- 23 Ocak 2016
- 164
- 245
- 40
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.441
Kesinlikle katiliyorumpek iyi bir yöntem değil gibi beklemek bile bundan daha iyi bu tehlikeli mikrop kapılabıır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katiliyorumpek iyi bir yöntem değil gibi beklemek bile bundan daha iyi bu tehlikeli mikrop kapılabıır
Yaptim çikmadiBende 3 gün kala hafif çıktı
Gunaydinnn canim testin bozulmaya baslamis cift cizgi degil bu dikkate alma
Ben sutcuden aliyorum kendim mayaliyorum mis gibi yogurtlar kaymakli kaymakli hazir yogurt cok kotu geliyor artik bana alistim :))Bata 3 gün kala olan bu bacak agrisi once beni korkuttu açıkçası acaba erken mi regl olcam diye ama bacak ağrım gece geçti yerini hafif bi bel ağrısına bıraktı şimdi o da geçti ve adet olmadim kimysal gebelik yasadigim ayda ayni böyle olmuştu o yuzden azıcık umutlandım tekrardan kalsiyumuma bakıldı benim geçenler de iyi çıkmıştı ama dediğin gibi hep hazır yogurt hazır süt kullaniyoruz artik kendim mandaradan süt almayi düşünüyorum
Test bozulmus dagilmis idrardan dolayi kan vermek istiyorsan ver canim ama o teste bel baglama basima geleni biliyorsun cuma aksami bariz ikinci cizgi vardi kanda cikmadi bence dr randevunu bekleyani sonradan bozulsa bıle dıkkate almamalı mıyım. ben de şimdi kan vermeye gitmeyi planlıyordum sence yanlış mı test ?
bilmiyorum canım geceden beri anlamaya çalışıyorum. testte 1 saat sonra çift çizgi çıktı. sonradan da test durdukca kötu oldu. test mi bozuk bilmiyorum. 2. testı yaptım tek çizgi de kaldı. anlamış değilim. adet olacakmışım gibi de agrılarım arttıiiz hamismisin inslh hamissindir
Hayirrrrrr :))) pazartesi git direk kesecigini gor : )Gunaydin kızlar nasılsınız bat bekleyenlerin ne durumda sınız ayrıca kızlar ben kan vermeye gideyim mi sizce değer yukseliyormu diye bakmak için
Test bozulmus dagilmis idrardan dolayi kan vermek istiyorsan ver canim ama o teste bel baglama basima geleni biliyorsun cuma aksami bariz ikinci cizgi vardi kanda cikmadi bence dr randevunu bekle[/QUOTE
haklısın galiba
günaydın bayanlar..test pozitif mi çıktı ?
eğer ihtimal yoksa boşu boşuna kan vermeyeyım barı. sabaha kadar uyumadım meraktanKizlar benim gelen gidenim yok hala ama sabah atesim 36.3 du yani dusmus geliyolar lanet seyler
iiz üzülme bir test yuzunden icin rahat edecekse kan ver belkide hamilesindir ama o teste guvenip heyecan yapma demeye calistim bariz bozulmus cunku dagilmis yarin sabah ilk idrarla yine yaparsin daha saglikli sonuc alirsin.
Canım ben dün doktora gittim değer 96 küsur, 1 hafta sonra gel dedi senle sanırım aramızda 3 gün varGunaydin kızlar nasılsınız bat bekleyenlerin ne durumda sınız ayrıca kızlar ben kan vermeye gideyim mi sizce değer yukseliyormu diye bakmak için
Neden ihtimal olmasin canim bu teste guvenme dedim yoksa ihtimal var ama kanda negatifte cikabilir bu testi baz alma dedimeğer ihtimal yoksa boşu boşuna kan vermeyeyım barı. sabaha kadar uyumadım meraktan
Ama o 360 ile ogrendi pazartesi degeri 2000 kusurlarda olacak ultrasonda kese gozukur karindan :)Canım ben dün doktora gittim değer 96 küsur, 1 hafta sonra gel dedi senle sanırım aramızda 3 gün var
evet haklısın akşama doğru işlerim var dinlenmeliyim. çok zor bir hafta geçirdimiiz gidip biraz uyurmusun artik lutfen