- 11 Nisan 2012
- 9.976
- 18.505
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.361
karbonatla hamilelik testi işe yarıyormu ki deneyen oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben çok vajinal muayene gördüm ama kendi vajen mukozam nasıldır hiç bilmiyorum hiç kontrol etmedim bu kadar ayrıntıyı düşünmek çok mantıklı gelmiyor bana hatta ben parmağımla baktım kendimi kontrol ettim gibi yazanlar olmuş kimdi hatırlamıyorum ama gerçekten hayret verici benim için sağlık çalışanı olmama rağmen kendime hiç bir şekilde böyle şeyleri denemem herhalde hatta vajinal fitili bile aman aman ittirmiyordum ben ileri doğru bana garip geliyor zaten fitili de 1 tane kullanıp bırakmıştımSevgili hamişler. Vajina mukoza renk değişikliği nasıl oluyor . Nasıl bir renk oluyor . Şimdi en iyi siz bilirsiniz
cnm pcolu değilim ama aşılama için 2 ay gonal f kullandim en düşük dozda bile hemen yumisleri büyütüp erkenden catlatti ama malesef bebek olmadi sanirim bizde dollenmeden sonra bi sorun oluyo
bugünde yapsaydınKızlar kafayı yiyecem ya bat bugündü dün test yaptım negatif çıktı ama hala olmadım belirsizlik çok zor
Bir gün arayla farkedermiydi ki canımbugünde yapsaydın
eder tabi dün görünmediği halde bugün görünebilirBir gün arayla farkedermiydi ki canım
Sabah hemen yaparım daha iyi 2 gün geçmiş oluyo diğer testin üzerindeneder tabi dün görünmediği halde bugün görünebilir
bence de böyle daha iyi. benimde 4 gün kaldı bat a çok erken ama ben bile acaba şimdiden yapsam mı diyorum ayy beklemek çok zor yaSabah hemen yaparım daha iyi 2 gün geçmiş oluyo diğer testin üzerinden
test yaptım sabah negatif çok akıntı var sabah tekrar yapıcam bakalım 6 mart bat çok mu erken yada olsa çıkarmıydı bilemedim
canım sıkıldı bile. çıkmayacağını biliyordum ama gene de canım sıkıldı. yapmak için erkendi çünkü belirtim yok benim şüphelenmem için mutlaka kasıklarımda batma olmalı o zaman iananabilirimkızlar sabredin ben bu ay hergün yapsammı diyodum her çıkmadıgında moral sıfırlanıyodu geneldede bebekleriniz varsa daha 3.5 haftalık falan e bide gec döllenme ihtimalini düşünürsek erken yani bu ayı delirmek üzere atlatan ben den tavsiye bat günü yapın ...
uyuyamadım hala oturuyorum çokta uykum var ama bir şey kaç gündür hayır uyuma öylece otur diyor sankikızlar sabredin ben bu ay hergün yapsammı diyodum her çıkmadıgında moral sıfırlanıyodu geneldede bebekleriniz varsa daha 3.5 haftalık falan e bide gec döllenme ihtimalini düşünürsek erken yani bu ayı delirmek üzere atlatan ben den tavsiye bat günü yapın ...
1 yıl bebek olmayinca aşılama denediSen nicin asilama olmustun cnm?