Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

hem biz neden Bat ı bekliyoruz. sağlık ocaklarında kan testi yapıyorlr. niye sağlık ocagında aile doktoruna ilk hafta gidip hcg ye bıktırmıyoruz da illa adet gününü bekliyoruz ???

cnm 30 yasin üzerinde olanlara 6 ay denemenin ardindan doktora gidin diyorlar istersen bi git kontrollerini yaptir diğer ay. yumurta takibi için sık sık kontrole çağırıp yumurtaya bakiyor doktor. doktora ilk adetin 3.günü gidiliyor hormon tahlilleri yapiliyor

bu ay umutluyum. diğer aylar zaten rastgele ve çok az oldu o yüzden bu ayı bekleyeyim o zaman

yumurtlama kan dan mı takip ediliyor ? sağlık ocaklarında aile doktorları bu takibi yapabiliyor mu ?

bu ay umutluyum. diğer aylar zaten rastgele ve çok az oldu o yüzden bu ayı bekleyeyim o zaman

yumurtlama kan dan mı takip ediliyor ? sağlık ocaklarında aile doktorları bu takibi yapabiliyor mu ?
insallah bu ay olur da gerek kalmaz doktora vajinal ultrasonla bakiyorlar yumurtaya. malesef sağlık ocağı yapamaz kadin doğuma gitmen lazim. bi de sende guatir var sanirim tsh duzensizligide hamile kalmayi güçleştiriyor cnm ona da muhakak baktir

baktırdım doktor önemli değil dedi. yinede tekrar bakacak. ama ilaca gerek yok dedi. kan ve b12 vermişti geçen ay. serumla kan aldım. ama bana ıyı gelmedı. iştahımı tamamne kapattı. ve bır ıkı hafta daha keyıfsız oldum. şimdi daha ıyıyım.umarım sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…