• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kizlar Dr benden rahim filmi istedinasil bişey olduğunu bilmiyorum yardım lutfen
Rahime bir miktar sıvı madde veriyorlar şişirip görüntülemek için sonra röntgen cihazı ile doktor tuplerin açık mi kapalimi olduğun a bakıyor ekrandan söyle bir güzelliği var bu verdikleri opak madde tikanik tüpü açma ihtimali oluyor, bazıları anestezi veriyor bazıları vermiyor ben anestezi verilmeden yaptırdım adet sancısı gibi sancı oluyor sonraki iki-üç günde lekelenmem olmuştu

geldim canım geldim :) Allahtan ovulasyon testlerimi atmamışım bu ay tozlu raflardan çıkardım :) ama korunmayı bıraktım kafam rahat olursa olur olmazsa zaten birdahaki ay doktora gidicem
benim siparislerim gelmedi o yizden iki gunde bi deneme yapacam :))) onceden hissediyordum yumurtlamayi bu ay nasil olur bilmiyorum

Kizlar Dr benden rahim filmi istedinasil bişey olduğunu bilmiyorum yardım lutfen
gayet kolay bisey cnm hiç korkma ;) ben çektirdim cnm vajinani mandala benzer bisi ile hafif açıyorlar içeri bi ilaç sıkıyorlar ve filmini çekiyorlar. sıvı ilerlerse tüpler açık demek oluyor. ben anestezi almadan yaptirdim ama uyusturucu tarzi bi igne yaptilar hiç ağrım olmadi cok az kanamam oldu.

Ben çektirdim adet bitiminde gel mi dedi.
Eğer öyleyse aç git su dahi içme hafif bi anestezi ile yapıyorlar bazıları anestezisiz yaptiriyo ama ben istemedim. Sonra adet gibi kanama oluyo 3 gun falan suruyo ama nasıl bi şeyse bidaha adet görmeden tekrar hamile kaliniyo bıçok kişi de de aynısı olmuş hemen hamile kaliniyo.
Rahimde yapisiklik ya da tüplerde tıkanıklık varsa orda görüyorlar ve açıyorlar.

Gicihhhlarrr al biri daha gebis oldu gittikce azaliyoruz kiz Sabirsiz61 Sabirsiz61 kim ayagini suruyerek gebis kaldi uleee gunu gelen gebisss bu aradaaaa cok cokkk cokkkkkkkk tebrik ederim hayatimm Allah anali babali sag salim buyutmek nasip etsin insallah darisi bizlerin basinaaa insallahhh amin amin aminnnnn
Bi bize vurmadi piyango :)) @Olderseolur4406 hamile kalinca ona dedim ayagini suru diye yapti sanirim bos gunumuz yok hergun bi hamile listeye daha kimseyi eklemicem bizede sira cabuk gelsin:-)

Canım sabret ya zaten değerin daha düşüktür bu sefer de onun stresi oluyor cumartesi ye kadar güzel güzel artar normal gebelik testinde bile görünür inşallah
İnşallah canım benim istesemde şuan gidemem eşim yok şuan Cumartesi anca gidebilirim

Ilacli film mi istedi? Eger oyleyse o ay hamile kalman cok daha kolay oluyor ilk ogluma oyle kaldim hayatim bende rahim agzi cok sıkıydi ilac enjekte edemedi rontgen masasinda ufak bir mudahale ile acti ve ertesi ay dadadannn gebistim :))
Cnm sadece regl den sonra rahim filmi Çekicez dedi ztn ilk kez duydumboyle birşeyi tedirginim

Gicihhhlarrr al biri daha gebis oldu gittikce azaliyoruz kiz Sabirsiz61 Sabirsiz61 kim ayagini suruyerek gebis kaldi uleee gunu gelen gebisss bu aradaaaa cok cokkk cokkkkkkkk tebrik ederim hayatimm Allah anali babali sag salim buyutmek nasip etsin insallah darisi bizlerin basinaaa insallahhh amin amin aminnnnn
Bin kere amin canım benim. Hepimizin hamiş haberlerini alıncaya kadar ben burdayım Allahın izniyle önümüzdeki ay o listeyi dolduracağız hepimiz. Allahım tüm bekleyenlere tez zamanda hayırlı ve sağlıklı versin

ya onu da araştırdım stres yumurtlamayi geciktirdiği için geç adet olunuyormuş ama şunu anladim illa yumurtlamadan sonra 14. gün adet olcak diye bisey yok istisnalar oluyo demekki
İnşallah canım bakalım hayırlısı bende hemen gitmek istiyorumda Cumartesi anca gidebilirim o_O
AdAraS AdAraS cannmm çook tebrikk ederimm dikkat et kendine boşver hemen kan verme bencede sadece artık dikkat et kandan nasıl olsa çıkacak ve artacak. şimdi bide düşükmü çıktı değerim diye dert edersin. darısıı bizlerin başına olsun inşallah :KK200:

Ben çektirdim adet bitiminde gel mi dedi.
Eğer öyleyse aç git su dahi içme hafif bi anestezi ile yapıyorlar bazıları anestezisiz yaptiriyo ama ben istemedim. Sonra adet gibi kanama oluyo 3 gun falan suruyo ama nasıl bi şeyse bidaha adet görmeden tekrar hamile kaliniyo bıçok kişi de de aynısı olmuş hemen hamile kaliniyo.
Rahimde yapisiklik ya da tüplerde tıkanıklık varsa orda görüyorlar ve açıyorlar.
Cnm demekki gerekli gördü istedi çünki 3 yıldır korunmuyoruz gebelik yok dedim :(

Canım merhaba ben ovulasyon fln kullanmıyorum takipte etmıyrm acikcasi kısmetse olacak yani ilkinde de oyle olmuştu yoksa stres olur bnce:KK66: sen nslsın calış malar a basladınmı
calismaya basladim cnm 1 kere daha :)))))) bu ay olsun olmasin arasindayim ovulasyon testlerim gelmedi daha regl ne zaman cnm

Cnm sadece regl den sonra rahim filmi Çekicez dedi ztn ilk kez duydumboyle birşeyi tedirginim
Bana da öyle demişti pis doktor ben de vajinal ultrason sanmıştım allahtan kan tahlili falan ister belki diye aç gitmiştim, yatışını yapın diyince şok olmuştum 2 saat falan tuttular gerçi operasyondan sonra ama ameliyathane falan önceden bilsem hazırladım kendimi.

valla ne güzel yaa hem de sabah idrari bile değil:KK66: peki hemen mi çıktı 2.çizgi yoksa bekledikce mi belirdi? ben hiç poZitif göremedim de merak ettim :)
Canım sabah yaptım çıkmadı. Kan vereyim demiştin sonra birden vazgeçtim. Önüme nöbetçi eczane çıktı erken gebelik testi aldım eve geldim yaptım yüzümü yıkadım teste dığru gözüm kaydı bir baktım pembeleşen bişey var beş içinde o hali aldı gittikçe koyulaştı ben dahi inanamıyorum

Back