Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

merhaba arkadaşlar ben bu ay kullanmadım ovulasyon testi ama daha önceki aylar kullanmıştım benide aranıza alır mısınız?yaşım 28, 7 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var geçen sene 13 ocakta 10 haftalık gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı maalesef bir hafta sonra adet gördüm ve hiç korunmadım ama olmuyor bir türlü benim pko var eşimde sorun yok ama iki gebeliğimde çok uğraşmadan olmuştu hatta ikincide tamamen doğal yollarla olmuştu ama beni bıraktı küçüğüm umarım hepimiz çabucak kavuşuruz bebişlere

hem biz neden Bat ı bekliyoruz. sağlık ocaklarında kan testi yapıyorlr. niye sağlık ocagında aile doktoruna ilk hafta gidip hcg ye bıktırmıyoruz da illa adet gününü bekliyoruz ???
Adet gunun gecmeden aile hekimi bakmiyor kanda. Hem o kadar erkenden kan vermekte cok dogru degil onunda stresi daha baska oluyor erkenden öğrenince

beklemediğim adet tarihim 27 şubat -5 mart arası normalde 28 günde bir adet oluyorum ama geçen ay 35 gün sürdü emin değilim hangi gün olacağını kestiremiyorum

Adet gunun gecmeden aile hekimi bakmiyor kanda. Hem o kadar erkenden kan vermekte cok dogru degil onunda stresi daha baska oluyor erkenden öğrenince

erken öğrenmenin stresi mi ! hımm evet bu defa kese boş dolu kalp atışını bekle çok zor değil mi. çok doğru. benim tuhaf doktorum gel bakarız diyordu bana o yüzden dedim. kendisi dosktor mu tezgahtar mı anlayamadım ama :) neyse hoş kadın yine de gülüyor en azından :)

valla delirdim strese bak ya

Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim :emir_bebek::KK200:

Beklenmeyen Bat Listemiz:
  1. Sabirsiz61 Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart
  2. @sevyeter ------------------ 28 Şubat
  3. @AdAraS ------------------- 5 Mart
  4. @Olderseolur4406 ----------- 3 Mart
  5. @aceresin ------------------- 4 Mart
  6. @xruyax ------------------ 24 Mart
  7. yunus_ciklet yunus_ciklet ---------------- 28 Şubat
  8. @loylom ------------------ 7 Mart
  9. @sevdelim ------------------- 6 Mart
  10. @sunflower ------------------ 1 Mart
  11. @kardelen384 -------------- 5 Mart