Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Merhaba arkadaşlar 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim 7. 5 ay once 40. Haftamda bebegimi kaybettim şimdi tekrar düşünüyorum 2 ay sonra denemelere başlamak istiyorum ama afedersiniz bu bat falan noluyor o testler ben ilk gebeligimi bişey takip etmeden olmuştum bu ay 18 inde oldum adet geçen ay 14 ünde yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim 7. 5 ay once 40. Haftamda bebegimi kaybettim şimdi tekrar düşünüyorum 2 ay sonra denemelere başlamak istiyorum ama afedersiniz bu bat falan noluyor o testler ben ilk gebeligimi bişey takip etmeden olmuştum bu ay 18 inde oldum adet geçen ay 14 ünde yardımcı olursanız sevinirim
geçmiş olsun cnm Bat beklenen adet tarihi demek

Ayyy inşallah. Bu arada her türlü agri gebelik belirtisi olabilir ama biride cikip serce parmagim agriyo acabaaa demez dimi kafayi yedik hep beraber gidişat iyi gözükmüyor :KK55::KK51:

yok kızlar ya, bu iş öyle değil her şeyi hamileliğe yormaya gerek yok. hamilelik bariz belli zaten. bütün belirtileri net. ben de aynen böyleyim. nerdeyse bu ay tırnagım sankı 2 cm fala uzamıs acaba hamilemiyim diyorum. sonra üzülüyoruz

kızlar bu arada galiba yarım saate kadar site kapanacakmış. yenilenecekmiş. sizede mesaj geldi mi. şaşırmayın

evet cnm doktor verip yumurta takibi yapıyor. yumurtlama sorunu olanlara veriliyor ya da benim gibi hiç bi sorun olmamasina ragmen uzun süredir hamile kalamayanlarada klomen tedavisi uyguluyorlar
doktor yumurta takibini ne şekilde yapıyor. ben 5 aydır korunmuyorum ama bir şey olmadı. gerçi çok stresli zamanlardı üstüne düşemedik. ovulasyona tesaduf denk geldıyse geldı ondan da haberım olmadı. çok acelem yoktu umursamadım. ama şimdi biraz telaş yaptım. gitsem mi doktora. yaşımda 36 ve ilk bebek olacak

IMG_20160224_223427.jpg

Eklentiler

• IMG_20160224_223243.jpg
    IMG_20160224_223243.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 58
X