Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kızlar testi yaptım 5- dk sonra baktıgımda hiç bir şey yoktu. 10 dk sonra tekrar baktım hatta resmini çektim gene bir şey yoktu yanıma koydum. 1 saat gıbı bır zaman sonra uyumak için kalkıyordum birden çift çizgi dikkatımı cektı. bıldıgımıze göre ilk 5 dk gecerli testlerde öyle yazıyor. siz ne diyorsunuz. şaşkınım
Eki Görüntüle 1787608

Eki Görüntüle 1787609
cnm eğer gebelik testiyse 10 dk sonrasini dikkate almayin diyolar sen en iyisi sabah tekrar yap garanti olsun :KK66:

evet gebelik testi
Benim 28. Yaptığım testte çizgiyi eşim göremiyorum dedi kabul etmemişti akşam nöbete gittim sabah bir geldim çizgi resmen belli oluyor bir test daha yaptım yaklaşık 4-5 saatlik su vs i icilmemis idrarlar ilk dakikada çizgi çıktı hayırlısı belki seninde böyle olur

Bu arada yıllardır negatifin bir sürü versiyonunu gördüm hiç biri gece çift çizgiye dönmedi benim. Ama sana umut tuccarligi yapmak istemem sadece belkide olabilir diyorum daha erken bence bak kan değerim tamam bir miktar var ama erkenden öğrenmek o kadarda iyi bir şey değil her şey akla fazla takılıyor acabalar birbirini kovalıyor gece rüyalarıma kadar kan ddgerimle uğraşıyordum

Bu arada yıllardır negatifin bir sürü versiyonunu gördüm hiç biri gece çift çizgiye dönmedi benim. Ama sana umut tuccarligi yapmak istemem sadece belkide olabilir diyorum daha erken bence bak kan değerim tamam bir miktar var ama erkenden öğrenmek o kadarda iyi bir şey değil her şey akla fazla takılıyor acabalar birbirini kovalıyor gece rüyalarıma kadar kan ddgerimle uğraşıyordum

sabretmek bilememekte aynı derece zor ama biliyorsun

canım ya zor tabıı ki biliyorum. ben de uyuyamadım baksana. tam uyumaya gidiyordum çift çizgiyi gördüm

gebelik testi var evde yapalı 2 saatı gectı yapayım mı yanı. vucudumda da nerdeyse hiç belirti yok. karnımda şişlik ve adet agrısı gıbı bır agrı var ama benzemıyor da hamileliğe
Ben kızımda krush hamile değilim dediğim hic belirttikten hamile olduğumu anladım sen bilirsin canım istersen bekle karin şişkinliği ikiside olabilir..ayrıca adet ağrısı bel ağrısı kaşık sancı is hepsi vardı hep adet olacağım diye uyandım yataktan olmadi

Ben kızımda krush hamile değilim dediğim hic belirttikten hamile olduğumu anladım sen bilirsin canım istersen bekle karin şişkinliği ikiside olabilir..ayrıca adet ağrısı bel ağrısı kaşık sancı is hepsi vardı hep adet olacağım diye uyandım yataktan olmadi

evet adetle hemen hemen aynı bir çok şey

X