Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

bence ihtimal var çünkü ikinci cizgi bayagada koyu yani :KK66: ama bi ihtimal beklediği için bozulmuş ta olabilir. sen en iyisi bugün kan ver :KK66:

durdukca bıraz daha bozuk görundu zaten. 2. testı yaptım o tek çizgi. adete 4 gün var yine de gideyım mı kan vermeye sizce ?

çift çizgiyi gösteren gebelik testinin son hali bu. bu hale geldi. Acaba test mi bozuk ? hiç bozuk testle karşılaşan oldu mu kızlar?

20160303_072203.jpg

çift çizgiyi gösteren gebelik testinin son hali bu. bu hale geldi. Acaba test mi bozuk ? hiç bozuk testle karşılaşan oldu mu kızlar?

Eki Görüntüle 1787615
Canım bilemiyorum ama bekletınce renk degısımi olabılıyormuşş gebelık testınde benım basima gelmedı amaa inş vardır bebiş

kaygılıyım güvenemedim teste ama negatıf yanlıs cıkar ama pozıtıf kolay kolay yanlıs cıkmaz denılıyor her yerde
Canım ben (14.gün) ovulasyondan 5 gun sonra yani 22. Gün az değerle öğrendim. Adete 3 gün kala yani 25. Gün de idrarda hafif çıktı. Ama geç döllenmede nasıl oluyor bilmiyorum.

Canım ben (14.gün) ovulasyondan 5 gun sonra yani 22. Gün az değerle öğrendim. Adete 3 gün kala yani 25. Gün de idrarda hafif çıktı. Ama geç döllenmede nasıl oluyor bilmiyorum.
benım ovulasyondan sonra bugun 9. günüm ve tahminen adetime 4 gün var.off olmayacak böyle bugun gitmezse yarını zor beklerım anlasılan. ben oldugunu sanmıyorum vucudumda ki tek belirti adet belirtisinin aynısı karın agrısı ve yanma gibi bir hisve belim agrıyor baska bır sey hıssetmıyorum

[QUOTE="Sabirsiz61, günaydın canım sen de baksana testime çift çizgi çıktı

Canım benim de mantığım bat en az 1 hafta geçsin.hele ki benim gibi düzensizliği olanlar için ama insan merak ediyor bir yanda da.o zaman pazartesiye kadar olmazsan gidip kan verirsin.

Aynen canım belki bikaç gün gecikmeyle olucam yada enfeksiyon vs gecikme yapıyo heveslenmenin anlamı yok bi süre bekleyip ak mı kara mı anlarım umarım güzel haberlerle dönerim buraya :KK66:

kızlar testi yaptım 5- dk sonra baktıgımda hiç bir şey yoktu. 10 dk sonra tekrar baktım hatta resmini çektim gene bir şey yoktu yanıma koydum. 1 saat gıbı bır zaman sonra uyumak için kalkıyordum birden çift çizgi dikkatımı cektı. bıldıgımıze göre ilk 5 dk gecerli testlerde öyle yazıyor. siz ne diyorsunuz. şaşkınım
Eki Görüntüle 1787608

Eki Görüntüle 1787609
Gunaydinnn canim testin bozulmaya baslamis cift cizgi degil bu dikkate alma

X