynı şekilde oldu
Kiz bundan koyusu yumurtlama zaten daha ne olsun adet geçmedenEneeee ovu testin cok da koyu degil ben de koyu degil diye gebis degilim diyorum kendime :/
Sorma ilk aklıma sen geldin sabırsız dedim direkAma ama amaaa ben ne dedim sanaa hicc belli olmaz olacagi varsa olur gordunmu biz her gece her gecede noluyo tirttt bende sen gibi yapicm bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?