Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kızlar hamilelik testi için kan verirken aç mı olmak gerekiyor ? tok karnına da verilebiliyor mu?

ama krem de iyi fikir belki ben de alirim :KK66: insalllaaahh gerek kalmaz. bacaklarım kopcak gibi agriyor bazen adet olcagimda da böyle ağrır ama adet günü ağrır, kimyasal oldu ayda böyle 3-4 gun önce bacaklarim cok agrimisti. ya hamileyim ya erken adet olcam. hadi hayirlisi...
Canım bende de bacak ağrısı çok oldu, gebelikten önce de seninki gibi sadece adette olurdu. Gebelik varsa sebebi kalsiyum eksikliği olabilir dediler gebelik gecirenler. Bolca yoğurt süt tüketmek lazım ama hazır olanı pek işe yaramıyor

Canım bende de bacak ağrısı çok oldu, gebelikten önce de seninki gibi sadece adette olurdu. Gebelik varsa sebebi kalsiyum eksikliği olabilir dediler gebelik gecirenler. Bolca yoğurt süt tüketmek lazım ama hazır olanı pek işe yaramıyor
Bata 3 gün kala olan bu bacak agrisi once beni korkuttu açıkçası acaba erken mi regl olcam diye ama bacak ağrım gece geçti yerini hafif bi bel ağrısına bıraktı şimdi o da geçti ve adet olmadim :KK49: kimysal gebelik yasadigim ayda ayni böyle olmuştu o yuzden azıcık umutlandım tekrardan :KK76: kalsiyumuma bakıldı benim geçenler de iyi çıkmıştı ama dediğin gibi hep hazır yogurt hazır süt kullaniyoruz artik kendim mandaradan süt almayi düşünüyorum

benim testime anlam verebilen var mı ? merakla bekliyorum

b.hcg.1.jpg

önce yukarda ki gibiydi 1 saat sonra testı gordugumde aşşagıda ki gibi olmuştu

b.hcg.2.jpg

Ben hala olmadım ama tekrar test yapmaya korkuyorum hem belkide erkendir bikaç gün beklim diyorum :KK66:
Canım benim de mantığım bat en az 1 hafta geçsin.hele ki benim gibi düzensizliği olanlar için ama insan merak ediyor bir yanda da.o zaman pazartesiye kadar olmazsan gidip kan verirsin.
kızlar hamilelik testi için kan verirken aç mı olmak gerekiyor ? tok karnına da verilebiliyor mu?
Aç tok fark etmez eğer bebişin göbüşündeyse bhcg yükselir hemen.

X