- 11 Nisan 2012
- 9.976
- 18.505
- Konu Sahibi Sabirsiz61
canım daha gelmemiş bence
bu arada çok yakından çek uzaktan görmek zor. bak ben böyle çekiyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@loylom gecmis olsun canim dedigin gibi dr a gec gidersen hcg ye de baktirmis olursin iyi fikir :)
Teşekkür ederim canım o zman teste devamcanım daha gelmemiş bence
bu arada çok yakından çek uzaktan görmek zor. bak ben böyle çekiyorumm
Eki Görüntüle 1782270
o zaman 7 gün yeterli mi ? fazla da geç kalamam çünkü doktor tam 30 gün sayıp geleceksin dedi
@loylom gecmis olsun canim dedigin gibi dr a gec gidersen hcg ye de baktirmis olursin iyi fikir :)
Canim evet bazi senin gibi cok sansli hatunlarda yumurtlama doneminde kanama oluyor ne mutlu sanaanladim canim yumurtlama donemi diye hesapladigim gunlerde kanamam oldu bu normal degil mi bazi yerlerde kanama olabilir diye okumustum
mart gelirde bebişlerde gelsinnnbenimde 7 mart nasıl gelır ki bu mart ya
cnm 30 yasin üzerinde olanlara 6 ay denemenin ardindan doktora gidin diyorlar istersen bi git kontrollerini yaptir diğer ay. yumurta takibi için sık sık kontrole çağırıp yumurtaya bakiyor doktor. doktora ilk adetin 3.günü gidiliyor hormon tahlilleri yapiliyordoktor yumurta takibini ne şekilde yapıyor. ben 5 aydır korunmuyorum ama bir şey olmadı. gerçi çok stresli zamanlardı üstüne düşemedik. ovulasyona tesaduf denk geldıyse geldı ondan da haberım olmadı. çok acelem yoktu umursamadım. ama şimdi biraz telaş yaptım. gitsem mi doktora. yaşımda 36 ve ilk bebek olacak
cnm 30 yasin üzerinde olanlara 6 ay denemenin ardindan doktora gidin diyorlar istersen bi git kontrollerini yaptir diğer ay. yumurta takibi için sık sık kontrole çağırıp yumurtaya bakiyor doktor. doktora ilk adetin 3.günü gidiliyor hormon tahlilleri yapiliyor
@AdAraS @damlacikolata Hos geldinniizzc
Teşekkür ederim canım o zman teste devam
insallah bu ay olur da gerek kalmaz doktora vajinal ultrasonla bakiyorlar yumurtaya. malesef sağlık ocağı yapamaz kadin doğuma gitmen lazim. bi de sende guatir var sanirim tsh duzensizligide hamile kalmayi güçleştiriyor cnm ona da muhakak baktirbu ay umutluyum. diğer aylar zaten rastgele ve çok az oldu o yüzden bu ayı bekleyeyim o zaman
yumurtlama kan dan mı takip ediliyor ? sağlık ocaklarında aile doktorları bu takibi yapabiliyor mu ?
Canım benide ekler misin 6 mart
insallah bu ay olur da gerek kalmaz doktora vajinal ultrasonla bakiyorlar yumurtaya. malesef sağlık ocağı yapamaz kadin doğuma gitmen lazim. bi de sende guatir var sanirim tsh duzensizligide hamile kalmayi güçleştiriyor cnm ona da muhakak baktir
hoşbulduk inş.toplu sevinçlerimiz olur ben olmasam da inan ki başkalarından da duymak istiyorum ki umudum devamm etsin tüm isteyen herkes hamile kalsın inş.giderek çoğalıyoruz kızlar. hoşgeldiniz
canım yine de erken daha 4 gün var. belirti hissediyor musun ?Kizlar al bi gebelikvtestiv yaptim bata 4 gun var simdivyaptim 1 ssatlik beklemis idrarla negatifff