- 8 Aralık 2015
- 1.076
- 2.951
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.741
Ekledimwawww güzel haber ha :) testi bulamıyorum şeker ekle ekle bir daha ekle gözümüz şenlensin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledimwawww güzel haber ha :) testi bulamıyorum şeker ekle ekle bir daha ekle gözümüz şenlensin
Büyük organizasyonlar beni duygulandiriyor de ben öyle dedim. Yeterli kalabalığı bulunca agliyorumkocamda saf saf bakıyor neye üzüldüm çözemedi adam. hayır maçla bir alakam olsa bir türlü anlam veremedi. 22 tane adam topun peşinde nasılda kosuyor çok duygulandım :)
gözün aydınCanım ilk ovu yapmıştım sonra normal gebelik yapmıştım ondan şüphelenince erken gebelik testini çaktım arkasından üçünü de atıyorum
Sağol kuzum, isteyen herkesin başına inşallah.gözün aydın
Canım ilk ovu yapmıştım sonra normal gebelik yapmıştım ondan şüphelenince erken gebelik testini çaktım arkasından üçünü de atıyorum
aminSağol kuzum, isteyen herkesin başına inşallah.
Benım reglim bıttı canım Korunmayı biraktim hayırlısı bakalım inşallah bu gebelık uzmez bizicalismaya basladim cnm 1 kere daha :)))))) bu ay olsun olmasin arasindayim ovulasyon testlerim gelmedi daha regl ne zaman cnm
bütün güzel dileklerin senin içinde geçerli canım aminn inşallah sıra bizde olur hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde.Kızlar herkese teşekkür ederim yazdıklarınızdan ve beni yanlız bırakmadığınızdan dolayı. Farkettiniz mi bilmiyorum ama biz birbirimizi tanımasakta güzel bir aile olduk sabah ilk gözümü açtığımda direk açıp okumaya başlıyorum bazen sayfalar dolusu olunca oku oku bitmiyor
Lafı çok uzatmayacağım burada birbirini anlayan birbirine dua eden bir çok kişi tanıdım ve bunun için çok mutlyum. Bu ay bana dua eden arkadaşlarım vardı hepsine çok ama çok teşekkür ediyorum. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin ve onun tüm evrelerini ( ölüm hariç) eşlerimizle, nasip olursa veya varsa diğer evlatlarımızla birlikte görmemizi nasip etsin.
İyi ki varsınız kızlar
canım seni iki gündür takip ediyorum yanlış anlama ama senin biraz sakin olman gerek bebiş böyle gelmez inan. 2 günün kalmış zaten olmazsa üzülme önüne bak hemen tamammı iyi niyetimden diyorum sakın yanlış anlama. stres yaptıkca kendini yıpratırsın biraz rahat olKızlar kafayi yicem bata 2 kala tekrar mi yumurtluyorum noluyo bugün sağ kasığımda ayni yumurtlama ağrısı gibi ağrı var bacağıma da vuruyo hafiften ve o kadar çok akintim geliyoki çamaşırım sürekli ıslanıyor yumurtlama akintisindan farki bu krem rengi ve uzayan akıntı da değil. adet belirtisimi bunlar hamilelik belirtisi mi bilemiyorim kafayi yicem
ahhh canim yaaa düne kadar çok rahattim ama dünden beri ağrılar başladı benim için de gerilim filmi başladı ağrıyı devamli hissettiğim için kafama takmamama gibi bi durumda yok ben burdayim diye bağıran bi ağrı test yapma fobim olduğundan bata kadar test de yapamam. sonum hayrolsun... sağol cnm beni düşündüğün için en iyisi kafaya takmamak için uyuyayimcanım seni iki gündür takip ediyorum yanlış anlama ama senin biraz sakin olman gerek bebiş böyle gelmez inan. 2 günün kalmış zaten olmazsa üzülme önüne bak hemen tamammı iyi niyetimden diyorum sakın yanlış anlama. stres yaptıkca kendini yıpratırsın biraz rahat ol
Insallah cnm halla yasadiklarim unuttamadim ancak bi hamilelik bizi kurtarir:)Benım reglim bıttı canım Korunmayı biraktim hayırlısı bakalım inşallah bu gebelık uzmez bizi
bütün güzel dileklerin senin içinde geçerli canım aminn inşallah sıra bizde olur hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde.
haklısın yaa artık takip etmekde zor olacak sayfalar doluyor hızınıza yetişilmiyor ama ben gerçekten az uzak durmalıyım arada böyle uğrarım
Şimdi canım baştan anlat nelere dikkat ediyosun. Vücudunda neler oluyor yumurtlama testleri nasıl çıkıyor.Bu nedir yaaaaağ kapatiyorum topigi kime gaz verdiysem hamile biri banada gaz versin böyle olmuyo benimkide can istiyo yağniiiii
Bu nedir yaaaaağ kapatiyorum topigi kime gaz verdiysem hamile biri banada gaz versin böyle olmuyo benimkide can istiyo yağniiiii
O değil de bende bi lanet var kime desem hadi hamile kalalım beraber doğuralım o dogurdu ben havamı aldım ama bu kez yine o gazi verecem benKuzum senin gaza ihtiyacın yok ki Allahın izniyle bu ay o bebiş o göbüşe gelecek
Harci yogurdum bugun yarinda sivaya basliycam iste kasik kasik goturucem :))Şimdi canım baştan anlat nelere dikkat ediyosun. Vücudunda neler oluyor yumurtlama testleri nasıl çıkıyor.
Bat bugün başladığına göre yarın bal çörekotu tarçın başlıyorsun değil mi
Madem bole bi ozellgin var bu ayda bana el ativer ya bende sana yaparim guzellik karsilikli ellesip dururuzO değil de bende bi lanet var kime desem hadi hamile kalalım beraber doğuralım o dogurdu ben havamı aldım ama bu kez yine o gazi verecem ben
Acaip su iciriyor aç karnına yiyince ben Kilo verdim. Ama ara kanama yaptı bende ben korktum sen korkmaHarci yogurdum bugun yarinda sivaya basliycam iste kasik kasik goturucem :))