Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

bende 34 geçmiş olsun canım ilk bebişinmi olacak bende ocaka kimyasal yaşadım aynen bende senin gibi düşündüm en azından oluyormuş dedim. inşllah en yakın zamanda olur yine ve sağlıklı olur bu sefer Allahım isteyen bütün kadınlara nasipe tsin
Sağol canim sanada gecmis olsun evet Rabbim nasip ederse ilk bebisimiz olacak 6 aylik evliyim henuz:KK49:

Hcg den önce gösterdiği kesin.
Ben o hamileligimde tukurukle ovulasyon takibi yapıyodum lh hormonu hep yüksek çıktı hatta dalga geçtik hergun yumurtuyorum diye ama sonra araştırınca bu sekilde öğrenenlerin çok olduğunu öğrendim kan testi yaptırdım cikti
hımmm iyi fikir

14 yumurtladim 19 da gene yaptim esit koyuluk devam di merak edip ovs yapmistim :))
canım sende hamilelik testi ile değilde ovulasyon ile baksana bazıları ovulasyonda gebelik tetınden önce gösterıyor yazıyor. burda ben de öyle oldu diyen arkadaşlar var. tekrar yumurtlamayacagına göre eğer ovu da çift çizgi varsa bu hamilelikmiş yüksek ihtimal

Hcg den önce gösterdiği kesin.
Ben o hamileligimde tukurukle ovulasyon takibi yapıyodum lh hormonu hep yüksek çıktı hatta dalga geçtik hergun yumurtuyorum diye ama sonra araştırınca bu sekilde öğrenenlerin çok olduğunu öğrendim kan testi yaptırdım cikti
eğer bu dediğiniz genel geçer bir şeyse benim gebelik işi bu ayda yattı düzenli takip etmedim çift çizgiyi görünce bırakmıştım iki gün öncede yaptım çizgi yoktu demek bu ayda tutmadı hayırlısı olsun

Adet gunu 1mart bugun bu ovulasyon testını yaptım çıkabılıyo dıye hala umudum var kasık çizgim belirginleşti karnımda şişlik var göbek delıgın altşiş karın kısmı şiş aşırı ama aşırı idrara çıkıyorum belım ağrıyo bıde yogun akıntım var yüzümde kırmızı kırmızı leke gıbı bısı oldu

Adım burcu 26yasındayım 4yıllık evlıyım bu ıkıncı ayımız bilınclı çocuk ısteme olarak yumurtlama gunum 15subatttı 14-15-17 de değerlendık yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum inş burası hamiş dolar

Eklentiler

• 20160224_233402.jpg
    20160224_233402.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 107
merhaba arkadaşlar ben bu ay kullanmadım ovulasyon testi ama daha önceki aylar kullanmıştım benide aranıza alır mısınız?yaşım 28, 7 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var geçen sene 13 ocakta 10 haftalık gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı maalesef bir hafta sonra adet gördüm ve hiç korunmadım ama olmuyor bir türlü benim pko var eşimde sorun yok ama iki gebeliğimde çok uğraşmadan olmuştu hatta ikincide tamamen doğal yollarla olmuştu ama beni bıraktı küçüğüm umarım hepimiz çabucak kavuşuruz bebişlere
Hos geldin :) son zamanlarda kimyasallar, dusukler, kalp durmasi o kadar yayginlasti ve siradanlastiki sanirim beslenmemizden maruz kaldigimiz radyasyondan sundan bundan artik cok etkileniyoruz. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin, kimsenin kucagini bos bırakmasın inşallah :KK66:

X