- 11 Nisan 2012
- 9.976
- 18.505
- Konu Sahibi Sabirsiz61
birazdan sayfa kapanırsa yarın buluşuruz kızlar. sabah 6 da açılacakmış. yarın ben burada olacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama kan almakla iyi yapmışsın kan,demir, d vitamini bunlar hamile kalmayi etkiliyor. tsh değerinin 1,5 ile 2 arasi olmasi gerekiyor diye biliyorum rahat hamile kalabilmek için. benim tsh 7ye çıkmıştı ilac kullanarak düşürdü doktorbaktırdım doktor önemli değil dedi. yinede tekrar bakacak. ama ilaca gerek yok dedi. kan ve b12 vermişti geçen ay. serumla kan aldım. ama bana ıyı gelmedı. iştahımı tamamne kapattı. ve bır ıkı hafta daha keyıfsız oldum. şimdi daha ıyıyım.umarım sorun olmaz
hem erken hem de akşam çıkma ihtimali de az. sabah ilk idrarla yapKizlar al bi gebelikvtestiv yaptim bata 4 gun var simdivyaptim 1 ssatlik beklemis idrarla negatifff
Öncesinde oluyor da sonrası olmuyor. Yine buralarda biyerde okumuştum döllenmiş yumurtayı sonradan gelen spermler zorluyomuş yerleşmesi zorlaşıyomuş gibi bişeydi. Bi de görev tamamlandı algısı oluşuyor içimizden de gelmiyor artık 5 yıllık evlilik 3 gebelik kaybı üzerine.Oncesinde iliski olmuyor mu canim ?
ama kan almakla iyi yapmışsın kan,demir, d vitamini bunlar hamile kalmayi etkiliyor. tsh değerinin 1,5 ile 2 arasi olmasi gerekiyor diye biliyorum rahat hamile kalabilmek için. benim tsh 7ye çıkmıştı ilac kullanarak düşürdü doktor
bilmiyorum canım bu defa gidince anlayacağım. bu arada ben folık asıt alıyorum 3-4 aydır ama kendm eczaneden aldım. şimdi baktım 5 mg lık galiba çok düşük. düzenli kullanmıyorum bazen aksatıyoum. ama bugunden ıtıbaren dikkat edecegım. artık hamilelik şansı var çünkü
şartlanınca birliktelikte görev gibi oluyor. :) "kendimi kullanılmış gibi hissediyorum karıcım" diyor kocam. yazık ya ! dedim bebeği sana yapıyorum herhalde kes sesini :)Öncesinde oluyor da sonrası olmuyor. Yine buralarda biyerde okumuştum döllenmiş yumurtayı sonradan gelen spermler zorluyomuş yerleşmesi zorlaşıyomuş gibi bişeydi. Bi de görev tamamlandı algısı oluşuyor içimizden de gelmiyor artık 5 yıllık evlilik 3 gebelik kaybı üzerine.
Öyle malesef tedaviler macunlar vs derken bide gün aşırı meselesi insanın hiç hevesi kalmıyor.şartlanınca birliktelikte görev gibi oluyor. :) "kendimi kullanılmış gibi hissediyorum karıcım" diyor kocam. yazık ya ! dedim bebeği sana yapıyorum herhalde kes sesini :)
ben yeni başlÖyle malesef tedaviler macunlar vs derken bide gün aşırı meselesi insanın hiç hevesi kalmıyor.
insallah bu ay olur da gerek kalmaz doktora vajinal ultrasonla bakiyorlar yumurtaya. malesef sağlık ocağı yapamaz kadin doğuma gitmen lazim. bi de sende guatir var sanirim tsh duzensizligide hamile kalmayi güçleştiriyor cnm ona da muhakak baktir
hem erken hem de akşam çıkma ihtimali de az. sabah ilk idrarla yap
hem erken hem de akşam çıkma ihtimali de az. sabah ilk idrarla yap
Rabbim ayni acilari tekrar yasatmasin en kisa surede bebis haberlerini duyalim inşallahMerhabalar bende 14 ocakda melegimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım sorun bebekteymiş.
Doktor 2 ay korun dedi biz bi korunduk bi korunmadık başıma bişey geldi ondan sonra hiç korunmak istemedim
Ve ilk adetimi 10 şubatta oldum
Ve şuan temizlendim inş nasipse ikinci batım 10 mart
Ve 15 martta korunma sürecimiz bitiyor.
Korunmuyoruz zaten
Sanki tak istediginde hamile kalabiliyorsunya ?
Canim gecmis olsun inşallah tez zamanda saglikli bir sekilde bebisine kavusursun.ben de 26 yaşındayım 22 aydır deniyoruz kasımda benimde kimyasal oldu. Sabırla bekliyorum hala insallah bu ay artık olur :)
bende 34 geçmiş olsun canım ilk bebişinmi olacak bende ocaka kimyasal yaşadım aynen bende senin gibi düşündüm en azından oluyormuş dedim. inşllah en yakın zamanda olur yine ve sağlıklı olur bu sefer Allahım isteyen bütün kadınlara nasipe tsinKızceler tanışalım mı adım Ayşe 33 yasındayım. ocak ayında 6 haftalık kimyasal düşüğüm oldu ama buna bile üzülmedim en azından hamile kalabiliyorum dedim ve yolumuza devam ediyoruz 5. ayımız en kısa zamanda Rabbim bana ve isteyen herkese sağlıklı bebişlerini nasip eder inşallah
msjlarınızda beklenmeyen batlarınızıda yazarsanız bir tablo oluşturacağım sizlerinde yardımıyla
Yok canim belirgin bir belirtimvyok calisirken bat a yakincdiyemidir kasik agrim oldu bide aksam yaptim kirmizilar gelmedencumudumu yitirmeyeyim degilmi canimcanım yine de erken daha 4 gün var. belirti hissediyor musun ?
Yok canim belirgin bir belirtimvyok calisirken bat a yakincdiyemidir kasik agrim oldu bide aksam yaptim kirmizilar gelmedencumudumu yitirmeyeyim degilmi canim
Teşekkür ederim canım o zman teste devam
epey 5 mart oldu benım de 5-7 mart tam bilmiyorum ama listede 7 mart yazdıkAyy bayanlar site kapanmadan bat söyleyim hemen, beni de ekleyin... 5 Mart..Babamın da doğum günü. İnşalllah uğurlu gelir. Geniş bir zamanda ds hikayemi de paylaşırım :)
Evetdayanamayip yaptim sabah ilk idrarla yapacaktim hatta aslinda 26 sabahi yapacaktim takvom aslinda 29 subati gosteriyo bidedayanamayıp yaptı galiba